• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده یک سایت پربازدید ایرانی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
سلام. سایت مورد نظر در زمینه شمارش و آنالیز بازدید فعالیت میکنه و با مشخصات و شرایط زیر واگذار میشه :

کلیه دامین های مرتبط + اسکریپت اختصاصی نوشته شده و بهینه سازی شده

اسکریپت کدباز هست و به زبان PHP و MySQL نوشته شده و برای توسعه مشکلی ندارید.

حق انحصاری اسکریپت در صورتی اختیار خریدار قرار داده میشه که قیمت خارج از مزایده ارائه داده باشه

قیمت پایه برای فروش : 600

گام افزایش قیمت : 100

قیمت خارج از مزایده : 1.000.000

لطفا پیشنهاد هاتون رو بصورت عمومی در همین تاپیک بزنید

Last edited:

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
چقدر درامد داره ؟

الکسای این سایت 1700 ایران هست

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
هزینه ماهیانه سرور چه میزان است؟

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
چقدر درامد داره ؟

الکسای این سایت 1700 ایران هست

روی الکسا نمیشه حساب کرد چون الگوریتم عوض کرده.رنک این سایت دو ماه پیش 400 ایران بود، با اینکه بازدیدها و یوزرهاش به مراتب بیشتر شده ولی رنک الکسا نزول کرده
به دلیل اینکه بازدیدهای این سایت فقط از ایران نیست به همین خاطر رتبه ایران اومده بالا. از خیلی از کشورها الان ترافیک روی این سایت هست

هزینه ماهیانه سرور چه میزان است؟

200

خوب اگه اوپن سورسه لابد سایت پشتیبان داره
!!!!!!

دوست عزیز قصد جسارت ندارم. شما اصلا میدونی اوپن سورس به چی میگن ؟ پست اول نوشتم این اسکریپت رو بصورت اختصاصی از اول خودمون نوشتیم. بارها بهینه سازیش کردیم
با اینکه این سایت فعلا 1 سرور داره ولی سرعت لودینگ اش همین الان از getclicky و histat که هرکدوم حداقل 10 سرور دارن بیشتره
منظور این بود که اسکریپت رو مثل خیلی های دیگه کد شده نمیدیم به خریدار

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179

mom55

Registered User
لایک‌ها
10
دوست عزیز قصد جسارت ندارم. شما اصلا میدونی اوپن سورس به چی میگن ؟ پست اول نوشتم این اسکریپت رو بصورت اختصاصی از اول خودمون نوشتیم. بارها بهینه سازیش کردیم
با اینکه این سایت فعلا 1 سرور داره ولی سرعت لودینگ اش همین الان از getclicky و histat که هرکدوم حداقل 10 سرور دارن بیشتره
منظور این بود که اسکریپت رو مثل خیلی های دیگه کد شده نمیدیم به خریدار

ارام باش گلم ...
نه من نمیدونم متن باز یعنی چه.:blush:.
شما راحت باش
در هر صورت سوء تعبیری پیش امده بنده برداشتم از کدباز که عنوان کرده بودید متن باز بود..

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
دوست عزیز فکر میکنید همین روند استفاده از شمارشگر شما در وبسایت ها و وبلاگها ادامه داشته باشه ، سرور فعلی جواب میده یا باز باید ارتقا داد؟

چون میزان هزینه 200 هزار تومان برای سایتی که هنوز روش های درآمدزایی اون مشخص نیست یک مقدار زیاده و ریسک سرمایه گزاری رو زیاد میکنه

شما برای درآمد زایی سایت چه اقداماتی انجام دادید؟

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
با عرض معذرت این اطلاعات رو (اطلاعات بازدید و .. ) در اختیار عموم قرار نمیدیم. خودمون کانتر داخلی داریم که فقط به کسانی که خریدار هستن و مطمئن هستیم نشون میدیم

خیلی از دوستان اصلا قصد خرید و توانایی مالی ندارن و بیهوده سوال میپرسن. با افراد معتبر و خریدارها بصورت تلفنی یا حضوری صحبت می کنیم

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
الان درامد داره؟

از چه راههایی میشه درامد داشت؟

تعداد کاربران از ایران ؟
تعداد کل کاربران؟

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
دوست عزیز فکر میکنید همین روند استفاده از شمارشگر شما در وبسایت ها و وبلاگها ادامه داشته باشه ، سرور فعلی جواب میده یا باز باید ارتقا داد؟

چون میزان هزینه 200 هزار تومان برای سایتی که هنوز روش های درآمدزایی اون مشخص نیست یک مقدار زیاده و ریسک سرمایه گزاری رو زیاد میکنه

شما برای درآمد زایی سایت چه اقداماتی انجام دادید؟

مطمئنا سرور فعلی بنا به چند دلیل جواب نمیده و البته یادآوری این نکته هم ضروری هست که الان چون 1 سرور هست ما از قویترین سرور موجود استفاده کردیم که وقتی روند بازدید و ترافیک رو به رشد باشه

شما میتونی با چند تا سرور مثلا 60 تومنی این کار رو ادامه بدی. درمورد درآمدزایی هم کاملا بستگی به وب مستر داره که گلاس کاری خودشو چطور انتخاب کنه

من هیچ وقت حاضر نبوده و نیستم از popup برای تبلیغ استفاده کنم یا ترافیک بفروشم یا مثل این سایت های دانلودی اینقدر بنر قبول کنم با قیمت کم که کیفیت کار رو کم کنه

تعداد و کلاس بنرها مشخصه و طبق یه سری ضوابط مشخص خودم عمل کردم. این مورد رو هم اضافه کنم که حتی اگر این سایت به فروش نره یا قیمت پیشنهادی مطلوب نباشه

ترجیح میدم که کل زحماتی که این 2 سال کشیدیم رو کنار بذارم و سرور سایت رو واسه همیشه off کنم.

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
مطمئنا سرور فعلی بنا به چند دلیل جواب نمیده و البته یادآوری این نکته هم ضروری هست که الان چون 1 سرور هست ما از قویترین سرور موجود استفاده کردیم که وقتی روند بازدید و ترافیک رو به رشد باشه

شما میتونی با چند تا سرور مثلا 60 تومنی این کار رو ادامه بدی. درمورد درآمدزایی هم کاملا بستگی به وب مستر داره که گلاس کاری خودشو چطور انتخاب کنه

من هیچ وقت حاضر نبوده و نیستم از popup برای تبلیغ استفاده کنم یا ترافیک بفروشم یا مثل این سایت های دانلودی اینقدر بنر قبول کنم با قیمت کم که کیفیت کار رو کم کنه

تعداد و کلاس بنرها مشخصه و طبق یه سری ضوابط مشخص خودم عمل کردم. این مورد رو هم اضافه کنم که حتی اگر این سایت به فروش نره یا قیمت پیشنهادی مطلوب نباشه

ترجیح میدم که کل زحماتی که این 2 سال کشیدیم رو کنار بذارم و سرور سایت رو واسه همیشه off کنم.

قصد جسارت ندارم اما گویا کد آیفریم سایت Payline | سامانه پرداخت اینترنتی توی کدهای استتون بود.این کار درستیه که از سایتایی که از سرویس شما استفاده میکنن سوء استفاده کنین؟؟!

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
قصد جسارت ندارم اما گویا کد آیفریم سایت Payline | سامانه پرداخت اینترنتی توی کدهای استتون بود.این کار درستیه که از سایتایی که از سرویس شما استفاده میکنن سوء استفاده کنین؟؟!

دوست عزیز اولا که بنده قصد نداشتم به سوال شما پاسخ بدم و این رو جهت رفع شبهه برای سایرین عرض میکنم

این سایت هم مربوط به گروه خودمون هست و مشغول کار روی اون هستیم.کل این آدرسی که از طریق ای فریم لود میشه کمتر 1 کیلو بایت هست که اونم اصلا در لودینگ تاثیر نداره . اونم به یه دلیل هست

همونجور که میدونید ( یا ممکنه مثل خیلی ها ندونید ) الکسا تقریبا 3 ماه هست که الگوریتم اش رو تغییر داده و ما تقریبا موفق شدیم که این الگوریتم جدید رو دور بزنیم.

این کار هم به خاطر تست روش جدید برای اثبات این کار 2 روز هست که داره تست میشه. میتونید ببینید که تو الکسا این دامین هنوز No data هست.

در ضمن تاینی استت روزانه بالای 4 میلیون شمارش بازدید انجام میده و اگر قصد سو استفاده باشه کل این 4 میلیون رو میفرستیم رو یه دامنه خاص نه روزانه 500 یا هزار page view

سایتی هم که خودش مخاطب جذب کنه نیاز به این روش ها نداره که رنک بگیره

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
دوست عزیز اولا که بنده قصد نداشتم به سوال شما پاسخ بدم و این رو جهت رفع شبهه برای سایرین عرض میکنم

این سایت هم مربوط به گروه خودمون هست و مشغول کار روی اون هستیم.کل این آدرسی که از طریق ای فریم لود میشه کمتر 1 کیلو بایت هست که اونم اصلا در لودینگ تاثیر نداره . اونم به یه دلیل هست

همونجور که میدونید ( یا ممکنه مثل خیلی ها ندونید ) الکسا تقریبا 3 ماه هست که الگوریتم اش رو تغییر داده و ما تقریبا موفق شدیم که این الگوریتم جدید رو دور بزنیم.

این کار هم به خاطر تست روش جدید برای اثبات این کار 2 روز هست که داره تست میشه. میتونید ببینید که تو الکسا این دامین هنوز No data هست.

در ضمن تاینی استت روزانه بالای 4 میلیون شمارش بازدید انجام میده و اگر قصد سو استفاده باشه کل این 4 میلیون رو میفرستیم رو یه دامنه خاص نه روزانه 500 یا هزار page view

سایتی هم که خودش مخاطب جذب کنه نیاز به این روش ها نداره که رنک بگیره

بنده هم گفتم قصد جسارت ندارم و فقط میخواستم شبهاتم برطرف شه میتونستید جواب ندید . . در جریان تغییر الگوریتم الکسا هم هستم . .

سایتی هم که لود میکنید چه نیم کیلوبایت باشه چه صد مگابایت آخرش یه جور سوءاستفاده محسوب میشه اما وقتی میگید نیست حتما سوء استفاده نیست دیگه :happy:

موفق باشید . . .

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
سلام
1- حیفه ها
2- چون اسکریپتش رو خودت نوشتی میتونی تو فرومهای خارجی هم بفروشی هم اسکریپت و هم سایت
در صورت خرید
تغییراتی هم بخوام انجام میدید
در چه زمان هایی و با چه قیمت هاییی ؟

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
در صورت خرید
تغییراتی هم بخوام انجام میدید
در چه زمان هایی و با چه قیمت هاییی ؟

بله. تغییرات رو هم میتونیم انحام بدیم. بسته به امکانات و تغییراتی که مدنظر شماست، قاعدتا قیمت و زمان هم کم و زیاد میشه

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
دوست عزیز من اطلاعات رو خواستم که نفرستادید !!!
اگه مایلی بفرست بررسی بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا