• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده ی یک فروند تبلت HP Slate 500 ویندوزی

drpc

Registered User
لایک‌ها
274
سلام
دوستان عزیز یک فروند تبلت HP Slate 500 برای فروش موجود
که از این تاپیک خریداری شد
http://forum.persiantools.com/t404570.html
دیروز رسیده دستم . الان هم گذاشتمش برای فروش

به فرموده ی ایشون تبلت از آقا محسن گل خریداری شده البته بنده ایشونا نمیشناسم

به فرموده ی ایشون
تبلت هیچ گونه ایراد نرم افزاری و سخت افزاری نداشته فقط یک خش بسیار بسیار کوچک که با چشم به زور میشه دید بر روی صفحه است.
بدنه بدون یک خش و خط می باشد.

من اون خط روی صفحه را ندیدم اما روی بدنش خط و خش هستش که عکس هاش هم قرار دادم البته

درحالی که ایشون نفرموده بودن این خط ها را داره
به نظر من صداقت بهتر از این که ادم 200 تومن گرون تر بفروشه
البته ببخشید دیگه سایت بهم اجازه نمیده تا عکس قرار بدم
اما خوب دور تا دور تبلت را هستش دیگه

pyttwm423vu49qs58qpe.jpg5ip7tjr2d75g6sss16k4.jpg3w4ns7miv7uwp1j1tw8.jpg05k3jntvzqalfogcoq3y.jpgjy3i924ugwzwydgbv1d2.jpgu0nzr4wl0dbdzkffzs8.jpghdc4ops9ypj6qufsp6f6.jpgdj2jzs1rzhok9iixtnr5.jpgvhmn6k4ors09c08rsr0v.jpgagiwt8ceqxc5mjl2tcn.jpg

یه نکته ی دیگه که به نظر من لازم تا بدونید
انگار یک نفر میخواست با پیچ گوشتی درب پشت را باز کن و زده زخم کرده دورتا دور تبلتا نمیدونم اخر موفق شده باز کن یا نه

به فرموده ی ایشون ویندوز 8 هم خوب روی تبلت بالا میاد اما بنده پس از تست 2 تا ویندوز 8 به این نتیجه رسیدم که به درد این تبلت نمیخوره و درایور کارت گرافیک خیلی بد شناخته میشه و در کل اذیت میکن و بعضی وقتا تصویر میپر

همراه با تبلت یک عدد کیف
یک عدد داک تبلت
یک قلم مخصوص شرکت HP
یک عدد انتی ویروس اصلی ناد32
شارژر
تقدیم میشه
جعبه ی تبلت موجود

قیمت پایه=1300
خارج از مزایده==1500
گام افزایش=25
تعویض هم فکر نکنم داشته باشم اما پیشنهاد بدید
پخ تعطیل هستش
خودمم به قیمت 1500 خریدم که هنوز هم هزینه ی پست 14 تومنی را تقدیمشون نکردم که ان شا الله به زودی خدمتشون واریز میشه
علت فروشم این که اتوکد را به خوبی نمیتون بالا بیاره تبلت
با ویندوز 8 هم مشکل داره
برای کار من ضعیف هستش
فکر نکنم دیگه دلیلی بخواد

کانفیگ تبلت هم که مشخص چیه اما من برای محض احتیاط میزارم

به فرموده ی ایشون رزولیشن تبلت این
رزولوشن صفحه نمایش :
در دو مدل 768 × 1280 پیکسل و در دو مدل 600 × 1280 پیکسل پیکسل
اما در واقع این هستش
1024*600 و 1024*768

پردازنده: Intel Atom™ Processor Z540 1.86GHz
دیسک درایو: حافظه داخلی 64 GB حافظه SSD

بقیه ی مشخصاتشم که در تاپیک ایشون هستش اما بازم اگر سوالی هستش در خدمتم

به فرموده ی ایشون
حتی فتوشاپ CS6 هم نصب کردم و بدون مشکل اجرا شد.+ آفیس 2010
اما در واقع ویندوز هم داره به زور بالا میاره و اصلا به این حرف اعتماد نکنید
فقط نرم افزار های ساده نظیر WINRAR و KMPLAYER و.... روش جواب میده
اون طوری اصلا میمیره تا بخواد بالا بیاد

در ضمن بنده امروز به ایشون عرض کردم که تبلت را مرجوع کنید چون هنوز 48 ساعت مهلت تستم تمام نشده و حتی 100 تومنشم کم کنید یعنی به حسابم 1384 تومن واریز کنید اما ایشون گفتن نه و قبول نکردن و فرمودن که پولش خرج شده
من هم ترجیح دادم 200 تومن ضرر کنم و به خدا بسپارمشون تا این که بخوام با ایشون کل کل کنم

3deo3gocy5h0i1hear2y.jpgvxno9mu5co18j4d856y0.jpgd1rfgxs26avqshes5v0c.jpg

فایل های ضمیمه

• qr7m9jjfyshkdj98xjo.jpg
    qr7m9jjfyshkdj98xjo.jpg
    67.6 KB · نمایش ها: 198
Last edited:

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
استارتر محترم :

لطفا برای اجرای هر چه بهتر قوانین بخش بازارچه تا 6 ساعت آینده نسبت به درج عکس همراه نام کاربری ( به صورت دست نویس یا تایپ روی کاغذ ) اقدام نمایید .

بدیهی است پس از موعد مقرر تاپیک شما حذف خواهد شد .

قوانین :

دستورالعمل فعالیت در بازارچه ( خرید و فروش )

تاپیک مرجع قوانین عکس از کالا [ آموزش کم حجم کردن عکس ] - [آموزش آپلود کردن عکس در آپلود سنتر انجمن]

قوانین بخش سخت افزار

قوانین مرتبط با آپ کردن و نحوه ی برخورد با کاربران

با تشکر
تیم مدیریتی بازارچه پرشین تولز

Dr.Mass

Registered User
لایک‌ها
887
این شخصیت شما رو میرسونه ولی بهتره این جور مواقع پس بدید جنس رو که کاربرای دیگه هم بیشتر هنگام خرید احساس امنیت کنن .
چون اکثر کاربرای اینجا 10 تومنم براشون 10 تومنه چه برسه به 200 تومن ضرر.

drpc

Registered User
لایک‌ها
274
این شخصیت شما رو میرسونه ولی بهتره این جور مواقع پس بدید جنس رو که کاربرای دیگه هم بیشتر هنگام خرید احساس امنیت کنن .
چون اکثر کاربرای اینجا 10 تومنم براشون 10 تومنه چه برسه به 200 تومن ضرر.

شما لطف دارید
ممنون
اما وقتی ایشون جنس را پس نمیگیرند بنده چه کار کنم؟
زورم به کجا میرسه؟
برای منم 10 تومن 10 تومن منم دانشجو هستم
اما اگر قرار باشه ادم جوش بکن بهتر که ضرر مادی بده.

BloodyBlade

Registered User
لایک‌ها
123
سلام من مالک اولیه تبلت هستم
این عکس ها رو دیدم شاخ دروردم !
من طرف کسی رو نمیگیرم ؛ اما تبلت رو من از قطر خریده بودم و تا الان 2 سالی میشد داشتمش ؛ اما این خش ها رو نداشته وقتی دست من بوده
هیپوقت هم نه باز شده و نه سعی به بازکردنش ...
تبلت زیاد دست کاربر مهرداد نبوده و احتمال کمی داره که طریقه استفادش انقدر به تبلت اسیب زده باشه ؛ که خود ایشون باید بیاد و جواب بده
من به عنوان مالک اولیه ؛ این تبلت رو به کاربر مهرداد فروختم و طبق روال نسبت به فروشی که داشتم مسول بودم بعد فروش به مشکلات ایشون رسیدگی بکنم که با توجه به تایپیکی که داشتم تبلت طبق گفته های بنده بوده ...
امیدوارم هرچه زودتر این با توجه به فروشنده و خریدار منطقی و خوب حل بشه

drpc

Registered User
لایک‌ها
274
سلام من مالک اولیه تبلت هستم
این عکس ها رو دیدم شاخ دروردم !
من طرف کسی رو نمیگیرم ؛ اما تبلت رو من از قطر خریده بودم و تا الان 2 سالی میشد داشتمش ؛ اما این خش ها رو نداشته وقتی دست من بوده
هیپوقت هم نه باز شده و نه سعی به بازکردنش ...
تبلت زیاد دست کاربر مهرداد نبوده و احتمال کمی داره که طریقه استفادش انقدر به تبلت اسیب زده باشه ؛ که خود ایشون باید بیاد و جواب بده
من به عنوان مالک اولیه ؛ این تبلت رو به کاربر مهرداد فروختم و طبق روال نسبت به فروشی که داشتم مسول بودم بعد فروش به مشکلات ایشون رسیدگی بکنم که با توجه به تایپیکی که داشتم تبلت طبق گفته های بنده بوده ...
امیدوارم هرچه زودتر این با توجه به فروشنده و خریدار منطقی و خوب حل بشه

من واقعا از شما ممنونم
من اولی هم که میخواستم بخرم ایشون پا پیش گذاشتن و ریش سفیدی کردن
زحمتش افتاد گردن ایشون
به خدا قسم به هر کسی که میپرستم قسم میخورم که تبلت به همین شکلی که الان میبینید به دست من رسید
و پر از خط و خش هستش
در ضمن ابشون به من گفتن که فقط 4 تا 5 ماه کارکرده اما شما میفرمایید که 2 سال فقط دست شما بود
من پیام خصوصی ایشونا دارم که گفته 4 5 ماه کار کرده اگر لازم باشه قرار میدم همین جا
من تبلت را خریدم چون کم کارکرده بود اگر نه یکی از دوستان یه تبلت گیگابایت داشت که نوشته بودن 8 ماه کار کرده و من ترسیدم که نکن یه چیزیش شده باشه و اینا خریدم

موقعی که میخریدم ایشون گفتم که تبلت پیچی نیست و حرارتی هستش باز شدنش پس به احتمال زیاد هر چه تلاش کرده نتونست در تبلت را باز کن
من اصلا از خریدم راضی نیستم
تاپیک شکایتم زدم اما هنوز تایید نشده
با تشکر از شما دوست عزیز بابت صداقتتون

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اصولا اگر رضایت خریدار اونم به لحاظ مشکلات فیزیکی (نه بخاطر سلایق شخصی) تامین نشه فروشنده میبایست رضایت ایشون رو تامین کنه.

فکر میکنم با توجه به اینکه دوستمون در جریان این مصائب قرار نگرفته بودند الان محق میباشند و فروشنده اخلاقا، عرفا و شرعا وظیفه دارند که در بدو امر پاسخگو باشن و در صورت عدم کسب رضایت خریدار بنا به جلب رضایت ایشون اقدام لازم رو انجام بدن.

mehrdad486

Registered User
لایک‌ها
711
من واقعا از شما ممنونم
من اولی هم که میخواستم بخرم ایشون پا پیش گذاشتن و ریش سفیدی کردن
زحمتش افتاد گردن ایشون
به خدا قسم به هر کسی که میپرستم قسم میخورم که تبلت به همین شکلی که الان میبینید به دست من رسید
و پر از خط و خش هستش
در ضمن ابشون به من گفتن که فقط 4 تا 5 ماه کارکرده اما شما میفرمایید که 2 سال فقط دست شما بود
من پیام خصوصی ایشونا دارم که گفته 4 5 ماه کار کرده اگر لازم باشه قرار میدم همین جا
من تبلت را خریدم چون کم کارکرده بود اگر نه یکی از دوستان یه تبلت گیگابایت داشت که نوشته بودن 8 ماه کار کرده و من ترسیدم که نکن یه چیزیش شده باشه و اینا خریدم

موقعی که میخریدم ایشون گفتم که تبلت پیچی نیست و حرارتی هستش باز شدنش پس به احتمال زیاد هر چه تلاش کرده نتونست در تبلت را باز کن
من اصلا از خریدم راضی نیستم
تاپیک شکایتم زدم اما هنوز تایید نشده
با تشکر از شما دوست عزیز بابت صداقتتون
آقای محترم خودمو اذیت نمیکنم و تمامی sms هایی که بنده ار طرف شما دریافت کردم مبنی بر اینکه هیچ گونه مشکلی نداره و سالم به دست بنده رسیده . تمامی پ.خ هاتون برای کاربر های دیگه میزارم که ببینید تهمت و دروغ گفتن یعنی چی!!
اگر ایراد داشت و باز شده بود چرا پست تلفن به بنده گفتید که ظاهرش سالم سالم هست؟؟؟ چرا/؟؟؟
اونشب شما اینقدر عجله کردید برای خرید که من بهتون گفتم که براتون اتوکد نصب میکنم شما گفتید نیازی نیست این شالله که روش نصب میشه !!!
در ضمن تا 24 ساعت بعد از خرید sms هم دارم که گفتید داداش تست کرده هیچ گونه مشکلی نداشته!!!
ویندوز 8 که من نصب کردم 4 ثانیه بالا میاد ولی نمیدونم شما چه بلایی سرش آوردید.
تمامی این خش ها تا قبل از 24 ساعت اولیه نبود یکهو ظاهر شده؟؟؟؟؟
یادتون باشه بهتون گفتم که آقای مرادی من به پولتون دست نمیزنم تا موقعی که شما تایید کنید هیچ مشکلی نداره و به بنده اعلام کنید که این کار هم کردیت!!
درایور گرافیک هم من نصب کردم روی 8 بدون هیچ مشکلی که تو تاپیک هم نوشتم که مشکلی با 8 نداره!!
در مورد نرم افزار من کارم با فتوشاپ هست و نصب کردم و اجرا شد بدون هیچ مشکلی .
بنده تبلت رو 3 روز نبود که از آقا محسن گل خریدم همونطوری هم فروختمش بدون هیچ مشکلی شاهد هم دارم 3 تا مغازه دار در اراک+ 2 تا از دوستانم که خریدار بودند.(که هیچ گونه مشکلی نداره)
ایشون به بنده گفتن تبلت رو برای زن داداششون میخوان و میخوان اتوکد کار کنن بعد از 27-8 ساعت زنگ زدن که چرا بازی راحت اجرا نمیکنه من با تبلت قبلیم PES2012 میزدم رو تبلت! این اولین دروغشون . دوست نداشتم اینطوری بشه ولی واقعا دیگه شورشو در آوردی.
دیروز به بنده sms دادن که میتونید 100 تومن مبلغ رو کم کنید پول تبلت رو بهم برگردونید . که من منظورشونو بد متوجه شدم و فکر کردم میگن که 100 تومن بهشون بدم.
که بهشون گفتم که پولو برای تعمیر لپ تاپم دادم به نمایندگی .
بعد میگن که نه این تبلت به کار من نمیاد میشه پولمو بدیت!
قبلش گفتن تبلت سالم سالم هست و هیچ حرفی در مورد خرابی نزدند به من (خدارو شکر sms ها و پ.خ هاتونو نگه داشتم)
بعدش گفتن تبلتو باز کردیت گفتم نه خیر آقا محسن هم تایید کردن که قبلا باز نشده بوده و به این سادگی باز نمیشه ! یک دلیل دیگه که کار خودشون هست این کار (به بنده sms دادن که این تبلت مشکل سخت افزاری داره اصلا ایراد داره بنده هم گفتم این ایراد نداره ایراد از ویندوزشون هست)
بنده پول پست + یک هدیه آنتیویروس اوریجینال نود 32 + 150 تومن که قیمت فروش فوریم بودو گفتم به درک _ ایشون اینقدر عجله داشت که در سایت آل دیجیتال بنده 2 تا مشتری داشتم ایشون گفتن نه تورو خدا نفروشش میخوامش دارم تموم زندگیمو میفروشم که اینو بخرم.
بعد دوباره گفتن این سخت افزارش ضعیف هست!!!(دوستانی که میخوان خرید کنن یک محصولی رو اول میخرید بعد مشخضاتشو میبینید و میرید پس میدیت به مغازه دار و میگید باهاش حال نکردم؟؟؟؟) و اون هم ازتون پس میگیره!!!
قبل از همه این ماجراها گفتن که آقا مهرداد میخوام بفروشمش کدوم از بچه های سایت میخواستنش؟؟ که گفتم از آل دیجیتال بودند و دوباره تاکید میکنم هیچ حرفی مبنا بر خرابی و ایراد نگفتن (SMS با شماره شخص شخیض ایشون موجوده) بعد گفتم چرا میخوای بفروشی گفت ویندوز 8 خوب نیست گفتم 7 نصب کن این مبتنی بر 7 هست همونطوری که گوشه تبلت لوگوی 7 خورده شده!
بعد ایشون میگن پس بگیر میگم اگر از اول ایراد داشته چرا به من گفتید ظاهری هیچ ایرادی نداره !!!! و داداش تست کرده همه چیز ok بوده!!! بنده که تا آخر عمرم نمیتونم بشینم ببینیم ایشون خوشش میاد از تبلت با نه که پولو خرج نکنم.
در مورد کارکرد آقا محسن گفتن 2 سال دارمش ولی گفتن کلا 4-5 ماه بیشتر کار نکرده که سایت و سرور داشتن.
بنده هم 3 روز شما حساب کن 5 ماه و 3 روز!!!!
یک سخن با آقای مرادی:
در ضمن شما که دیدیت ایراد داره همون ساعت اولیه میگفتید ایراد داره که ایشون گفتن که امتحان دارم نرسیدم من هم منتظر موندم که ایشون از امتحان برگردن و به بنده اطلاع بدن که ایرادی هست یا نه که ایشون گفتن نه!!

دیشب به بنده پ.خ دادن که تبلت رنگ پریدگی داره پر خط و خش هست .
ایشون حرف هاشون بسیار تناقض داره از همون اول هم معلوم بود ایشون ایت مارو با تبلت کردن و میخوان بنده پس بگیرم!!
باز هم سوالی در خدمت خریداران و آقا محسن گل هستم!
اگر دوستان مایلند از تمامی sms های ایشون + تمامی پ.خ هاشون عکس میزارم که ببینید کی دروغ میگه و کی تهمت میزنه!

drpc

Registered User
لایک‌ها
274
اینم عکس تمام پیام خصوصیامون
بدون کوچک ترین تغییر

39200420000187811139.jpg26513268482071007355.jpg97976531552104416442.jpg41902291348619472480.jpg07544010076698054039.jpg58552578603731752977.jpg78474252639703561795.jpg

Last edited:

mehrdad486

Registered User
لایک‌ها
711
اصولا اگر رضایت خریدار اونم به لحاظ مشکلات فیزیکی (نه بخاطر سلایق شخصی) تامین نشه فروشنده میبایست رضایت ایشون رو تامین کنه. فکر میکنم با توجه به اینکه دوستمون در جریان این مصائب قرار نگرفته بودند الان محق میباشند و فروشنده اخلاقا، عرفا و شرعا وظیفه دارند که در بدو امر پاسخگو باشن و در صورت عدم کسب رضایت خریدار بنا به جلب رضایت ایشون اقدام لازم رو انجام بدن.
بله دوست عزیز حرف شما کاملا درسته ولی یک مشکلی هست! مثلا من به شما یک محصولی رو میفروشم! و هیچ مشکلی هم نداره که بخوام عنوان کنم! بعد شما ناخداگاه خطی خشی یا یک اتفاقی برای دستگاه میوفته و دستگاه ایراد دار میشه و شما به من میگید از اول اینطوری بوده! آیا من باید قبول کنم که دستگاهی که من برای شما فرستادم از اول خراب بوده! تا شب تمامی sms های ایشون رو میزارم که ببینید چی گفته! وقتی به ایشون فروختم ویندوز 7 ultimate 32 bit روش نصب کردخ بودم که بدون هیچ مشکلی کار میکرد ایشون گفتن که حال نکردم با 7 میخوام 8 نصب کنم گفتم من که بهتون گفتم بزارید خودم براتون 8 نصب کنم + نرم افزار های مورد نیاز خودشون گفتن نه نیازی نیست خودم نصب میکنم. پس بنده هیچ مسئولیتی در قبال ویندوزی که ایشون نصب کرده ندارم و نخواهم داشت پراکه ویندوز مورد تست شده بنده رو پاک کردن. و هیچ حرفی در مورد کندی سرعت و ایراد نزدند. بعد که ویندوز رو عوض کردن به بنده گفتن که ویندوز به زور بالا کیاد و همش هنگ میکنه!! در sms بعدی به بنده دادند که ویندوز سریع بالا میاد ولی همش هنگ میکنه!(حرفهاشون ضدونقیضه!!) بعد از این جریانات به بنده گفتن که با مدیاپلر نمیتونم فیلم full hd ببینم! گفتم نرم افزار potplayer نصب کنید بدون مشکل اجرا میکنه! بعدش گفتن که درایور گرافیکش ایراد داره و براشون آپلود کردم و باید به صورتی دستی نصب بشه (مراجعه شود به پشتیباتی HP که خودشون این رو نوشتن و حتی در انجمن درایورهای خود ماکروسافت هم موجوده) بعد از این جریانان sms دادن که من دارم 7 نصب میکنم ببینم چی میشه که دیگه خبری ازشون نبود تا ساعت 11 شب . که گفتن روی تبلت ویندوز 7 نصب کردن و بدون هیچ مشکلی کار میکنه . .... دیگه چون دیدن تبلت سالم هست با ویندوز 7 و بدون مشکل کار میکنه این ایرادات ظاهری تبدت رو بهونه کردن! حالا شما جای من باشید پس میگیرید!! بنده تبلت رو 3-4 روز قبل از آقا محسن خریداری کردم و ایشون هم تایید کردن تا وقتی دست خودشون بوده هیچ ایرادی نداشته! بنده هم 3-4 روز دستم بیشتر نیوده تبلت یا داخل کیف مخصوصش بود که هیچ گونه ایرادی بهش وارد نشه! بنده هم تبلت رو 4-5 تا از مغازه داران اراک نشون دادم برای خرید قبل از فروش به ایشون اونها شاهد هستند که هیچ گونه ایرادی نه سخت افزاری نه نرم افزاری نه ایراد ظاهری نداشته!) ایشون در تماس اولیه گفتن که من خیلی حساس هستم روی خطو خش و این چیزا .گفتن که نداره گفتم نه اصلا نداره و وقتی هم دستشون رسید نگفتن که ایراد ظاهری داره!! که بعد از جریان اینکه من به اون علت های بالا پس نگرفتم یکهو این ایرادات رو بهونه کردن! اگر شما ظاهر براتون مهمه با این عکسهایی که دیدم یک انسان کم بینا هم میتونه این ایرادات رو ببینه و شما به من گفتید هیچ مشکل ظاهری نداشته خدارو شکر!!(البته اگر یادتون بیاد) که گفتید دادم داداش که خیلی حرفه ای هست در این کار تستش کنه و بعد از 4-5 ساعت بعد sms دادست که هیچ ایرادی ندار هتشکر_ sms ها هم میزارم + پ.خ های این مدت که برای همه آشکار بشه! یا حق....

اینم عکس تمام پیام خصوصیامون
بدون کوچک ترین تغییر
tqum8n100ftbtkfv8nda.jpg
vrjjn4ap2qgp92ztyp1.jpg
8usi7ysoexqyv237xg5.jpg
kxrx9cty0mxo3myg9dqn.jpg
b7utcn490nm0ngdouv9v.jpg
pwqs1sgeu8dpgk4irn.jpg
hm0yb9ry4ux6axgv3juo.jpg

sms هاتون هست عزیز دل حال و حوصله کل کل هم ندارم باهاتون
شب ساعت 8 قرار میدم به همراه تمامی پ.خ هاتون

drpc

Registered User
لایک‌ها
274
اصلا فرض را بر این میگیریم که هیچ مشکلی نباشه

اما شما در مورد
به فرموده ی ایشون رزولیشن تبلت این
رزولوشن صفحه نمایش :
در دو مدل 768 × 1280 پیکسل و در دو مدل 600 × 1280 پیکسل پیکسل
اما در واقع این هستش
1024*600 و 1024*768

و
این که در پ خ به من گفتید که 3 تا 4 تا 5 ماه کارکرده چه جوابی دارید؟

من یادتون باشه وقتی باهاتون صحبت میکردم عرض کردم که ظاهرا ،انگار
همه را با تردید میگفتم

بعدشم به نظر شما من احمقم که بخوام تبلت را دورتا دورشا خراب کنم؟
من که در همون 48 ساعت تست بهتون گفتم این مشکلات را داره
بعدشم من تبلت را خواستید برای هر کسی میفرستم و خواست تست کن اگر تونست توی یک روز این خط و خش ها را ایجاد کن من تبلت را رایگان تقدیم میکنم
اصلا رنگ نوار نقره ای رفت
برای اونا چه جوابی دارید؟
چرا گرافیکش رنگ قاطی میکن؟اینم باید این طور باشه؟

یندوز 8 که من نصب کردم 4 ثانیه بالا میاد ولی نمیدونم شما چه بلایی سرش آوردید.
تمامی این خش ها تا قبل از 24 ساعت اولیه نبود یکهو ظاهر شده؟؟؟؟؟

ویندوز 8 الان هم 4 دقیقه بالا میاد اما چه بالا اومدنی؟
من عرض کردم چون تبلت را واقعا میخواستم برام اون خش ها مهم نبود
اما وقتی دیدم که مشکل سخت افزاری هم داره محبور شدم این خط ها را هم عرض کنم
برای من مدت کارکرد بسیار مهم بود 3 ماه کجا و 2 سال کجا

ایشون به بنده گفتن تبلت رو برای زن داداششون میخوان و میخوان اتوکد کار کنن بعد از 27-8 ساعت زنگ زدن که چرا بازی راحت اجرا نمیکنه من با تبلت قبلیم PES2012 میزدم رو تبلت! این اولین دروغشون . دوست نداشتم اینطوری بشه ولی واقعا دیگه شورشو در آوردی

پیرامون این حرفتون عرض کنم که
من این حرفا نزدم و منتظر هستم تا اسا را نشون بدید
من گفتم این تبلت حتی ویندوزم به زور بالا میاره من با تبلت قبلیم که acer w700 بود این بازی را میکردم

این یک تیکه هم خیلی باحال بود
قبول دارید
در مورد کارکرد آقا محسن گفتن 2 سال دارمش ولی گفتن کلا 4-5 ماه بیشتر کار نکرده که سایت و سرور داشتن.
بنده هم 3 روز شما حساب کن 5 ماه و 3 روز!!!!

Last edited:

manihs

Registered User
لایک‌ها
433
دوستان عزیز بنده حقیر در جایگاهی نیستم که بخوام بین دوستان قضاوت کنم یا خدایی نکرده بخوام با نگاه جانبدارانه به موضوع نگاه کنم ولی به شخصه و با توجه به داشتن چندین معامله با آقا عماد و اینکه تا حدود بسیار زیادی نسبت به ایشون شناخت دارم ، همین اندازه میدونم که ایشون اهل دروغ و دغل نیستن و صداقت ایشون به شخصه برای من یکی که ثابت شده هستش
الان هم دعا میکنم که انشاا... این موضوع ختم به خیر بشه و خدایی نکرده کینه ای بین دوستان باقی نمونه

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
ویندوز کارخونه رو از روی ایمیج بک آپ روش نصب کنید... یا پکیج درایورهاش رو از سایت hp بگیرید و روی ویندوزی که خودتون نصب میکنید، نصب کنید... آپدیت کامل ویندوز که حدود 400 مگ هم حجمشه فراموش نشه.

با این کارها قاعدتاً نباید مشکلاتی وجود داشته باشه... نا سلامتی hpئه! :)

drpc

Registered User
لایک‌ها
274
ویندوز کارخونه رو از روی ایمیج بک آپ روش نصب کنید... یا پکیج درایورهاش رو از سایت hp بگیرید و روی ویندوزی که خودتون نصب میکنید، نصب کنید... آپدیت کامل ویندوز که حدود 400 مگ هم حجمشه فراموش نشه.

با این کارها قاعدتاً نباید مشکلاتی وجود داشته باشه... نا سلامتی hpئه! :)

الان تبلت روش ویندوز 7 نصب و مشکل خاصی نداره
اما چرا ایشون دروغ گفتن که تبلت 3 4 ماه کارکرده؟
رزولیشنم که اشتباه زدن؟این رزولیشن کیفیت تصویرا تا حدبسیار زیادی بالاتر میبره
حالا بر فرض مثال که من گوشام مخملی بوده و زدم تبلت را پر از خط و خش کردم در حالی که هر کسی از نزدیک ببین میفهم که این شکستگی ها برای گذشته بود و کار 1 روز و 2 روز نیستش
اصلا اون نوار نقره ایش ساییده شده

بالا