سلام
6 دامنه تاپ و خوب برای مزایده دارم و قصد فروش دوستانی که میخواهند در خدمت هستیم
1- graphictools.ir
توضیح:این دامنه ویژه ایجاد سایت مرجع ابزار گرافیکی هست و دیگه همه با این طور سایتها اشنا هستند و فکر کنم این دامنه بهترینه
قیمت پایه:50 هزار تومان
گام افزایش:5 هزار تومان
2-mobiletalk.ir
توضیح:سایتها و انجمن های متعددی هستند که کار اطلاع رسانی موبایل میکنند این دامنه ویژه ایجاد انجمن در زمینه موبایل هست
3-registerweb.ir
توضیح:این دامنه برای کارهای مختلفی کاربرد میتونه داشته باشه مثلا سایت فروش دامنه،لینکدونی،و...
قیمت پایه:20 هزار تومان
گام افزایش:2 هزار تومان
4-softwarecenter.ir
توضیح:این دامنه ویژه ساخت سایت دانلود هست
قیمت پایه:10 هزار تومان
5-vsl.ir
توضیح:این دامنه ویژه سایت کوتاه کننده لینک هست
قیمت پایه:25 هزار تومان
6-hostdata.ir
توضیح:این دامنه ویژه شرکت هاستینگ هست
قیمت پایه:15 هزار تومان
دوستان عزیز دامنه های فوق همه تاپ هستند و همتا های این دامین ها میانگین 20 سال سابقه فعالیت دارن(همتا یعنی با پسوند های دیگر)
زمان و اعتبار پیشنهادات هم برای هر دامنه 48 ساعت بعد از اولین پیشنهاد
نکته مهم:بنده چند بار در تاپیک هام مشاهده کردم متاسفانه افرادی که خیلی مبتدی هستند میان درخواست خرید میدن و دادن و بعد 24 ساعت اعلام پشیمانی میکنن دوستانی که قصد خرید دارن فقط حق پاسخ به تاپیک رو دارن در غیر اینصورت لطفا پاسخ ندهید
نکته:هزینه انتقال طبق قانون مرسوم به عهده خریدار است و 3600 تومان میباشد
نکته:دامنه ها بعد از واریز هزینه به حساب بنده به خریدار کاملا تحویل داده میشود یعنی در پنل خودتون و به نام خودتون
زمان پیشنهاد برای کلیه دامنه ها تا روز 6 مهر 1390 میباشد(یعنی اینکه بعد از این تاریخ دامنه ها فروخته نمیشود)
موفق و پیروز باشید:heart:
6 دامنه تاپ و خوب برای مزایده دارم و قصد فروش دوستانی که میخواهند در خدمت هستیم
1- graphictools.ir
توضیح:این دامنه ویژه ایجاد سایت مرجع ابزار گرافیکی هست و دیگه همه با این طور سایتها اشنا هستند و فکر کنم این دامنه بهترینه
2-mobiletalk.ir
توضیح:سایتها و انجمن های متعددی هستند که کار اطلاع رسانی موبایل میکنند این دامنه ویژه ایجاد انجمن در زمینه موبایل هست
3-registerweb.ir
توضیح:این دامنه برای کارهای مختلفی کاربرد میتونه داشته باشه مثلا سایت فروش دامنه،لینکدونی،و...
قیمت پایه:20 هزار تومان
4-softwarecenter.ir
توضیح:این دامنه ویژه ساخت سایت دانلود هست
قیمت پایه:10 هزار تومان
5-vsl.ir
توضیح:این دامنه ویژه سایت کوتاه کننده لینک هست
قیمت پایه:25 هزار تومان
6-hostdata.ir
توضیح:این دامنه ویژه شرکت هاستینگ هست
قیمت پایه:15 هزار تومان
دوستان عزیز دامنه های فوق همه تاپ هستند و همتا های این دامین ها میانگین 20 سال سابقه فعالیت دارن(همتا یعنی با پسوند های دیگر)
زمان و اعتبار پیشنهادات هم برای هر دامنه 48 ساعت بعد از اولین پیشنهاد
نکته مهم:بنده چند بار در تاپیک هام مشاهده کردم متاسفانه افرادی که خیلی مبتدی هستند میان درخواست خرید میدن و دادن و بعد 24 ساعت اعلام پشیمانی میکنن دوستانی که قصد خرید دارن فقط حق پاسخ به تاپیک رو دارن در غیر اینصورت لطفا پاسخ ندهید
نکته:هزینه انتقال طبق قانون مرسوم به عهده خریدار است و 3600 تومان میباشد
نکته:دامنه ها بعد از واریز هزینه به حساب بنده به خریدار کاملا تحویل داده میشود یعنی در پنل خودتون و به نام خودتون
زمان پیشنهاد برای کلیه دامنه ها تا روز 6 مهر 1390 میباشد(یعنی اینکه بعد از این تاریخ دامنه ها فروخته نمیشود)
موفق و پیروز باشید:heart: