ادیت شد - مزایده
خدمت همه عزیزان و دوستان گل پی تی
در حد نو - کلا 8 بار شارژ شده ( هر بار شارژ تا 5 ساعت استفاده ((حداقل 3 ساعت با نور حداکثر))
سفید - 7 اینچ
1 گیگ رم - اندروید 4.03 کاملا سازگار و فارسی
کارت گرافیک Mali 400 ( دقیقا کارت گرافیک گلکسی اس 2 هست و فکر نکنم نیاز به توضیح باشه )
8 گیگ داخلی
قابلیت میکرو اس دی
وب کم 2 مگاپیکسل
سی پی یو 1.5 ( روی رام کنونی روی 1.2 قفل شده )
کاملا سالم
بدون خط و خش ( جز چند تا خط و خشی که روی محافظ صفحه هست ) یه سر سوزن لک پشت دستگاه هست - که مال چاپ مشخصات پشت لپ تاپ هست - از اول بوده - .... گفتم که نگید نگفتی - اگه نه اصلا نه خطه - نه خش ...
+ محافظ مات صفحه نمایش (مخصوص گلکسی 7 ) *** که البته یک مسئله ای ایجاد کرده - سوراخ مخصوص وب کم این مدل با گلکسی فرق داره - در نتیجه - تصویر دوربین مات شده ( البته اگه نیاز به تست بود می تونم بکنم براتون! - اما 20 تومن پول محافظ و نصبش دیگه پا خودتونه
واقعا در حد نو هست
با یکبار شارژ بین 3 تا 5 ساعت کار میکنه
قابلیت اتصال مودم اکسترنال - فلش - کیبرد ، ماوس وبکم و.... رو داره
روی دستگاه یک کابل اتصال به کامپیوتر - شارژر و یک هدفون هست
جعبه داره
و همین دیگه
کابل اچ دی ام آی جزء متعلقات این پکیج نبوده
کابل OTG با اینکه موجوده - ولی قطعی داره - باید یکی دیگه تهیه کنید
خودم 400+ 20 خریدم
قیمت به دو شکل هست
فروش فوری 300
مزایده با قیمت پایه 260 هزار تومان - گام 5 تومانی
شدیدا توجه کنید - به دلیل نیاز به پول دارم به این قیمت می دم - مزایده و یا فروش فوری فقط تا ساعت 24 شنبه ادامه داره - فروش نرفت نگهش میدارم - زیر قیمت پایه لطف کنید قیمت ندید (جوابی به زیر قیمت پایه نمیدم - ناراحت نشید ازم بعدا ) - خواهش میکنم فقط اگر خریدار هستید آفر ندید - فقط و فقط آفرهای این تاپیک مد نظر هست - پخ در مورد قیمت ندید لطفا
*** عکس هایی که قرار میدم بی کیفیت هستند - صرف وجود دستگاه! (قوانین )
چون واقعا دوربین خوبی دم دستم نیست - اما گفتم که - حتی یک خط و خش ندارد (غیر از روی محافظ صفحه )....
سایت سازنده Ainol دات کام هست
ساپورتش از دستگاه عالی هست ووو
همین دیگه - اگه سوال دیگه ای بود همین جا مطرح کنید - سلامتی همه بروبچ پی تی .... یا حق
*** زیر قیمت پایه به هیچ وجه
خدمت همه عزیزان و دوستان گل پی تی
در حد نو - کلا 8 بار شارژ شده ( هر بار شارژ تا 5 ساعت استفاده ((حداقل 3 ساعت با نور حداکثر))
سفید - 7 اینچ
1 گیگ رم - اندروید 4.03 کاملا سازگار و فارسی
کارت گرافیک Mali 400 ( دقیقا کارت گرافیک گلکسی اس 2 هست و فکر نکنم نیاز به توضیح باشه )
8 گیگ داخلی
قابلیت میکرو اس دی
وب کم 2 مگاپیکسل
سی پی یو 1.5 ( روی رام کنونی روی 1.2 قفل شده )
کاملا سالم
بدون خط و خش ( جز چند تا خط و خشی که روی محافظ صفحه هست ) یه سر سوزن لک پشت دستگاه هست - که مال چاپ مشخصات پشت لپ تاپ هست - از اول بوده - .... گفتم که نگید نگفتی - اگه نه اصلا نه خطه - نه خش ...
+ محافظ مات صفحه نمایش (مخصوص گلکسی 7 ) *** که البته یک مسئله ای ایجاد کرده - سوراخ مخصوص وب کم این مدل با گلکسی فرق داره - در نتیجه - تصویر دوربین مات شده ( البته اگه نیاز به تست بود می تونم بکنم براتون! - اما 20 تومن پول محافظ و نصبش دیگه پا خودتونه
واقعا در حد نو هست
با یکبار شارژ بین 3 تا 5 ساعت کار میکنه
قابلیت اتصال مودم اکسترنال - فلش - کیبرد ، ماوس وبکم و.... رو داره
روی دستگاه یک کابل اتصال به کامپیوتر - شارژر و یک هدفون هست
جعبه داره
و همین دیگه
کابل اچ دی ام آی جزء متعلقات این پکیج نبوده
کابل OTG با اینکه موجوده - ولی قطعی داره - باید یکی دیگه تهیه کنید
خودم 400+ 20 خریدم
قیمت به دو شکل هست
فروش فوری 300
مزایده با قیمت پایه 260 هزار تومان - گام 5 تومانی
شدیدا توجه کنید - به دلیل نیاز به پول دارم به این قیمت می دم - مزایده و یا فروش فوری فقط تا ساعت 24 شنبه ادامه داره - فروش نرفت نگهش میدارم - زیر قیمت پایه لطف کنید قیمت ندید (جوابی به زیر قیمت پایه نمیدم - ناراحت نشید ازم بعدا ) - خواهش میکنم فقط اگر خریدار هستید آفر ندید - فقط و فقط آفرهای این تاپیک مد نظر هست - پخ در مورد قیمت ندید لطفا
*** عکس هایی که قرار میدم بی کیفیت هستند - صرف وجود دستگاه! (قوانین )
چون واقعا دوربین خوبی دم دستم نیست - اما گفتم که - حتی یک خط و خش ندارد (غیر از روی محافظ صفحه )....
سایت سازنده Ainol دات کام هست
ساپورتش از دستگاه عالی هست ووو
همین دیگه - اگه سوال دیگه ای بود همین جا مطرح کنید - سلامتی همه بروبچ پی تی .... یا حق
*** زیر قیمت پایه به هیچ وجه
فایل های ضمیمه
Last edited: