• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده Beats Studio Limited Chrome ReD به قیمت 150 هزار تومان

shojapour

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان

آخرین دونه استودیو لیمیتد رو یه قیمت خیلی خوب رای مزایده میزارم

هدفون کپی هستش

بالاترین کیفیت کپی

لوازم جعبه کامل

استفاده نشده

ولی پشت ویترین بوده به همین دلیل پکش باز شده

قیمت شروع مزایده 150 هزار تومان

پایان مزایده 5 شنبه ساعت 12 ظهر

i56281_IMAG0004BURST002.jpg

i56280_IMAG0001.jpg

i56288_IMAG0064.jpg

لازم به ذکره که قیمت روز این کالا 390 هزار تومان هستش

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
قیمت روز تایید میشه
قیمتت عالیه داداش
خوب بفروشی :)

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
قیمت نو این الان190-200 تومن هست نه 390 شاید قیمت اصل این کالا 390 باشد ولی من از قیمت اصل خبر ندارم.

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
با اجازه اميرحسين جان

نميدونم از قيمت ها خبر ندارين يا كلا اورجينال رو نديدين !

اين طرح ها كلا اورجينال نداره
ولي استوديو اورجينال قيمت كف الان ١١٢٠٠٠٠ هست
اين قيمت ٣٩٠ هم شما همه جا نميتوني پيدا كني گاها تا ٥٥٠ تومن اين مدل فروخته ميشه تو مغازه ها
مگه مدل هاي فيك كه از ٩٠ تومن داره بالا !!!

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
اورجینال نداره یعنی چی؟ خدارو شوکر بیتس سایت داره وگرنا میگفتی برندی به نام بیتس وجود نداره قیمتش 300 دلاره اون قیمت نجومی هم که گفتی نمیدونم شاید تو ایران دوبله سود میکشن اما چیزی حدود 850 تومن در میاد به دلار روز(2800)
Beats Studio - Over Ear Headphones from Beats by Dr. Dre

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
اورجینال نداره یعنی چی؟ خدارو شوکر بیتس سایت داره وگرنا میگفتی برندی به نام بیتس وجود نداره قیمتش 300 دلاره اون قیمت نجومی هم که گفتی نمیدونم شاید تو ایران دوبله سود میکشن اما چیزی حدود 850 تومن در میاد به دلار روز(2800)

دوست من همون سايت رو نگاه كنيد ميبينيد كه استوديو رنگ كروم نداره !!!
من ٣ ساله كارم اين هدفونه و مطمئنا قبل از اينكه ٩٠٪ كسايي كه الان كارشناس شدن اسم اين هدفون رو شنيده باشن ما وارد ميكرديم اينها رو !
اينجا هم كسي سود دوبله سوبله نميگيره
دلار ٢٨٥٠ تومن فقط يه شعاره
دلار براي حواله امروز ٣١٥٠ تومن بوده
اين هدفون ها حدود ٣٥ دلار هزينه ارسال دارن
تا اينجاش ميشه ١٠٥٠٠٠٠ تومن
بماند كه شما اون ٣٠٠ دلار رو فقط از سايت ميتونيد بخريد و اينجا هزينه ترخيص داره و ....
فكر نميكنم روي اينهمه هزينه كه داره يه وارد كننده انجلم ميده ٥٠ تومن سود زياد باشه !!!!!!!!!!
شما ارزونتر پيدا كردي ما رو خبر كن بخريم

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
رفیق کرایه تاکسی هم حساب میکردی؟ شما که وارد کننده هستی قیمت عمده خیلی کمتر از 300 دلار در میاد. من نمیدونم یه شعاری که میگی یعنی چی؟ یعنی صرافی میگه فروش 2800 فروشه اینم یه شعاره دیگه نمیفروشه که یه شعاره! شما که تعداد پایین میارید نگو هزینه گمرکی میدید کارو به سپم نکشون اگر هم 50 تومن سود هم حتما یه شعاره برادر سود نیست که شعاره.

uppppppp برای استارتر
قیمتت خوبه ایشالا خوب بفروشی.

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
رفیق کرایه تاکسی هم حساب میکردی؟ شما که وارد کننده هستی قیمت عمده خیلی کمتر از 300 دلار در میاد. من نمیدونم یه شعاری که میگی یعنی چی؟ یعنی صرافی میگه فروش 2800 فروشه اینم یه شعاره دیگه نمیفروشه که یه شعاره! شما که تعداد پایین میارید نگو هزینه گمرکی میدید کارو به سپم نکشون اگر هم 50 تومن سود هم حتما یه شعاره برادر سود نیست که شعاره.

uppppppp برای استارتر

نميدونم شايد شما بهتر ميدونيد
هيچ جا به شما دلار ٢٨٥٠ نميدن
غير از مركز مبادلات ارزي كه مقدار كم با كارت ملي ميده اونم به صورت نقدي نه حواله !
هيچ جا حواله ار هيچ نوعي (TT . Paypal .Western union ) زير ٣ تا ٣١٠٠ تومن نيست . حالا شما اصرار داري هست حتما ما اشتباه ميكنيم !
براي قيمت واردات هدفون هم تا جايي كه من ميدونم بيتس چون نمايندگي مستقيم تو هيچ كشوري نداره و نه ما و نه هيچ كس شخص ديگه اي نه اين امكان رو داره كه بره از امريكا خريد كنه نه با اين قيمت ارز و نسبت كم فروش بيتس اورجينال براي كسي بصرفه هست كه بره ٢٠٠ تا هدفون بخره كه دونه ٥٪ تخفيف بگيره !
قبلا كه با مانستر بود ميشد از مانستر هم خريد ولي الان هيچ راهي نداره
تمام فروشكاه هاي ديگه غير از امريكا هم همه قيمتشون از سايت بالاتره

اون ٣٥ دلار هم من چون كارم اينه با ٣٥ دلار ميارم
شما تو همين فروم برو ببين كسايي كه از امريكا جنس ميارن چند قيمت ميدن ؟!!!!
اولا لوازم الكترونيكي مدت هاست كه ديگه امريكا اجازه نميده با پست مستقيم به ايران بياد
اون هايي هم كه دارن ميارن روي به جنس نيم كيلويي دارن حدود ٢٠٠ تومن هزينه پست ميگيرن !
اين هدفون نزديك ١/٥ كيلو وزن خودش و جعبه اشه

مطلب بعدي هم كه گفتين بايد عرض كنم شايد شما بلد باشي و بتوني ولي ما بلد نيستيم !!
تو اين مدت كه كاركرديم هر محصولي كه برند باشه و اورجينال باشه وقتي با اكسپرس مياد تهران گمرگ داره
از ٥ تومن تا ٥٠ تومن بستگي به نوع و وزن و برندش
اگه واردات از امريكا اسون بود تو اين اوضاع يه نفر پيدا ميشد از امريكا يه ايفون ٥ سفارش بده. با اين فرمول شما ٦٥٠ دلار ميشه ١٨٠٠ نه ٤ ميليون تومن ٥٠٠ هم سود ميكرد ميشه ٢٣٠٠ !!!!

در كل خوب نيست با اطلاعات در حد صفر در ابن زمينه بخواهين تاپيك كس ديگه اي رو خراب كنيد !

با عرض معذرت از استارتر اگه سوال ديگه اي بود تو پ خ درخدمتم

آقا آرمین کارشون درسته دیگه اوستای هدفونن

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

ممنون
لطف داري شما :)

shojapour

Registered User
لایک‌ها
9
قیمت نو این الان190-200 تومن هست نه 390 شاید قیمت اصل این کالا 390 باشد ولی من از قیمت اصل خبر ندارم.

دوست عزیز شما کلآ در جریان قیمت نیستی؟

این محصول انحصارش دست چند نفر هستش که مستقیم دارن وارد میکنن اون چند نفر هم قیمتشون هماهنگه در ضمن قیمت ارز حواله ای و هزارتا داستان دیگه هسا که شما بی خبری ازش

با اجازه اميرحسين جان

نميدونم از قيمت ها خبر ندارين يا كلا اورجينال رو نديدين !

اين طرح ها كلا اورجينال نداره
ولي استوديو اورجينال قيمت كف الان ١١٢٠٠٠٠ هست
اين قيمت ٣٩٠ هم شما همه جا نميتوني پيدا كني گاها تا ٥٥٠ تومن اين مدل فروخته ميشه تو مغازه ها
مگه مدل هاي فيك كه از ٩٠ تومن داره بالا !!!

شما صاحب تاپیکی آرمین جان!

دوست من همون سايت رو نگاه كنيد ميبينيد كه استوديو رنگ كروم نداره !!!
من ٣ ساله كارم اين هدفونه و مطمئنا قبل از اينكه ٩٠٪ كسايي كه الان كارشناس شدن اسم اين هدفون رو شنيده باشن ما وارد ميكرديم اينها رو !
اينجا هم كسي سود دوبله سوبله نميگيره
دلار ٢٨٥٠ تومن فقط يه شعاره
دلار براي حواله امروز ٣١٥٠ تومن بوده
اين هدفون ها حدود ٣٥ دلار هزينه ارسال دارن
تا اينجاش ميشه ١٠٥٠٠٠٠ تومن
بماند كه شما اون ٣٠٠ دلار رو فقط از سايت ميتونيد بخريد و اينجا هزينه ترخيص داره و ....
فكر نميكنم روي اينهمه هزينه كه داره يه وارد كننده انجلم ميده ٥٠ تومن سود زياد باشه !!!!!!!!!!
شما ارزونتر پيدا كردي ما رو خبر كن بخريم

ممنونم داداش بابت اطلاع رسانیت ولی داداش گلم کیه که قدر بفهمه!

uppppppp برای استارتر

دوست عزیز من شدیدآ به این صرافی که شما میگید نیاز دارم شمارش رو همینجا بزار من حدود 100 هزار $ حواله واسه شرکت میخوام

آقا آرمین کارشون درسته دیگه اوستای هدفونن

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

تایید میشه

نميدونم شايد شما بهتر ميدونيد
هيچ جا به شما دلار ٢٨٥٠ نميدن
غير از مركز مبادلات ارزي كه مقدار كم با كارت ملي ميده اونم به صورت نقدي نه حواله !
هيچ جا حواله ار هيچ نوعي (TT . Paypal .Western union ) زير ٣ تا ٣١٠٠ تومن نيست . حالا شما اصرار داري هست حتما ما اشتباه ميكنيم !
براي قيمت واردات هدفون هم تا جايي كه من ميدونم بيتس چون نمايندگي مستقيم تو هيچ كشوري نداره و نه ما و نه هيچ كس شخص ديگه اي نه اين امكان رو داره كه بره از امريكا خريد كنه نه با اين قيمت ارز و نسبت كم فروش بيتس اورجينال براي كسي بصرفه هست كه بره ٢٠٠ تا هدفون بخره كه دونه ٥٪ تخفيف بگيره !
قبلا كه با مانستر بود ميشد از مانستر هم خريد ولي الان هيچ راهي نداره
تمام فروشكاه هاي ديگه غير از امريكا هم همه قيمتشون از سايت بالاتره

اون ٣٥ دلار هم من چون كارم اينه با ٣٥ دلار ميارم
شما تو همين فروم برو ببين كسايي كه از امريكا جنس ميارن چند قيمت ميدن ؟!!!!
اولا لوازم الكترونيكي مدت هاست كه ديگه امريكا اجازه نميده با پست مستقيم به ايران بياد
اون هايي هم كه دارن ميارن روي به جنس نيم كيلويي دارن حدود ٢٠٠ تومن هزينه پست ميگيرن !
اين هدفون نزديك ١/٥ كيلو وزن خودش و جعبه اشه

مطلب بعدي هم كه گفتين بايد عرض كنم شايد شما بلد باشي و بتوني ولي ما بلد نيستيم !!
تو اين مدت كه كاركرديم هر محصولي كه برند باشه و اورجينال باشه وقتي با اكسپرس مياد تهران گمرگ داره
از ٥ تومن تا ٥٠ تومن بستگي به نوع و وزن و برندش
اگه واردات از امريكا اسون بود تو اين اوضاع يه نفر پيدا ميشد از امريكا يه ايفون ٥ سفارش بده. با اين فرمول شما ٦٥٠ دلار ميشه ١٨٠٠ نه ٤ ميليون تومن ٥٠٠ هم سود ميكرد ميشه ٢٣٠٠ !!!!

در كل خوب نيست با اطلاعات در حد صفر در ابن زمينه بخواهين تاپيك كس ديگه اي رو خراب كنيد !

با عرض معذرت از استارتر اگه سوال ديگه اي بود تو پ خ درخدمتم

ممنون
لطف داري شما :)

داداش خواهش میکنم منم روزی هزار بار این توضیحات رو برای 100 تا مشتری میدم ولی کو گوشه شنوا

بازم ممنونم ازت داداش بابت وقتی که گذاشتی و این متن خوب رو نوشتی

تا الان بری شما

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
در جواب رفیقمون که گفت دلار شده 3100 درست گفته بنده 4-5 روزی بود بی خبر بودم و اما در رابطه با خرید بیتس بنده خبر ندارم طبقه گفته های شما که نمایندگی نداره اما ادم که حتما نمیره امریکا واسه خرید نمایندگی واسه چی میزنن؟ که دسترسیت به اون محصول راحت تر باشه.

و اما در رابطه با حرف صاحب تاپیک اولا ایران به خاطر تحریم هیچ شرکت خارجی با شرکت داخلی قرارداد نمیبنده اونم از نوع انحصاری اونم شما میگی چند نفر پس قطعا چند نفر انحصاری نمیشه.

shojapour

Registered User
لایک‌ها
9
در جواب رفیقمون که گفت دلار شده 3100 درست گفته بنده 4-5 روزی بود بی خبر بودم و اما در رابطه با خرید بیتس بنده خبر ندارم طبقه گفته های شما که نمایندگی نداره اما ادم که حتما نمیره امریکا واسه خرید نمایندگی واسه چی میزنن؟ که دسترسیت به اون محصول راحت تر باشه.

و اما در رابطه با حرف صاحب تاپیک اولا ایران به خاطر تحریم هیچ شرکت خارجی با شرکت داخلی قرارداد نمیبنده اونم از نوع انحصاری اونم شما میگی چند نفر پس قطعا چند نفر انحصاری نمیشه.
دوست عزیز اگر با دقت متن رو بخونید بنده اسمی از نمایندگی نیاوردم

علاقه ای ندارم که بگم ولی جهت روشن سازی بنده این کالا رو 80 دلار خریداری میکنم اگر بخواد به صورت عادی بیاد هزینه باری این بسته 1.5 کیلو گرمی 60 دلار میشه با ین اوصاف قیمت خرید بنده باید 420 هزار تومن در بیاد ولی 1000 تا برنامه واسه وارد کردن این محصول هست که بازم قیمت تمام شده رو پایین میاره دوست عزیز وقتی میگم انحصار این کالا یعنی اگه شما خودت بخوای وارد کنی 100% قیمت بیشتر از قیمت بنده و آرمین میشه

پس وقتی میگم انحصار این کالا دست چند نفر هست یعنی اگر بنده و آرمین و یکی دیگه از دوستان که این جنس رو میاریم درسته که کالا رو جداگونه میاریم و جداگونه میفروشیم ولی قانون بازار اینه که با هم هماهنگ باشیم و قیمتی که تصویب میکنیم امکانش 0 درصد هست که خارج این قیمت شما بتونی تهیه کنی مگر اینکه واسطه این جنس بخواد جنسش رو یه شما مفت بده این قیمتی که شما اعلام میکنی 200 تومن هیچ اساسی نداره

دوست عزیز شما اگه پیشنهاد قیمت داری بفرما

اگر خیر ممنون میشم که بحث تاپیک رو به حاشیه نکشید

خیلی ممنون

arash_abedini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
مزایده تموم شد ظاهرا چون الان ۱:۱۸ دقیقه ظهر پنج شنبست . پول واریز شه

shojapour

Registered User
لایک‌ها
9