• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده iphone 4sمشکی در حد نو ...

amirkhoosha

Registered User
لایک‌ها
27
یا حق

من یه apple iphone 4s black 32gدارم که بسیار تمیز و در حد نو هستش و خط و خش نداره و برچشب پشت و رو هم داره... و چون فردا عصر میخوام برم مسافرت قصد فروششو دارم برای همین یه مزایده برای این گوشی میزارم و به بالاترین پیشنهاد میفروشم...

قیمت پایه:2ملیون و20هزار تومان....

هر گام افزایشی 20هزار تومان...

فقط به این شماره هم هرکش خواست اس ام اس یا زنگ بزنه09372854901
اسپمر های عزیز هم هر حرفی خواستن بگن................
:blink::blink::blink::blink::blink::blink::D:D:D:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

راستی فروش به صورت نقدی هست و به صورت حظوری در اصفهان و سایر شهر ها با پست البته اول دریافت پول...............

چی شد...................

Last edited:

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
1800 خریدارم با توجه به اینکه نه امتیازی دارید و نه عکسی قرار دادید ابتدا ارسال و سپس واریز...

amirkhoosha

Registered User
لایک‌ها
27
سلام من توی انجمن تازه اومندم ولی تا حالا 5گوشی خرید وفروش کرم که ار دوستم هم میتونید بپرسید..............

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
سلام من توی انجمن تازه اومندم ولی تا حالا 5گوشی خرید وفروش کرم که ار دوستم هم میتونید بپرسید..............

شرمندتونم ، بنده هم چیزی حدود 60 تا معامله داشتم که فقط 12 تا امتیاز کسب کردم ، به هر حال امتیازتون از بنده کمتر هست و همینطور سابقتن و تعداد پست هاتون ، شما بفرمائید چگونه من میتونم اعتماد کنم؟؟؟
اگر تهران کسی رو دارید برای ایشون بفرستید من برم با ایشون معامله کنم...

بالا