• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده macbook proچون سالمه عکس نذاشتم .اگه نبینی از دستت رفته

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahyaram

Registered User
لایک‌ها
0
macbook pro mc700
سالم بدون خط و خش دارای ویندوز و برنامه های مک ورژن 10.7 بسیار قوی تر از لب تاب های دیگه با همین مشخصات
به بالا ترین قیمت فروخته میشود
مشخصات:
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع سبک وزن - وزن 2,04 کیلوگرم - ساخت چین
پردازنده: Intel Core i5 2.3 GHz - Cache 3 MB
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 320 GB Serial ATA - 5400rpm
کارت گرافیک: Intel HD Graphics 3000 - MB UpTo Intel HD Graphics 3000 - DDR3 SDRAM Shared With Main Memory MB
صفحه نمایش: 13.3" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Apple Mac OS
نام ها ديگر : Apple MC700

Spoilsman

Registered User
لایک‌ها
115
دوست عزیز، اینکه سالمه دلیل بر نذاشتن عکس نمیشه
گذاشتن عکس جزء قوانین بازارچه هستش، و حتما چند تا عکس ازش بذار تا شاید مورد پسند واقع بشه

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
قیمت قبلش عکس از خود جنس

power of

Registered User
لایک‌ها
71
امتیاز منفی داره بنده خدا

saeedscorpion

Registered User
لایک‌ها
118
دادا عکس گذاشتن جزو قوانینه نه دلبخواهی
ممنون

15619

Registered User
لایک‌ها
31
پسرجون این کلک ها قدیمی شده
بچه های pt همه گرگ شدن
ایقدر ساده نیستن
راستی حتما اول باید واریز کنیم بعد فرار کنی یا ارسال کنی

power of

Registered User
لایک‌ها
71
یادمه میخواستم mc700 خودم رو بفروشمیکی از همین کاربرای فروم میگفت شما نسبت به این دوستمون داری گرون میدی من ۲۴۰۰ میدادم این دوستمون ۲۵۰۰ حالا این دوستمون خبری ازش نیست تازه یه دونه مجیک مووس هم میخواست روش اشانتیون بده :Dخو پس کو چرا این دوستمون نیستش:wacko:

bahram112003

Registered User
لایک‌ها
4
ایشون لطف کردن دستگاه رو فروختن به یکی از بچه های سایت.بعد از تحویل دادن جنس مشخص شده که لپ تاپ ضربه خورده و درش لق بوده.وقتی هم بهش گفتن که چرا نگفتی وچرا این کار رو کردی فرمودند که معامه انجام شده و پول طرف رو بر نگردوندن.
خواهشاْ هر کی این تاپیک رو خونده توی معاملات با ایشون دقت کنه.امثال این آقا باعث میشن که هیچکس به کسی حتی یه ذره هم اطمینان نکنه

Last edited:

mk_3738

Registered User
لایک‌ها
0
کاملا درسته این مک رو من شب عید غدیر از مهیار امیری به شماره موبایل 09128484745 خریدم. دستگاه رو وسط بلوار تست کردم و مشکلی نداشت به جز در لپ تاپ که خودش باز کرد.

در ضمن یک موس مجیک هم از ایشون گرفتم که باطری و قاب نداشت و گفتم من چطوری موس رو تست کنم گفتند خیالتون راحت درسته و اگه مشکلی هم داشت برام بیار و من هم قبول کردم. آخه تا الان با هر کدوم از اعضا این معامله کردم همشون از دیگری بهتر بودن و من هم اعتماد کردم.

بعد از نیم ساعت از خرید که داخل مترو کرج بودم در لپ تاپ رو باز کردم و خواستم روشن کنم دیدم که در لپ تاپ خیلی شله! و لولای سمت چپ مثل اینکه شکسته، همون موقع با ایشون تماس گرفتم و گفتم دستگاه این مشکل رو داره و من دستگاه رو فردا پس میارم و ایشون منکر ایراد شدن و بعد از گفتگو قبول کردند و گفتند فردا هزینه تعمیر رو می پرسن و از قیمت کم میکنند و روز بعد باهاشون تماس گرفتم و گفتند همه جا تعطیله و فردا میپرسم.
روز بعد زیر بار نرفتند و گوشی رو قطع کردند. من هم بهشون گفتم این پول حرامه و از این حرف ها.

من به ظاهر کوتاه اومدم ولی درسی بهشون میدم که تا عبد تو ذهنش بمونه!!!

بحث پول نیست بحث اینکه کسی یه کالایی رو به کسی فروخت و پولش رو گرفت فکر نکنه پول رو گرفته و زیر حرفش بزنه و خریدار دستش کوتاهه!!!

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
تاپیک به دلیل نداشتن عکس از پایه مردوده اما مشکل ایجاد شده دلیل نمیشه هر کسی بتونه امتیاز منفی بده.

power of

Registered User
لایک‌ها
71
کاملا درسته این مک رو من شب عید غدیر از مهیار امیری به شماره موبایل 09128484745 خریدم. دستگاه رو وسط بلوار تست کردم و مشکلی نداشت به جز در لپ تاپ که خودش باز کرد.

در ضمن یک موس مجیک هم از ایشون گرفتم که باطری و قاب نداشت و گفتم من چطوری موس رو تست کنم گفتند خیالتون راحت درسته و اگه مشکلی هم داشت برام بیار و من هم قبول کردم. آخه تا الان با هر کدوم از اعضا این معامله کردم همشون از دیگری بهتر بودن و من هم اعتماد کردم.

بعد از نیم ساعت از خرید که داخل مترو کرج بودم در لپ تاپ رو باز کردم و خواستم روشن کنم دیدم که در لپ تاپ خیلی شله! و لولای سمت چپ مثل اینکه شکسته، همون موقع با ایشون تماس گرفتم و گفتم دستگاه این مشکل رو داره و من دستگاه رو فردا پس میارم و ایشون منکر ایراد شدن و بعد از گفتگو قبول کردند و گفتند فردا هزینه تعمیر رو می پرسن و از قیمت کم میکنند و روز بعد باهاشون تماس گرفتم و گفتند همه جا تعطیله و فردا میپرسم.
روز بعد زیر بار نرفتند و گوشی رو قطع کردند. من هم بهشون گفتم این پول حرامه و از این حرف ها.

من به ظاهر کوتاه اومدم ولی درسی بهشون میدم که تا عبد تو ذهنش بمونه!!!

بحث پول نیست بحث اینکه کسی یه کالایی رو به کسی فروخت و پولش رو گرفت فکر نکنه پول رو گرفته و زیر حرفش بزنه و خریدار دستش کوتاهه!!!

من توی اس ام اس به شما نوشتم بیا mc700 من رو ۲۲۵۹ ببر قبول نکردی و نوشتید من بهتر از مال شما رو سراغ دارم با فلان قیمت :)
همین دوستی که شما ازش خریدید با من در پ.خ در ارتباط بود من میفهمیدم خبری هستش که داره اینقدر ارزون میده به شما ...
بگذریم همیشه قبل از معامله به امتیاز هم یه نگاهی بکنید.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

ادیت شد.

Last edited:

power of

Registered User
لایک‌ها
71
دوست عزیزی که کلاه سر رفته به من زنگ زدی پشت تلفن گفتی با یکی دارم مذاکره میکنم که بهتر از مال شما رو داره بهم میده بعلاوه مجیک مووس گفتم برو بخر گفتی گوشیش رو خاموش کرده منم گفتم من در دسترس هستم اما ایشون در دسترس نیس
متوجه این لحن باید می شدین به هر حال ادم خودش یه مقدار هم باید سعی کنه از طمع دوری کنه

پ.ن : ناگفته نماند یه مقدار هم یوزرها باید فرهنگ معامله توی ایران رو بدونن متاسفانه از اعتمادها سواستفاده میشه ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا