• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شیائومی Xiaomi مزایده redmi note 10 (فروخته شد)

Saeid Yaghubi

Registered User
لایک‌ها
209
درود خدمت دوستان
فروش به صورت مزایده در جریان خواهد بوود
گوشی دارای مشخصات حافظه ۶۴گیگ و رام ۴ میباشد
فقط در زیر گوشی و قسمت سوکت شارژ یک زدگی ریز مشاهده میشه و باقی قسمت ها مشابه آکبند، پشت گوشی هم شاید چندتایی خط میکرونی که رد قاب هست مشاهده میشه
دارای کارتن و انتقال مالکیت هم دارد ، گوشی پلمپ و بدون ایراد و اپدیت شده به miui 14
قیمت پایه ۳.۸۰۰
گام ۱۰۰
قیمت فوری ۴.۵۰۰
پایان مزایده جمعه ساعت ۱۲ظهر
جهت هرگونه سوال و عکس های بیشتر از طریق تماس و تلگرام و آی مسیج 09113073747

Last edited:

Saeid Yaghubi

Registered User
لایک‌ها
209
دوست عزیزی که میای و پیشنهاد گام بالاتر میزاری و روز بعدش پاک میکنی مگه مریضی که تاپیک و بهم میزنی @sir_Even

Last edited:

Saeid Yaghubi

Registered User
لایک‌ها
209
این چه مزایده ایه که بیرون از فروم فروخته شده :LOL::LOL::LOL:
وقتی پیشنهاد قیمت داده میشه و دوساعت مونده به پایان پست هاشون رو پاک میکنن چاره دیگه ای نمیزارن
دوتا پست بالایی رو میخوندی بد نمیشد

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,479
وقتی پیشنهاد قیمت داده میشه و دوساعت مونده به پایان پست هاشون رو پاک میکنن چاره دیگه ای نمیزارن
دوتا پست بالایی رو میخوندی بد نمیشد
شما موظف بودی تا پایان مزایده صبر کنی اگه عجله داشتید باید مدت مزایده رو کوتاه می‌کردید
اگر هم همزمان در پلتفرم های دیگه آگهی کردید که مزایده گذاشتن اشتباه بود ، فروش عادی می‌گذاشتید درست تر بود

Saeid Yaghubi

Registered User
لایک‌ها
209
شما موظف بودی تا پایان مزایده صبر کنی اگه عجله داشتید باید مدت مزایده رو کوتاه می‌کردید
اگر هم همزمان در پلتفرم های دیگه آگهی کردید که مزایده گذاشتن اشتباه بود ، فروش عادی می‌گذاشتید درست تر بود
بله حرف شما کاملا درست و صحیح
ولی یه چیزایی هم هست ک شما در جریان نیستید
جهت شفاف سازی عرض میکنم.
در ابتدا و قیمت پایه عزیزی درخواست دادن که همچنان پست شماره ۲مربوط ب ایشون موجود است، بعد از ایشون یه رفیق دیگه بعد از دو سه تا سوال و جواب یک گام بالاتردرخواست دادن، دوستی که به قیمت پایه پیشنهاد دادن از طریق تلگرام پیام دادند که عجله دارم و اگه مقدوره با قیمت دو گام بالاتر یعنی ۴تومن تمومش کنیم و مزایده رو ببندیم که مورد قبول بنده واقع نشد و ایشون هم به خاطر ذیق وقت و عجله ای که داشتن از طریق پلتفرم دیوار گوشی تهیه کردند.
خواستم اعلام کنم که پایان مزایده فلان ساعت هست ک دیدم تمامی پست هاشون رو پاک کردند و عملا مزایده دیگه بدون شرکت کننده بووده
امیدوارم تونسته باشم شفاف دلیل اینکارو بیان کرده باشم

sir_Even

Registered User
لایک‌ها
49
دوست عزیزی که میای و پیشنهاد گام بالاتر میزاری و روز بعدش پاک میکنی مگه مریضی که تاپیک و بهم میزنی @sir_Even
و علیکم سلام
وقتی که بنده پیشنهاد میدم شما موظفید تایید کنید وقتی تایید نمی کنید بنده هم به دلیل خارج شدن از عرف مزایده پیشنهادمو حذف کردم
صحبت کردن هر فردی نشونه تربیت خانوادگیشه.
یا حق

Saeid Yaghubi

Registered User
لایک‌ها
209
و علیکم سلام
وقتی که بنده پیشنهاد میدم شما موظفید تایید کنید وقتی تایید نمی کنید بنده هم به دلیل خارج شدن از عرف مزایده پیشنهادمو حذف کردم
صحبت کردن هر فردی نشونه تربیت خانوادگیشه.
یا حق

خب باشه تو خوبی!!!
بعد سه روز تازه دردت اوومد.
بنده تمامی سوالاتت رو جواب دادم و شمام پیشنهاد گام بالاتر دادید و بنده هم به عنوان تایید پست شما رو لایک کردم
دیگه چه تاییدی باید کنم و درک نمیکنم.
آقای باتربیت خانوادگی حق نگهدارت

Last edited:

A.H.Y

Registered User
لایک‌ها
49
سلام هنوز موجوده؟

بالا