• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسئلتن !

amir30bil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عزیزان و دلبرکان خوب دقت فرمائید . مسئله به صورت زیر است :

ما یک workgroup داریم که 4 تا کامپیوتر از طریق کارت شبکه به هم وصلند . یکی از کامپیوترها رو انتخاب می کنیم و با یک کارت شبکه اضافی به یک کامپیوتر دیگه که دارای اینترنت پر سرعت است وصل می کنیم و اینترنت پرسرعت اون رو که با با یک ip صحیح است share می کنیم . بعد می اییم این کامپیوترهای داخلی رو هم با این کامپیوتر واسطه share می کنیم و اینترنت رو تو اینها هم share می کنیم ( فعلا " داریم می کنیم share ; - ) . بعد رو این کامپیوتر واسطه زون آلارم نصب می کنیم . حالا تنظیمات zone alarm secuity suite چگونه باید باشد که جلوی share اینترنت را نگیرد ؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
منم اين مشكل رو دارم ! ... Share براي Internet كه هيچي !

من Zone Alarm رو روشن ميكنم ... كلا شبكه تعطيل ميشه !

Nazem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
zone alarm برنامه مناسبی برای این کار نیست . ISA server 2000 یا winroute بهتره.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
ما كاره خاصي نميخوايم انجام بديم !!!

فاير وال داريم ... ولي نميخوايم بخاطر شبكه خاموشش كنيم ... دنبال برنامه ديگه نيستيم !

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از شايان :
ما كاره خاصي نميخوايم انجام بديم !!!

فاير وال داريم ... ولي نميخوايم بخاطر شبكه خاموشش كنيم ... دنبال برنامه ديگه نيستيم !
چيزي كه گفتم رو تست كردي؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
نه ! چون نميخوام درجه امنيت رو پائين بيارم . ميخوام درجه امنيتش بالا باشه ! ولي حاليش بشه كه اين LAN كه اينترنت نيست ! بيخيالش بشه ! به همون اينترنت گير بده !

Nazem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
zone alarm يك فاير وال شخصيه , وقتي كامپيوتر هاي ديگه از دستگاه شما براي رفتن به Internet استفاده مي كنند

كامپيوتر شما server ميشه.پس zone alarm برنامه خيلي مناسبی برای این کار نیست.

در ضمن كاركردن با winroute خيلي راحته و كركش هم راحت گير مياد.امكانات خيلي زيادي هم بهت مي ده , مثلا چه شخصي

كدوم سايت ها رو ديده - چه قدر پهناي باند گرفته ووو.

بالا