• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسئله ای در مورد جداول net2.

iranidesign

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آیا من میتونم یک ستون به ستونهای جدولهای آماده net2.ضافه کنم مثلا جدول aspnet_membership اضافه کنم که و بطور دستی با همان ستون کار کنم مثل select کردن از جدول و .....؟؟؟؟؟؟؟

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بهتره که یه جدول دیگه توی بانگت درست کنی و با ID این جداول رو به هو ربط بدی و با stored procidure یا با view به اطلاعاتت درسترسی پیدا کنی

iranidesign

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من الان مشکلم این هست که نمیتونم user id داخل aspnet_membership بخونم به عنوان دستور دیتا بیسی یعنی زمانی که میزنم
کد:
Dim comm As New Data.SqlClient.SqlCommand("select shomareh from aspnet_Membership where userid='" & User.Identity.Name & "'", conn)

باید زمان خوندن از دیتا بیس user.identity .name رو به قول معروف hash کنیم به به چیزی تبدیل کنیم که بتونه بخونه و سلکت بکنه من نمیدونم دستورش چطوریه ولی تا اینجا میدونم حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

iranidesign

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی میدونه در باره اش؟؟؟؟

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من الان مشکلم این هست که نمیتونم user id داخل aspnet_membership بخونم به عنوان دستور دیتا بیسی یعنی زمانی که میزنم
کد:
Dim comm As New Data.SqlClient.SqlCommand("select shomareh from aspnet_Membership where userid='" & User.Identity.Name & "'", conn)

باید زمان خوندن از دیتا بیس user.identity .name رو به قول معروف hash کنیم به به چیزی تبدیل کنیم که بتونه بخونه و سلکت بکنه من نمیدونم دستورش چطوریه ولی تا اینجا میدونم حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

صبر کن بابا !
اول از همه این چیه نوشتی : shomareh !؟!؟!؟

دوم از همه ! user.identity .name یوزر نیم رو میده نه شماره ID

این که شما فرمودین یه uniqueidentifier اه که یه چیز هچل هفته شامل اعداد و کراکتر ها که تکرا نمیشه و به جای Int یا decimal که ما توی برنامه هامون میذاریم ازش استفاده کرده تا تضمین کنه تا دلت بخواد میتونی یوزر بسازی !

درضمن اگر با Username خواستی ID رو پیدا کنی باید حواست به ApplicationId هم باشه ممکنه دوتا کاربر از دوبرنامه مختلف با یک نام کاربری یکسان و ID های مختلف وجود داشته باشند.

بالا