سلام به اساتید بزرگوار، خواهش میکنم دانسته ها و تجربیاتتون رو در اختیارم قرار بدید
این موضوع واقعا برای من خیلی جالبه که بدونم یه کسی که فروشگاه اینترنتی فروش لوازم دیجیتالی مثل لبتاب، هارد، دوربین و ... داره
1- چه پیش نیازهایی نیاز داره، سواد خودش، سخت افزار، نرم افزار، امکانات و ...
2- چقدر هزینه داشته براش، اعم از هزینه اولیه، هزینه ثابت و متغیر و ماهانه و ...
3- چقدر درآمد داره براش، روی چه کالاهایی بیشتر
4- موضوعی که خیلی مهم و جالبه برام اینه که بدونم از کجا مشخصات سخت افزار ها رو میگیره و مهمتر اینکه آیا سخت افزارها رو خریده قبلا یا با نمایندگی ها هماهنگ کرده و به محض سفارش از اونها میگیره؟
5- و سوالات دیگه که مطرح میکنم
منظور بنده از فروشگاه اینترنتی لوازم دیجیتالی، یه فروشگاه معتبره نه یه فروشگاه ساده که گهگداری 4 تا جنس تووش هست و معلوم نیست جنسش چیه و ... به طور مشهودتری اگه بخوام بگم مثل سایت دیجی کالا ، یعنی منظورم دقیقا این سایته
اگر نظرتون رو بفرمایید ممنون میشم
این موضوع واقعا برای من خیلی جالبه که بدونم یه کسی که فروشگاه اینترنتی فروش لوازم دیجیتالی مثل لبتاب، هارد، دوربین و ... داره
1- چه پیش نیازهایی نیاز داره، سواد خودش، سخت افزار، نرم افزار، امکانات و ...
2- چقدر هزینه داشته براش، اعم از هزینه اولیه، هزینه ثابت و متغیر و ماهانه و ...
3- چقدر درآمد داره براش، روی چه کالاهایی بیشتر
4- موضوعی که خیلی مهم و جالبه برام اینه که بدونم از کجا مشخصات سخت افزار ها رو میگیره و مهمتر اینکه آیا سخت افزارها رو خریده قبلا یا با نمایندگی ها هماهنگ کرده و به محض سفارش از اونها میگیره؟
5- و سوالات دیگه که مطرح میکنم
منظور بنده از فروشگاه اینترنتی لوازم دیجیتالی، یه فروشگاه معتبره نه یه فروشگاه ساده که گهگداری 4 تا جنس تووش هست و معلوم نیست جنسش چیه و ... به طور مشهودتری اگه بخوام بگم مثل سایت دیجی کالا ، یعنی منظورم دقیقا این سایته
اگر نظرتون رو بفرمایید ممنون میشم