• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه بزرگ تخته گاز ایرانسل

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
چند روز پیش یک پیامک از ایرانسل اومد که مسابقه بزرگ هست و باید به سوالات درست جواب بدید و از این حرفها، من هم سر شبی بیکار بودم و گفتم بذار چندتا اس ام اس بفرستیم ببینیم چیه، هرچند همه اینها را کلاه برداری و دوشیدن ملت میدونم ولی خب هیچوقت درس عبرت که نمیگیریم.

3تا سوال اول جالب بود چون جوابهاشو خودش داده بود. به این صورت که برای یاددادن چگونه فرستادن پاسخ مثال زده بود که مثال دقیقا جواب صحیح بود، اما سوال چهارم برام جالب بود یعنی اوج کلاهبرداری!!! خودتون ببینید و قضاوت کنید. شاید تلفن همراه من زبان ژاپنی ساپورت نمیکنه شایدم نکته خاصی داره و معما انحرافی نمیدونم. درهر صورت اگر کسی اطلاعی داره یا تا آخرش رفته به بقیه هم بگه موضوع چیه.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
من تو گوشی بچه ها دیده بودم خیلی راحت هم اومد !
این که اوج کلاهبرداری و اینا چه ربطی داره ؟ شما گوشیت نتونسته یه پیام نشون بده میگی ایرانسل کلاهبرداره ؟:blink:

متن سوالشم اینه

داتسون در زبان ژاپنی به چه معناست !

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
عکسها لود نمیشه !!!

سایت آپلود عکس هم واقعا شده دردسر، ف.ی.ل.ت.ر کردن سایتهای آپلود عکس شده سلیقه ای، هر شرکتی بنا به سلیقه خودش لیست درست میکنه و حذف میکنه. در هر صورت شرمنده من بدون استفاده از چیزی چون دیدم سایت لود شد در اونجا آپلود کردم...

Finjan1989

Registered User
لایک‌ها
276
دوستان اون اشکالی که گفتین واسه من نیومده ولی بدتر از اون اینه که من حدود 6 تا سوال جواب دادم و 1000 تومن از شارژم کم کرد به این میگن کلاهبرداری

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
تو مسابقه مکالمه رایگان (بعد 5 یا 6 سوال صحیح) گفت شرکت کن، شرکت کردم برنده نشدم، اس ام اس فرستاد نا امید نشو ادامه بده مسابقه تخته گاز :lol::lol::lol:

بالا