• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه رایگان پیامکی برای وب سایت شما ( همراه با جایزه )

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
سلام
ما دوباره با یه سرویس جدید اومدیم . چون سرویس تجاری نیست و در واقع یک ارزش افزوده حساب میشه تو این بخش زدم + این که این سرویس بیشتر به درد وبمسترها میخوره .

ما حاضریم برای وب سایتهایی که علاقه مند باشن ( فرقی نداره بازدیدشون چه قدر باشه و چه موضوعی باشه ولی یه حداقل روزی ۱۰۰-۲۰۰ تا بازدید داشته باشن )‌ و یا وبلاگ فرقی نداره سرویس مسابقه پیامکی بدیم .

- روند کار چه جوریه خوب ؟
روند کار اینه که مدیر اون سایت یا وبلاگ براساس موضوع سایت یا وبلاگش یک سوال با حداکثر ۴ جواب به ما میده و ما مسابقه رو ایجاد میکنیم و بهش کدهای جواب ها + یک شماره برای دریافت جواب ها میدیم و اون میزاره تو سایتش / وبلاگش . براساس توافق میتونه مسابقه روزانه/ هفتگی یا ماهیانه باشه . در انتها قرعه کشی میکنیم و برنده ها رو به مدیر سایت یا وبلاگ معرفی میکنیم | جوایز اون برنده ها .

- کی پول داره جایزه بده آخه !؟ حوصله داریا !
پول نمیخواد ! جوایز رو شرکت ما تقبل میکنه . جوایز مسابقات بسته های ارسال پیامک یک طرفه برای برندگان هست .

- به چه درد ما میخوره آخه ؟
شما رایگان بدون خرید خط و پنل مسابقه پیامکی برگزار میکنید به اضافه این که بعد از یه مدت یه ایندکس از موبایل بازدیدکننده ها دارید که میتونید اطلاع رسانی کنید بهشون .
ضمن این که زمانی که برنده ها بهشون اطلاع داده میشه آدرس سایت شما در انتهای پیامک درج میشه .

- چه سودی برای تو داره ؟ مرض داری این همه پول خرج کنی ؟‌
برای توسعه و معرفی برند شرکت خودمون اقدام به این کار میکنیم و عقیده داریم این کار از تبلیغات موثرتر و تاثرگذارتر خواهد بود .

- خب این همه داستان تعریف کردی ... حالا من میخوام این کارو بکنم ... چکار کنم ؟‌
- روش خاصی نداره . شما همین الان که قصد کردید یک سوال مطرح کنین و چهار جواب براش مشخص کنید و سوال و جواب ها رو به همراه مدت زمان ( مثلا ۱ هفته - ۱۰ روز - ۱ماه - ... ) یا ایمیل کنید به ( mohsenshahbazi\@/gmail.com ) و یا پی ام کنید تا مسابقه رو بسازم و کدهاش رو براتون ارسال کنم .

- حالا این همه زلم زیمبو چیدی , جایزه هاش چی هست اصلا ؟

- پنل های ارسال پیامک با شارژ رایگان
- بسته های میزبانی وب رایگان ( با نصب و راه اندازی و پشتیبانی )
- ...

احیانا اگه سوالی باشه من در خدمتم .

Last edited:

roozbeh72

مسوول مسابقات
لایک‌ها
266
آقا اولیش من :)
شرایط کار رو پ.خ کنید

ali-samani

Registered User
لایک‌ها
23
منم همین طور

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
فکر بسیار خوبیه.

من حتما میخوام برای فروشگاه من و تو اجراش کنم.

لطفا شرایط رو برام پ خ کن.

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
اخرین پی ام که دادم رو جواب ندادید ها منتظرم

aquaquest

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
آقا من هم هستم، اتفاقا من يه سايت دارم كه اخبار مسابقات اينترنتي را در آن قرار مي دهم، مي توانيم هم با كمك شما مسابقه برگزار كنيم و هم اگر مايل باشيد مي توانيد در سايت ما تبليغ نماييد، لطف كنيد شرايط را پيغام خصوصي نماييد.
آدرس سايت: farsimatch.ir

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
منم مایلم همکاری کنم.

منم میخوام . ممنون .

فکر بسیار خوبیه.

من حتما میخوام برای فروشگاه من و تو اجراش کنم.

لطفا شرایط رو برام پ خ کن.

سلام
آقا من هم هستم، اتفاقا من يه سايت دارم كه اخبار مسابقات اينترنتي را در آن قرار مي دهم، مي توانيم هم با كمك شما مسابقه برگزار كنيم و هم اگر مايل باشيد مي توانيد در سايت ما تبليغ نماييد، لطف كنيد شرايط را پيغام خصوصي نماييد.
آدرس سايت: farsimatch.ir

روش کار خیلی ساده است . شما سوال + جواب هاش + مدت زمان مسابقه رو برای من پی ام یا ایمیل میکنید و من مسابقه رو میسازم و کدهاشون میدم به شما و شما ازش استفاده میکنید .
اخرین پی ام که دادم رو جواب ندادید ها منتظرم
چرا . اتفاقا همون موقع که پی ام دادید . سریعا جواب رو ارسال کردم . اما از شما دیگه خبری نشد .
کماکان اگر علاقه مند هستید من در خدمت شما هستم . :happy:

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
nqe27gksxzjoh13zmr0d.jpg

بچه ها مسابقه پیامکی فروشگاه اختصاصی من و تو راه اندازی شد

پ ن : این بنر اطلاعیه رو مخصوص مسابقه طراحی کردم هر کس میخواد در سایتش یه همچین اطلاعیه ای برای مسابقات بزنه من میتوم طراحی کنم. البته اگر از نظر استارتر موردی نداشته باشه.

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
وضعیت سایت مشخص بشه بهتون خبر میدم.
جایزه ها فقط اس ام اس هستند؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
بله . فعلا پنل ارسال پیامک هستند . اما احتمالا از اواخر مرداد تنوع بیشتری پیدا میکنن . چون هنوز سرویس جا نیوفتاده تنوع زیاد توش نیست . ولی به تدریج ایجاد میشه .

من در خدمتم هرموقع که احتیاج داشته باشید .

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
محسن جان تونستی بیا یاهو یه پیشنهادی دارم .

مخلصم
پیشنهاد خوبی بود . اما شرطی که گذاشتی یه کم شرایط رو محدود میکنه .
حالا یه کم بریم جلوتر ببینیم چی میشه : )

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
جوایزی که به برنده ها اهدا میشه در حال افزایش هست .
بسته های میزبانی رایگان ( بسته های ۱۵۰ مگابایت / ۲۰۰ مگابایت ) هم به جوایز اضافه شد .

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
کماکان این سرویس وجود داره !! : )

یه نکته جالب در مورد اکثر مدیران وب سایتها و مجلات فناوری اطلاعات آنلاین ( مثل گویا / زومیت/نارنجی) اینه که دیدگاه همه اشون نسبت به این سرویس دیدگاه سو استفاده است ! و نمیتونند باورکنن که این سرویس رایگان ارایه میشه !! و این واقع باعث تاسف هست .

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
من دوس دارم اینکارو کنم،ولی نمیدونم چه سوالی مطرح کنم؟! :دی در مورد سایت عکس معمولا چه سوالی میپرسن؟!

بالا