• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه طراحی "" خطا می‌کنی بکن... اما خوشگلشو ""

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
یک صفحه 404 درست کن و جایزه بگیر

کاری از نیما اکبرپور - عصیان

logo.png

صفحه خطای 404 یکی از معروف‌ترین صفحاتیه که بیشتر وقت‌ها باهاش مواجه می‌شیم. قبلاً در این مورد مطالبی نوشتم که ته همین نوشته دوباره می‌تونین بخونینشون. خیلی‌ها نمی‌دونن که می‌شه صفحه خطای 404 دلخواه خودشون رو طراحی کنن. خب حالا اونایی هم که نمی‌دونن قاعدتاً باید با خوندن این نوشته، بدونن!

درباره لزوم داشتن یک صفحه خطای 404 مناسب و درست و درمون هم باز ارجاعتون می دم به همون نوشته‌های قبلی اما هدفم از نوشتن این پست اینه که یه چیزی شبیه به مسابقه خطای 404 راه بندازم.

شروط شرکت در این مسابقه پیچیده نیست. در واقع کسایی که وبلاگشون روی هوست شخصی میزبانی می‌شه و از سرویس‌های وبلاگ‌نویسی رایگان که به صورت زیردامنه یا ساب‌دومین استفاده نمی‌کنن، می‌تونن در این مسابقه شرکت کنن. محدودیت‌های فنی اجازه نمی‌ده که مثلاً بلاگفایی‌ها بتونن صفحه خطای 404 خودشون رو بسازن. بنابراین همین امروز برین و صفحه 404 خودتون رو بسازین و لینکش رو زیر همین پست بذارین.

امروز پنجشنبه هست و تا پنجشنبه دیگه 4 شهریور وقت ارسال لینک هست. و البته اگه لینکتون رو ارسال کردین، یک نسخه هم از اسکرین‌شاتش رو برام ایمیل کنین که بعدش دیگه تغییرش ندین تا بقیه اعتراض کنن (niimaa ات جی‌میل دات کام). خودم هم یکی برای خودم درست کردم که البته هنوز کامل نشده و وقتی تمومش کردم خودم هم لینکم رو توی نظرسنجی می‌ذارم. اینجا ببینینش.

بعد از اون همین‌جا یک نظرسنجی انجام می‌دیم و ملت رأی می‌دن تا ببینیم کدوم صفحه خطای 404 بهتره. مسلماً انواع ژانگولر و ابتکار می‌تونه باعث بشه تا صفحه 404 شما بانمک‌تر و کاربردی‌تر از آب دربیاد. برای گرفتن ایده هم می‌تونین از این سایت‌ها کمک بگیرین که مجموعه‌ای از صفحات 404 بامزه رو جمع‌آوری کردن.

فهرست جوایز نهایی‌شده (این فهرست به مرور تکمیل می‌شود):

- یک دامین (com, net, org, ir) برای نفر اول هدیه عصر جوان
- صد هزار تومان برای نفر اول هدیه حسین میری، نویسنده وبلاگ سیب سبز
- سه فضای 500 مگابایتی برای سه نفر اول، هدیه جابلاگی و تمپلیت جنریتور
- درج یک سال آگهی سایت برنده در سایت مدادرنگی
- درج یک سال آگهی سایت برنده در اندازه 120x120 در وبلاگ نیوز
- درج سه ماه آگهی سایت یکی از برندگان در سایت فری دانلود
- چاپ 404 عکس رایگان برای برندگان در اندازه 10x15 روی کاغذ مات یا براق به انتخاب برنده هدیه عکس پرینت. (202 عکس برای برنده اول، 151 عکس برنده دوم، 51 عکس برنده سوم)

لینک کامل http://www.osyan.net/1388/05/post_1377.php

hamed_m

Registered User
لایک‌ها
0
فقط اون 100 هزار تومانش می یرزه
مثلا تبلیغ توی همچین سایتایی به چه درد من می خوره (چیمو تبلیغ می کنند ؟ )

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
از اول قرار نیود این مسابقه اصلا جایزه داشته باشه
ولی وقتی چند نفری پیشنهاد دادن برای دادن جایزه، اونوقت نیما دید بد نمیشه که اونها رو هم به عنوان اسپانسر معرفی کنه
به هر حال اینجوری هیجانش بیشتره و بودن جایزه ها بهتر از نبودنشونه
منم به نفر اول و دوم وبلاگی ها دامین هدیه میدم :دی برای همین خودم شرکت نکردم

delphidark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
طرح جالبیه
ولی طبق معمول کارای ایرانیا یه جاش میلنگه...
توضیج درست و حسابی در مورد زمان که داده نشده
سایت osyan.net هم که تعطیله

بهتره بره واسه خودش یه صفحه مخصوص ارور DNS error - cannot find server بسازه

ای بابا:eek:fftopic:

بالا