• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه فلش

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
با سلام و خسته نباشید خدمت تمام دوستان فلش کاراین سایت
اولین دوره مسابقات تحت وب سایت عکاسی دوقلوها به مناسبت افتتاح و با هدف معرفی سایت برگزار می گردد.
تمام موارد در این صفحه از سایت گفته شده است.
قسمت کوچکی از سایت ما آماده شده و در آینده این سایت گسترش خواهد یافت.
در صورت استقبال بیش از پنجاه شرکت کننده در مسابقه ، ما بصورت مداوم و در موارد مختلف مسابقات این چنینی برگزار خواهیم کرد و نرخ جوایز را نیز بالا خواهیم برد.

در صورتی که در اجرا و سبک و سطوح مسابقه طرح و نظر و انتقادی دارید لطفا تا تاریخ شروع مسابقه در همین مکان و یا در قسمت نظرات سایت مطرح کنید و مطمئنن ترتیب اثر خواهیم داد.
دوستان اگر مورد یا مواردی برای فعال تر بودن مسابقه به نظرشان می رسد خوشحال می شویم بشنویم.
با امید برگزاری مسابقه ای پویا و لذت بخش برای همه دوستان.

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
به به چه استقبالی من که لذت بردم
بچه ها دستتون درد نکنه که اینقدر حمایت می کنید

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
خب بچه ها هیچکس طرح و نظری نداره؟
حرفی دارین بزنین که پانزدهم روش مسابقه و طرحها و داوران نهایتا با مجموع نظراتی که تا آن لحظه داده بشه بسته می شه
اگر هم حرفی نباشه به همین شکلی که تا به اینجا بهش رسیدیم انجام خواهد شد

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام، راستش تازه اینجا رو دیدم، بابت تاخیر معذرت میخوام...

من فقط با موضوع مسابقه مشکل دارم...
به نظر من برای اینکه سایت بخواد یه تیزر با کیفیت رو یه این حالت شبیه مناقصه به دست بیاره، مبلغ پرداختی بسیار کم هست... در ضمن حس این کار رو بدون هیچ نمونه ای یا طرح بندی نمیشه بدست آورد... حداقل Logoها و Sampleهای سایت رو ai. کن و برای download قرار بده...

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون از همه کسانی که در سایتهای مختلف درباره این مسابقه نظر دادند
با توجه به تمامی نظرات و حرفهای گفته شده توسط دوستان
تمام موارد مسابقه تعیین و بسته شد
لطفا تمام شرکت کنندگان این موارد را رعایت کنند

نظری هم اگر در باره این گونه مسابقات دارید بفرمایید تا در مسابقات بعدی تصحیح بشه
این اولین تجربه ما برای اجرای مسابقه ای این چنینی بود امیدوارم که مورد استقبال واقع شود تا ما برای مسابقات آتی بتوانیم سرمایه گذاری کنیم و از تجربیات این مسابقه نیز استفاده شود.

از همه دوستان این انجمن و سایتها و انجمنها دیگر که با نظراتشون ما را برای این مسابقه آماده کردند ممنونم

بالا