• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه ی عکاسی کاربران پی تی _ دوره پنجم: عکاسی خیابانی

چه نوع عکاسی رو بیشتر برای مسابقه میپسندید؟

• Total voters
    124
وضعیت
موضوع بسته شده است.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام به همه
طی یه سری صحبت ها و پیشنهاد ها در مورد راه اندازی این مسابقه.بالاخره تصمیم عملی شد و قرار شد که بین بچه ها دو تا مسابقهی عکاسی برگذار بشه.
یکی عکاسی با تلفن همراه.که لیلی عزیز زحمتش رو کشیدند
و یکی هم عکاسی با دوربین دیجیتال(اعم از کامپکت ها، slr ها و like-slr ها ) که همین تایپک

قوانین :

1- هر شخص تنها با یک عکس می تواند در مسابقه شرکت کند.

2- مسابقه به صورت ماهانه و به ترتیب زمانی زیر برگزار می شود :

_ از روز اول تا پایان روز بیستم هر ماه ، افراد مایل به شرکت در مسابقه عکس های خود را در تاپیک قرار می دهند.

_از روز بیست و یکم تا پایان روز بیست و هفتم ، زمان امتیازدهی به عکس هاست.

_روز بیست و هشتم و بیست و نهم هر ماه ، فردی که مسوولیت برگزاری مسابقه را بر عهده دارد ، امتیازات را جمع زده و اعلام می کند.

_روز سی ام هر ماه ، فرد برنده موضوع دور بعدی مسابقه را اعلام می کند.

_در صورتی که فرد برنده ، در مدت زمان قید شده موضوع جدید را عنوان نکند ، این کار به عهده ی نفر دوم قرار داده خواهد شد.

3-نحوه امتیاز دهی به عکسها به صورت نمره ی 1 تا 10 امتیاز می باشد.

4-تمام دوستانی که در مسابقه شرکت می کنند ، موظفند در کار امتیازدهی شرکت کنند ، در غیر این صورت عکس آن ها از دور مسابقات خارج خواهد شد.

5-کاربرانی که در مسابقه شرکت نکرده اند می توانند در امتیاز دهی شرکت کنند ولی این نمرات در شمارش امتیازات لحاظ نخواهد شد. این کار صرفا به خاطر پیشگیری از ایجاد شائبه ی زد و بندهای احتمالی است!

6-به سایز و حجم عکس خود حتما توجه کرده و در صورت امکان ، عکس خود را در انجمن پیوست فرمایید.

7-قوانین مربوط به انجمن را حتما رعایت کنید.

8- عکس ها رو با توجه به موضوع انتخاب شده قرار بدید.

9- اگر عکسی رو که قرار میدید ادیت شده هست حتما" عنوان کنید.و اگر امکانش هست عکس اورجینال رو (البته بعد از ریسایز شدن) هم در کنارش قرار بدید

10- مدل دوربین حتما" باید ذکر بشه.این نکته برای این عنوان میشه که محدودیت های دوربین شما باعث کم شدن امتیازتون نشه.
مشخصات فنی فوکوس.ایزو.سرعت شاتر و مقدار f بهتره عنوان بشه.

قوانین در صورت نیاز ادیت میشه.اگر پیشنهاد یا راهکاری دارید که میدونید تو بهتر شدن مسابقه تاثیر میذاره تو تایپیک نظرات و پیشنهادات عنوان کنید

برای این که سلیقه ها بهتر شناخته بشه تو نظر سنجی شرکت کنید.هر موضوعی که بیشترین امتیاز رو بیاره برای موضوع عکاسی دوره ی اول انتخاب میشه.

---------------------------------------------
دوستانی که عکس میذارند حتما" قوانین رو رعایت کنند اگر نه متاسفانه نمیتونیم توی جمع امتیاز ها به عکس ایشون هم نمره بدیم.
اگر خواستید عکسی این جا بذارید روی عکستون کلیک راست کنید و گزینه ی properties رو بزنید.بعد تو تب details مدل دوربین/سرعت شاتر/میزان ایزو/میزان f و موارد دیگه رو کپی کنید و زیر عکستون قرار بدید.برای مثال:

Camera Model: Canon EOS 500D
f-Stop: f/14
Exposure Time: 1/80 sec
ISO-Speed: ISO-100
Focal Lenght: 50 mm
Flash: Not Used

با تشکر از همه
-------------------------------------------

-------------------------------------------
موفق باشید

لینک رای گیری برای مسابقه :

رای گیری مسابقه عکاسی

Last edited by a moderator:

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
نتیجه ی مسابقه ی دوره ی اول:

showresualt.php

Last edited:

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69
داورا کیان ؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
طبیعت به نظرم خوبه
ولی آزاد باید باشه مسابقه و بخش بندی کنید بهتر هست...البته ببخشیدا...پیشنهاد بود

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
طبیعت به نظرم خوبه
ولی آزاد باید باشه مسابقه و بخش بندی کنید بهتر هست...البته ببخشیدا...پیشنهاد بود

سلام حمید جان.خیلی ممنون از این که نظر دادی.منظورت از آزاد چی هست؟
ممکنه اگر آزاد مسابقه بر گذار بشه تو ژانر های مختلف اختلافی به وجود بیاد و کاربر ها برای امتیاز دادن دچار مشکل بشند.
در ثانی موضوعات مختلفی میتونه برای مسابقه عنوان بشه که من سعی کردم کلی ترین شکل رو بهش بدم.
ولی در هر حال اگر نظر یا پیشنهادی دارید بفرمایید.من با تمام وجود بهش فکر میکنم(فقط به عنوان کسی که استارتر تایپیک بوده.و گرنه افراد حرفه ای تری هستند که ما پیششون ... )
راستی ممنون به خاطر طراحی لوگوی امضا.میتونید عکسش رو بدید تا من و بقیه استفاده کنیم؟ و این که چرا لینکش با موضوع فرق داره؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
یعنی کی هر چی دوست داشت بگیره و بعد شاخه بندی بشه
و یا مثه مسابقه های دیگه عکس ها ارسال بشه تا به یه حد نصاب برسه بعد از اونها مثلا 4 تا انتخاب بشن برای مسابقه اصلی و رای گیری

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
یعنی کی هر چی دوست داشت بگیره و بعد شاخه بندی بشه
و یا مثه مسابقه های دیگه عکس ها ارسال بشه تا به یه حد نصاب برسه بعد از اونها مثلا 4 تا انتخاب بشن برای مسابقه اصلی و رای گیری

راستش من با این حرف مشکلی ندارم.ولی باید بچه های دیگه هم نظر بدند.چند وقت قبل از این بر سر این مسابقه یه بحث هایی شده بود و همگی روی این که موضوع انتخاب بشه و بعد هر کاربر بیاد و عکسش رو بذاره هماهنگی داشتند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
من به عنوان کاربر علاقه مند پیشنهاد دادم
راستش من با این حرف مشکلی ندارم.ولی باید بچه های دیگه هم نظر بدند.چند وقت قبل از این بر سر این مسابقه یه بحث هایی شده بود و همگی روی این که موضوع انتخاب بشه و بعد هر کاربر بیاد و عکسش رو بذاره هماهنگی داشتند.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام چه جوری باید شرکت کنیم؟

سلام
ببخشید که انقدر دیر جواب میدم.
شما کافیه عکسی از خودتون که مطابق با موضوع باشه بگذارید.مثلا" الان که طبیعت انتخاب شده میتونید عکسی رو که گرفتید و مربوط به این موضوعه رو توی مسابقه شرکت بدید.
قوانین هم در پست اول هست.
موفق باشید

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام به حامد و دوست عزیزمون.
راستش چون برای رای گیری موضوع یه کم طول کشید فکر کنم شروع مسابقه به اول ماه بعد موکول بشه.چون با این حساب وقت خیلی کمی هست و ممکنه روندش بی قانون پیش بره
با این حال من از لیلی عزیز درخواست میکنم تا چند روز دیگه تایتل تایپیک رو عوض کنند و پست اول رو ویرایش میکنم.
رو حساب نظر سنجی موضوع اول طبیعت انتخاب میشه.
دوستان عزیز میتونند عکس هاشون رو برای ماه بعد آماده کنند.

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام به حامد و دوست عزیزمون.
راستش چون برای رای گیری موضوع یه کم طول کشید فکر کنم شروع مسابقه به اول ماه بعد موکول بشه.چون با این حساب وقت خیلی کمی هست و ممکنه روندش بی قانون پیش بره
با این حال من از لیلی عزیز درخواست میکنم تا چند روز دیگه تایتل تایپیک رو عوض کنند و پست اول رو ویرایش میکنم.
رو حساب نظر سنجی موضوع اول طبیعت انتخاب میشه.
دوستان عزیز میتونند عکس هاشون رو برای ماه بعد آماده کنند.

سلام حسین جان .
راستش من قوانین رو نخوندم :دی ولی با توجه به این پستت به نظرم :
کاش یه جور می شد که مهلت شرکت تو این مسابقه مثلآ از 20 ماه جاری تا 10 ماه بعدی در نظر گرفته می شد . چون اون یکی مسابقه هم از اول تا 20 ماه هستش ، شاید واسه یکی سخت باشه تو یه مدت محدودتر دنبال دو تا سوژه ی خوب بگرده .
در ضمن کاش یه جوری می شد که شات ها داغ داغ باشن و دوستان تو همین 20 روز اون عکس رو گرفته باشن نه اینکه بشینن و از آرشیوشون یه عکس بذارن واسه مسابقه . اگه اونجوری باشه می شه تو یک ماه ، 10 تا مسابقه برگزار کرد . حالا ما هم با این ایده می ریم جلو که دوستان جغل بازی نمی کنن ، دی ، و شات های تازه ی خودشون رو قرار می دن .

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام حسین جان .
راستش من قوانین رو نخوندم :دی ولی با توجه به این پستت به نظرم :
کاش یه جور می شد که مهلت شرکت تو این مسابقه مثلآ از 20 ماه جاری تا 10 ماه بعدی در نظر گرفته می شد . چون اون یکی مسابقه هم از اول تا 20 ماه هستش ، شاید واسه یکی سخت باشه تو یه مدت محدودتر دنبال دو تا سوژه ی خوب بگرده .
در ضمن کاش یه جوری می شد که شات ها داغ داغ باشن و دوستان تو همین 20 روز اون عکس رو گرفته باشن نه اینکه بشینن و از آرشیوشون یه عکس بذارن واسه مسابقه . اگه اونجوری باشه می شه تو یک ماه ، 10 تا مسابقه برگزار کرد . حالا ما هم با این ایده می ریم جلو که دوستان جغل بازی نمی کنن ، دی ، و شات های تازه ی خودشون رو قرار می دن .

سلام
ببخشید که دیر جواب میدم معین جان.
راستش از اول هم این مسابقه مردمی بوده :دی
یعنی همه چیز به کاربرا بستگی داره.اگر بقیه هم این موضوع رو تایید کنند زمان مسابقه رو عوض میکنیم.هر چند به شخصه فکر میکنم خللی توی مسابقات پیش نمیاد.چون مسابقه ی عکاسی با تلفن همراه زیاد درگیر مسایل فنی نیست.
همین طور در مورد عکاسی تو زمان معین.ولی این رو هم به شخصه زیاد باهاش موافق نیستم.چون ممکنه بر اساس هر موضوعی عکسی رو خیلی وقت پیش گرفته باشم که الان نشه.همون روز که حرف از برگذاری شد کسی نظر مخالفی نداشت.چون میدونستم موضوع طبیعت انتخاب میشه و بچه ها هم توی زمستون شاید منظره ی خوبی پیدا نکنند
هدف فقط دور هم بودن و محک بچه هاست.جنبه ی مسابقاتی زیادی نداره این تایپیک :دی

keykavoos

Registered User
لایک‌ها
267
سلام دوستان
در کمال احترام منم با اینکه محدودیت زمانی برای شات ها بذاریم موافق نیستم چندان. البته میشه در هر فصل یک ماه یعنی یک دوره از مسابقه رو با محدودیت زمانی شات ها برگزار کرد. مثلا سومین دوره ی هر فصل رو.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام دوستان
در کمال احترام منم با اینکه محدودیت زمانی برای شات ها بذاریم موافق نیستم چندان. البته میشه در هر فصل یک ماه یعنی یک دوره از مسابقه رو با محدودیت زمانی شات ها برگزار کرد. مثلا سومین دوره ی هر فصل رو.

خیلی ممنون کیکاووس جان.
اگر بچه ها موافقت کنند موضوع دومی که گفتید به نظرم بد نیست.مخصوصا" توی بهار یا پاییز.
و جدا از اون فکر کنم اگر این ایده با موافقت بچه ها روبه رو بشه میتونیم موضوع رو آزاد بذاریم و هر کسی بهترین عکسی که تو اون ماه گرفته (به نظر خودش) رو بذاره.

دوستان نظرتون چیه در این مورد؟

keykavoos

Registered User
لایک‌ها
267
من موافقم. حتا میشه مسابقه ی اون ماه رو دو موضوعی هم کرد اگه بچه ها موافق باشن (مثلا آزاد و یک موضوع دیگه). با این شرط که هر کاربر از هر موضوع تنها یک عکس مجاز باشه تا ارسال کنه و هر دو عکس رو توی یک پست ارسال کنه. یه پیشنهاد دیگه هم دارم اونم اینکه داشتن EXIF رو برای عکس های مسابقه اجباری کنید تا هویت همه ی عکس ها کاملا مشخص باشه.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
من موافقم. حتا میشه مسابقه ی اون ماه رو دو موضوعی هم کرد اگه بچه ها موافق باشن (مثلا آزاد و یک موضوع دیگه). با این شرط که هر کاربر از هر موضوع تنها یک عکس مجاز باشه تا ارسال کنه و هر دو عکس رو توی یک پست ارسال کنه. یه پیشنهاد دیگه هم دارم اونم اینکه داشتن EXIF رو برای عکس های مسابقه اجباری کنید تا هویت همه ی عکس ها کاملا مشخص باشه.

سلام
کیکاووس جان سختش نکن :D
بابا ما تازه یه کم رو مخ این ها کار کردیم که بیاید و عکس بگذارید و غیره.حالا یه دفعه این همه مسابقه میترسم همه هنگ کنند و بی خیال بشند
جدا از اون من تو قوانین عنوان کردم که باید سرعت شاتر/مقدار f و مقدار ایزو حتما" باید عنوان بشه
در هر صورت گذاشتن یه exif کار زیادی نمیبره.ولی همین اطلاعات کافیه.

keykavoos

Registered User
لایک‌ها
267
من یه پیشنهاد دیگه هم دارم اونم اینه که بخاطر اینکه رای گیری تحت تأثیر نام عکاس قرار نگیره دوستان عکساشونو به مسؤول برگزاری مسابقه پ خ کنن و اون دوستمون زحمت آپ کردن عکسارو توی یه پست بکشه، ضمن اینکه برای راحت تر شدن رای گیری میشه نظرسنجی بالای صفحه رو ادیت کرد و برای عکس ها شماره تعیین کرد و توی نظرسنجی به شماره هر عکس رآی داد. یا اگه این کار سخته توی وب گذر میشه یه نظرسنجی ایجاد کنیم لینک بدیم اینجا دوستان رآی بدن.
یه موضوع دیگه هم اینکه برای عکس ها یه محدودیت سایز درنظر بگیریم مثلا ضلع بزرگ عکس بین 900 تا 1000 پیکسل باشه. اینجوری قضاوت راجع به عکس ها خیلی ساده تر میشه.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
من یه پیشنهاد دیگه هم دارم اونم اینه که بخاطر اینکه رای گیری تحت تأثیر نام عکاس قرار نگیره دوستان عکساشونو به مسؤول برگزاری مسابقه پ خ کنن و اون دوستمون زحمت آپ کردن عکسارو توی یه پست بکشه، ضمن اینکه برای راحت تر شدن رای گیری میشه نظرسنجی بالای صفحه رو ادیت کرد و برای عکس ها شماره تعیین کرد و توی نظرسنجی به شماره هر عکس رآی داد. یا اگه این کار سخته توی وب گذر میشه یه نظرسنجی ایجاد کنیم لینک بدیم اینجا دوستان رآی بدن.
یه موضوع دیگه هم اینکه برای عکس ها یه محدودیت سایز درنظر بگیریم مثلا ضلع بزرگ عکس بین 900 تا 1000 پیکسل باشه. اینجوری قضاوت راجع به عکس ها خیلی ساده تر میشه.

سلام کیکاووس جان.اتفاقا" پیشنهاد اولت رو آقا رضا هم قبلا" داده بودند.در هر صورت من با این کار مشکلی ندارم.میتونیم عکس ها رو شماره بندی کنیم تا هر عکس یه شماره داشته باشه و همچنین هر شخصی برای امتیاز دادن اون شماره رو ذکر کنه و امتیازش رو بنویسه.ولی تجربه ثابت کرده که این مورد زیاد پیش نیومده.مثلا" تو دو تا مسابقه ای که توی این بخش دایر هست معمولا" عکس هایی برنده میشند که بهترین بودند.و از این بابت مشکلی نداریم.ولی باز هم هر چی نظر بچه ها باشه بیان عنوان کنند.اگر همه قبول کردند من هیچ مشکلی ندارم.و همین طور در مورد سایز عکس ها که قبلا" هم عنوان شده باید بگم که حداکثر سایز رو برای هر عکس 600*800 میگذاریم.تا بر اساس قوانین خود بخش هم باشه.
ممنون به خاطر نظراتت

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا