• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسافرخانه - تهران

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
دوستانی که ساکن تهران هستن یا تجربه اقامت در مسافرخانه های تهران رو دارن، لطفا اسم و مشخصات و آدرس چند تا مسافرخانه خوب رو لطف کنن.. حوالی تهرانپارس، یا محدوده ولی عصر باشه عالی میشه.. روزهای 5شنبه و جمعه هر هفته باید تهران باشم و متاسفانه هتل خیلی گرون در میاد!

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
دوستانی که ساکن تهران هستن یا تجربه اقامت در مسافرخانه های تهران رو دارن، لطفا اسم و مشخصات و آدرس چند تا مسافرخانه خوب رو لطف کنن.. حوالی تهرانپارس، یا محدوده ولی عصر باشه عالی میشه.. روزهای 5شنبه و جمعه هر هفته باید تهران باشم و متاسفانه هتل خیلی گرون در میاد!

بزن تو کار مسافرخونه های ناصر خسرو اونجا همش ارزونه به میدون توپخونه (امام) نزدیکه.

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
بزن تو کار مسافرخونه های ناصر خسرو اونجا همش ارزونه به میدون توپخونه (امام) نزدیکه.

منم مدت زیادی هست که دنبال مسافرخونه می گردم همون حوالی راه آهن یا ناصر خسرو .. دوستانی که میگن ارزون هست منظورشون شبی چند تومن هست ؟! شبی 10 تومن که بیشتر نیست ؟! هست؟!
fekr_1_rish_polfosori_.gif

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
منم مدت زیادی هست که دنبال مسافرخونه می گردم همون حوالی راه آهن یا ناصر خسرو .. دوستانی که میگن ارزون هست منظورشون شبی چند تومن هست ؟! شبی 10 تومن که بیشتر نیست ؟! هست؟!
fekr_1_rish_polfosori_.gif

مذکری یا مونث؟

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
خواستی ارزونشو سراغ دارم تو ناصرخسرو.
خب شبی چند ؟! لکن یه موقع خطرناک مطرناک نباشه ! شاید برای 4-5 ماه دیگه یه سر بیام تهران ،گرچه من صبح تا شب بیرون هستم و فقط نیاز به یک جاخواب دارم و نبود امکانات هم برام مهم نیست

RAHVAR

Registered User
لایک‌ها
453

sanup2006

Registered User
لایک‌ها
107

I_Love_NY

Registered User
لایک‌ها
464
مسافرخانه خوب و مناسب که فقط بشه بخوابی نزدیک راه آهن کجاست ؟
قیمت کسی داره ؟

اول خیابون ولیعصر نزدیک همون میدون راه آهن میشه مسافرخونه زیاده قیمت هم شبی 50 هزار تومن هست 80 تومن هست همین حدوداست

بالا