خوب بقیه قصه!!!
من خوب دیدم ظاهرا با ایمیل هایی که رد و بدل شده اگه ما بتونیم ثابت کنیم اکانت رو خریدم. اونم با TRANSACTION CODE پی پل میشه. و ایمیلی که خرید انجام شده اکانت باز میشه که برای این یکساله همچین چیزی نداشتیم. در واقع کسی که اکانت رو خریده بود مشخصات فروشنده رو نداشت و حسابی بز آوردیم. اگه داشت یه امید هایی بود.
بعد ماه اکانت های یک ماه که با پوینت درست شده بودن از دو نفر گرفتم که راضی بودیم و یکیش هم جناب CONTACT_M بود که مشکلی هم نداشت. یعنی بسته هم نشد. البته دیگه احتیاط می کردیم. دبل لاگین هم کردیم ولی خیلی کم و یه دو ماهی هم جواب داد. بعد چون کار ما با یک اکانت جمع و جور نمیشد و منم هم پی پل داشتم و هم کردیت کارت واقعی گفتم الان که 25 گیگ تو 4 5 روز جمع شده EXTEND کنم که بدبختی شروع شد.
1- اول قبول کرد و اکانت اکستند شد.
2- بعد از 2 روز اکانت بسته شد. اول گفتم لابد به پیپل گیر دادن ولی قضیه چیز دیگه ای بود!. با بررسی که کردم پی پل پول رو به رپید رسونده بود و هیچ dispute ای در کار نبود.
این بود پیغامش
Account hdtv_master3: This account has been closed because it was created from RapidPoints and the original account has
been closed
پي پل من واقعا خارجي بود و خودش هم مشكل نداره و بسته نشده . و ايراد از پي پل هم نيست.
ايميل زدم جواب ندادند. با يه ميل ديگه زدم جواب ندادند تا تلفن كردم چون اونجام سوخته بود و حسابي بز آورده بودم.
گفتن شما بايد ايميلي كه ساخته شده تماس بگيري. و يه ايميل هم گفتن من درست نشنيدم و يادداشت هم نكردم
خلاصه 10 دقيقه داشتم با يارو يكي بدو ميكردم و عوضي ها قبول نكردند كه من EXTENT كردم. مي خواستم ببينم به اكانتي كه اين ها ازش ساخته شدن
[email protected]
بعد حدود 9 روز هر چی از دستم بر می اومد کردم . یعنی 6.99 یورو پریده بود و از کردیت کارت هم کم شده بود.
این بود پیغامشون تو جواب ها....
> > ----- Original Message -----
> > From: "RapidShare AG - Abuse Team" <
[email protected]>
> > > > > > Hello,
> > > we have been informed that you have uploaded illegal e-books to
> your account.
> > > Because of your violation of our terms and conditions, we make use of our
> > right to close your account.
> > > > RapidShare is entitled to terminate the contractual
> relationship with users
> > violating our upload regulations, without notice.
> > > In such circumstances, we will block access and/or delete
> accounts, including
> > all contents.
> > > > Please note that it is not possible to transfer any existing
> points to other
> > accounts or to unlock closed accounts.
> > > We strongly recommend that you make sure to avoid copyright
> infringements in
> > future, in your own best interest.
> > > > Best regards,
> > > RapidShare AG - Abuse Team
> > > RapidShare AG
> > Gewerbestrasse 6
> > CH - 6330 Cham
خلاصه یعنی اینکه چون اکانت مادر دارای ایبوک کپی رایتی بود بسته شده و ما هم اکانت ساخته شده رو بستیم.
بعد چی شد؟؟؟
خلاصه بعد از کلی نامه نگاری حدود 20 تا ایمیل و یه تلفن به سوئیس که حدود 2000 تومن برام آب خورد اکانت باز شد. ولی خوب 9 روز از 30 روز پرید. خلاصه ایرانی باید همیشه داغ بشه . پول بده داغ بشه. (اصلا چه ربطی به ایرانی داشت؟)
خلاصه مراقب باشد.
توصیه ها : ( توصیه های ایمنی رو جدی بگیرید)
1- اکانت طولانی مدت نخرید. چون ببندن کاری نمی تونید بکنید.
2- اگر با پیپل کس دیگه خرید می کنید TRANSACTION CODE رو بگیرید و هماهنگ کنید که اگه اکانت بسته شد براتون نامه نگاری کنه. که بعید کاسب پی پل فروش اینکارو بکنه/
خود پی پل هم راحت نیست استفادش اما و اگر و قلق باسه ایرانی زیاد داره.
TRANSACTION CODE چیه؟ کد منحصر بفردیه که پی پل موقع واریز پول به ایمیل (اکانت ) فروشنده ( مثلا رپید - مگا) بهتون میده. مثل شماره قبض یا کد پیگیری.
دفعه دوم اگه نداشتم اکانت باز نمیشد! دفعه اول هم چون خودم خرید نکرده بودم نداشتم والا زبونم دراز بود.
راست حسینی بگم اگر از آدم نامطمئن اکانت بگیرید می تونه 4 ماه مثلا که گذشت ادعای هک کنه و نامه بزنه و اکانت رو بهش برگردونن! چون TRANSACTION CODE و ایمیل پی پل مال اونه
3- از اکانت های یک ماه بدون پوینت ( ساخته شده از پوینت دانلودی) بخرید که من Contact_m رو پیشنهاد می کنم . البته نمی گم پوینی رو نمیشه بست . یعنی قبلا این فکر رو می کردم ولی خوب اگه از طرف فروشنده باشه مشکل رو گردن ممکنه بگیره. معمولا پوینتی با استفاده چند نفری بسته میشه.
4- یه چیزی هم اینه که مراقب باشید که پسوردتون راحت نباشه و قفل اکانت هم بکشید که کسی هک کردن نتونه پسورد ر عوض کنه. هر روز LOG رو ببینید. اگه میبنید آیپی غیر از خودتون هست اکانت رو پسوردشو عوض کنید. به ترافیک هم دقت کنید.
5- موفع LOGIN کردن آدرس بالا رو نگاه کنید
https://ssl.rapidshare.com/cgi-bin/premiumzone.cg
حتما S باشه. و املای صحیح .
6- ایمیل و پست هایی که میگه مجانی اکانت رو اکستند میکنن رو نرین توش تو این دنیا کسی مجانی تف هم تو صورت آدم نمیندازه.
7- کافی نت و خونه رفقیق الکی اکانت رو لاگین نکنید. کردین از MAnager و برزر پاک کنید. کسی استفاده نکنه و اکانت بسته شه. اگر اینترنت قطع شد و نشد پاک کنید کوکی ها رو کمپلت DEL کنید.
8- کلا کار الکی و غیر عادی و پوینت الکی جمع کردن و نرم افزار های الکی نزنید که فایده ای نداره
کلا کار عوضی تو نت نکنید. یه سری نرم افزار اومده باسه پوینت الکی ساختن. هر کی زد اکانتش بسته شد.
یه چیزی هم تصور خودمه درستیشو مطمئن نیستم . من فکر می کنم رپید شیر هر چی اکانت طولانی مدت تر باشه بیشتر احتمال بستن داره؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! چون میگه بزار ماه بیشتری طرف رو داغ کنیم و سرور خلوت بشه. یا شاید آی پی های ایران چون پی پل مال خودشون نیست و امکان پیگیری ندارن ! مطمئن باشید یه اروپایی یا آمریکایی اکانتشو ببندن راحت میتونه پس بگیره. چون PAYPAL مال خودشه. میگه مثلا PISHING شده و طرف استفاده اشتراکی کرده!
ولی مال همیشه با بدبختیه.
یه قضه دیگه هم برای یه اکانت که پوینت فروخته بودم خودم به کسی پیش اومد تو پست بعد می گم.