• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسخره ترين برنامه هايي كه تا به حال نوشته شده ...

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
در اين تاپيك قصد داريم مسخره ترين برنامه هايي رو كه تا به حال نوشتيم و يا ديديم رو بذاريم.
براي شروع من يه يازي .(حركتش با كليدهاي 2و4و6و8 هست)و يه برنامه توليد هارد ديسك (+ معكوسش) رو كه با c نوشتم مي ذارم.
اميدوارم خوشتون بياد
بعد از اجراي برنامه دوم هم يه نيگاهي به my computer بندازين و اگه چيزي ديده نشد كليد f5 رو بزنيد و كمي بخنديد. براي برگشتن به حالت اول فايل دوم را اجرا كنيد

فایل های ضمیمه

• hard.zip
    12.7 KB · نمایش ها: 14
  • game1.zip
    29.7 KB · نمایش ها: 11

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
مسخره ترین برنامه ی من:
کد:
#include<iostream.h>
#include<conio.h>
void main(){
	int a,b,c,d;
	cin>>a,b,c,d;
	getch();
}

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
در اين تاپيك قصد داريم مسخره ترين برنامه هايي رو كه تا به حال نوشتيم و يا ديديم رو بذاريم.
براي شروع من يه يازي .(حركتش با كليدهاي 2و4و6و8 هست)و يه برنامه توليد هارد ديسك (+ معكوسش) رو كه با c نوشتم مي ذارم.
اميدوارم خوشتون بياد
بعد از اجراي برنامه دوم هم يه نيگاهي به my computer بندازين و اگه چيزي ديده نشد كليد f5 رو بزنيد و كمي بخنديد. براي برگشتن به حالت اول فايل دوم را اجرا كنيد

هارد دیسک عالی بود ممنون:lol: برای ترسوندن بعضی ها عالیه

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
مسخره تر از این برنامه رو من با C نوشتم ! زمون داس ! البته اولین برنامه هک فارسی بود ، توی شبکه خانه کتاب پخشش کردم ، کلی آدم سرکار رفتن باهاش !

فکرش رو بکنید هرکاری میگه میکنید ولی شبکه هک نمیشه ! :) جوون بودیم
یکی دیگه هم نوشته بودم که میگفت کامپوترتون آینه میشه (مال زمان داسه ها ! بعد دیدم یکی وینوزیشم نوشته ) بعد از نیم ساعت اطلاعات دادن به برنامه مینوشت آخه احمق مگه کامپزوتر آینه میشه :D

ولی هنوز مطمئن نیستم مسخره ترین بوده !

بالا