• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسخوام طراحی سایت یاد بگیرم از کجا شروع کنم !!!

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
سلام دوستان
من میخواستم طراحی سایت یاد بگیرم ممنون میشم راهنماییم کنین .کلا اگه پی اچ نباشه بهتره چون یکم خوندم قاطی کردم.از توابع و اینا خوشم نمیاد :wacko:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
اگه از توابع خوشت نمیاد بهتره از زمین خاکی شروع کنی.:D

hno

Registered User
لایک‌ها
62
دوست عزیز php حرف اول رو در طراحی سایت میزنه . تازه تنها php هم فایده نداره ، باید درکنارش Ajax و java هم تا حدی یاد بگیری و برای طراحی و قالب ها هم باید حتما css html 5 jquery javascript و اینها رو بلد باشی ، البته اگه بخواهی حرفه ای کار کنی و سایت حرفه ای طراحی کنی .
در حین کار باید 3-4 تا پروژه هم بدون هزینه و همینطور برای تمرین و یادگیری انجام بدی تا بعد از 2-3 سال یک طراح خوب بشی

به هر حال در هر کاری بخواهی موفق باشی باید زحمت بکشی

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
اگر منظورتون طراحی قالب هست, باید با یادگیری فتوشاپ شروع کنید و بعد HTML و CSS و درصورت نیاز جاوااسکریپت.

c@rn@ge

Registered User
لایک‌ها
22
آاق خیلی جدی: میخوای یاد بگیری که چیکار کنی؟ هم یه خورده پیچیدگی داره و هم چشاتو در میاره. برای شغل هم که الآن همینجا توی بخش نیازمندی من تاپیک بزنم واسه طراحی سایت بهت قول میدم به 4-5 ساعت نرسیده 30-40 نفر اعلام آمادگی میکنن. واقعا هم کار براش نیست.
ولی خب اگه واقعا علاقه به این کار داری بحث جدایی هست که به نظرم بری دنبالش و یادبگیری شاید سرگرم کننده هم باشه. ولی وقتی میگی PHP و توابع دوست نداری نمیشه که! بخش اعظم کار همینه.

Last edited:

Preceptor

Registered User
لایک‌ها
106
سلام. دوست عزیز بستگی داره در چه حد بخواهید حرفه ای باشید مثلا اگه نخواهید خیلی حرفه ای باشید با نرم افزار flash هم میتونید طراحی سایت انجام بدید که خیلی هم جالبه (البته به نظر من).
در کل یاد گرفتن هیچ چیز ضرر به آدم نمیزنه. موفق باشید.

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
تشکر از همه دوستان
اگه با جوملا شروع کنم نیاز به برنامه نویسی داره؟؟و میشه با جوملا یه سایت فروشگاهی ساده راه اندازی کرد؟
ممنون میشم بهترین منابع آموزشی بصورت کتاب یا آموزش های تصویری بصورت قدم به قدم معرفی کنین
smilingsmiley.gif

farhad021

Registered User
لایک‌ها
116
سلام.داداش من خودم طراح سایتم.تا حالا هیچ سرویس سایت سازی بهتر از جوملا ندیدم.نه کدنویسی داره نه چیزی.رابط کاربریش هم خیلی آسونه.بچسب به جوملا و خوب یاد بگیر.بهترین نسخی جوملا هم در حال حاضر ورژن 2.5 اون هست.فروشگاه که هیچی،با جوملا می تونی سایت های چند زبانه،لینکدونی،انجمن ،فروش کارت شارژ و خلاصه هرچی بخوای درست کنی.
بحث php یه چیز دیگس. php یه زبان برنامه نویسی وبِ. کاربردش وقتیه که بخوای ماژول و پلاگین بنویسی.اگر php کار خوبی بشی در آمدت ماهی 5 میلیونم بالا می زنه.ولی خب بدون هیچ آشنایی قبلی نمی شه رفت سراغش.

soroush_tayyebi

Registered User
لایک‌ها
110
سلام.داداش من خودم طراح سایتم.تا حالا هیچ سرویس سایت سازی بهتر از جوملا ندیدم.نه کدنویسی داره نه چیزی.رابط کاربریش هم خیلی آسونه.بچسب به جوملا و خوب یاد بگیر.بهترین نسخی جوملا هم در حال حاضر ورژن 2.5 اون هست.فروشگاه که هیچی،با جوملا می تونی سایت های چند زبانه،لینکدونی،انجمن ،فروش کارت شارژ و خلاصه هرچی بخوای درست کنی.
بحث php یه چیز دیگس. php یه زبان برنامه نویسی وبِ. کاربردش وقتیه که بخوای ماژول و پلاگین بنویسی.اگر php کار خوبی بشی در آمدت ماهی 5 میلیونم بالا می زنه.ولی خب بدون هیچ آشنایی قبلی نمی شه رفت سراغش.

تا وقتی دروپال هست هیچ سی ام اسی حرفی برای گفتن نداره ! جوملا رو باید با نیوک مقایسه کرد ! به گرد پای وردپرس هم نمیرسه چه برسه به دروپال ! جوملا فقط و فقط اسونه ! هیچ فاکتور برتری دیگه ای نداره !
در مورد درامد 5 میلیون در ماه هم شما واقعا آدم ایده آل نگری هستید ! هیئت مدیره بانک پاسارگاد ماهی 4 تومن حقوق میگیرن بعد یه طراح وب ماهی 5 تومن ؟:)
نمیگم نمیشه ،راهش اینه که مثلا یه پروژه 5 تومنی قبول کنید و به صورت تک نفری انجامش بدید ، فشاری و استرسی که این شرایط روتون میاره باعث میشه دیگه همچین پروژه هایی رو قبول نکنید !

farhad021

Registered User
لایک‌ها
116
تا وقتی دروپال هست هیچ سی ام اسی حرفی برای گفتن نداره ! جوملا رو باید با نیوک مقایسه کرد ! به گرد پای وردپرس هم نمیرسه چه برسه به دروپال ! جوملا فقط و فقط اسونه ! هیچ فاکتور برتری دیگه ای نداره !
در مورد درامد 5 میلیون در ماه هم شما واقعا آدم ایده آل نگری هستید ! هیئت مدیره بانک پاسارگاد ماهی 4 تومن حقوق میگیرن بعد یه طراح وب ماهی 5 تومن ؟:)
نمیگم نمیشه ،راهش اینه که مثلا یه پروژه 5 تومنی قبول کنید و به صورت تک نفری انجامش بدید ، فشاری و استرسی که این شرایط روتون میاره باعث میشه دیگه همچین پروژه هایی رو قبول نکنید !

داداش شما مثل اینکه متوجه حرف من نشدی!!!! وقتی من می گم یه php کار خوب ماهی 5 میلیونم بیشتر می گیره معنیش این نیست که طرف می شینه کل سایت رو با php خط به خط کد می زنه.فکر نمی کنم هیچ احمقی سر تا سر دنیا پیدا بشه که یه سایت چند صد هزار خطی رو بشینه کد بزنه.اگر این طوری بود یه برنامه نویس سایت باید واسه هر سایتی که می نوشت 100 میلیون پول می گرفت و ساخت هر سایت هم 1 سال طول می کشید!!! پس اصلا برای چی اومدن سرویس هایی مثل جوملا و نیوک و وردپرس و مامبو رو طراحی کردن؟؟؟! که دیگه نشینن کد بزنن.
بنده عرض کردم که php وقتی کارایی خودشو نشون می ده که در نوشتن ماژول و پلاگین استفاده بشه.شما می دونی اونی که ماژول پرداخت الکترونیکی بانک پارسیان رو نوشته چند ده میلیون تومن پول گرفته؟!!! این ایده آل گرایی نیست.اتفاقا واقع نگریه.من خودم مهندس کامپیوترم،البته زبان کاریم java اِ و اندروید کارم و php کار نیستم(هر چند که تو حوضه ی وب این دو تا خیلی به هم نزدیک اند) ولی الان که فکرشو می کنم می بینم اگه به جای اپلیکیشن حرفمو صرف کد نویسی وب (حالا نه فقط php،شاید jsp یا asp)کرده بودم الان خیلی کارم بهتر بود.هرچند که یازار اپلیکیشن هم داره کم کم خوب می شه.
چوملا و وردپرس جفتشون سیستم هایی اند که از قبل کد نویسی هاشون انجام شده و صرفا جهت پیاده سازی سایت ها استفاده میشن.من به ایشون جوملا رو پیشنهاد دادم چون هم تو ایران هم تو کل دنیا ماژول نویسی برای جوملا اصلا با وردپرس و مامبو و ... قابل مقایسه نیست.بعدشم جوملا محیط فارسی بسیار خوبی داره که برای مبتدی ها عالیه.در ضمن کار کردن باهاش راحته.الان این همه آموزشگاه معتبر از جمله انستیتو جوملای ایران دارن کلاس هاشو برگزار می کنن و مدرک بین المللی می دن.
والسلام

mahya_KaraIT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
شما قبل از هر چیز باید یک نرم افزار طراحی مثل فتو شاپ رو یاد بگیرید. بعد هم HTML و CSS و اگه خواستید سمت داینامیک برید PHP. این سه مورد آخر رو از سایت آموزشی w3scools میتونید یاد بگیرید.

بالا