• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسدود شدن اکانت جیمیل

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام
ایمیلم در گوگل یا همون جیمیل مسدود شده به خاطر کپی رایت من بدون اون ایمیل نابود میشم، چیکار کنم ریستور یا دوباره فعالش کنم؟

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
بخاطر آپلود فایل دارای کپی رایت توی drive بلاک شدید؟ یا بخاطر آپلود ویدیو تو یوتیوب؟
نمیدونم من هم از درایو استفاده می کنم هم یوتیوب و ... تقریبا از اکثرا سرویس های گوگل استفاده می کنم و میشه گفت اکثرا هم کپی رایت رو نقض میکنم نمیدونم برای کدومه، کلا اکانتم مسدود شده نمیتونم وارد هیچ سرویسی بشم!

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
نمیدونم من هم از درایو استفاده می کنم هم یوتیوب و ... تقریبا از اکثرا سرویس های گوگل استفاده می کنم و میشه گفت اکثرا هم کپی رایت رو نقض میکنم نمیدونم برای کدومه، کلا اکانتم مسدود شده نمیتونم وارد هیچ سرویسی بشم!
با این مافیای نقض کپی رایت که شما راه انداخته بودین که دیگه بعید میدونم باز بشه !! :)
اگه قابل باز شدن بود خودشون راهکار میدادن، ایمیلی، تذکری، چیزی که مثلا فلان محتوا هارو حذف کن ولی به نظر میاد بدفرم مسدود کردن!
مگر اینکه زبانتون خوب باشه و باهاشون تماس بگیرید و ابراز ندامت کنید و بگین دیگه تکرار نمیشه و ... !

بالا