• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسنجر گوگل آمد! HELLO

majnoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
lars.jpg

چند تا نكته در باره هلو:

1 - زبان سايت پي اچ پي هست كه جاي تامل داره

2 - تا اسامي مورد نظر شما رو نگرفتن زودتر بريد ثبت نام كنيد. دعوت نامه لازم نداره. همه مهمون من ;)

3 - دانلود برنامه همراه با اعمال شاقه هست. من خوشم نيومد.

4 - همونطور كه مي شد حدس زد امكاناتش بالكل با ساير مسنجر ها فرق داره.

aminadibi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حاج آقا. بهتره بريد كلاس زبن. هلو مسنجر نيست. برنامه اي براي آپلود عكس توي جي ميل براي وبلاگ هاي بلاگر هسن :D

majnoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از aminadibi :
حاج آقا. بهتره بريد كلاس زبن. هلو مسنجر نيست. برنامه اي براي آپلود عكس توي جي ميل براي وبلاگ هاي بلاگر هسن :D

:hmm:

لطفا اين پستت رو اديت نكن. بعدا خودت به نوشته خودت مي خندي و افسوس مي خوري كه اي كاش قبلا از حرف زدن فكر هم مي كردم! مطمئن باش!

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
حيرون شدييييييييم رفت !!!!! حالا مسنجر هست يا نه ؟؟؟؟ اگه هست چرا صداش در نيومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مسنجر گوگل يه اسم ديگه اي داره كه الان يادم نيست اين برنامه مسنجر نيست !

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
Hello يه مسنجر هست كه ميشه باهاش عكس هارو مستقيم و بدون نياز به آپلود ارسال كرد و چون جديدا توسط گوگل خريداري شده ميشه گفت فعلا تنها ابزار مسنجر هست كه به طور رسمي مال گوگل هستش ولي به زودي شاهد مسنجر اختصاصي و جديد گوگل نيز خواهيم بود .

پيكاسا و هلو هر دو مال گوگل هستن

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از shifte shab :
:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

حيف كه ............................
بيشين سر جات بابا!
اون قضيه رو رديف كن! :hmm:

athar

Registered User
لایک‌ها
8
عزیزان عزیزم
Hello جدید نیومده و خیلی وقته که روی وب هست و من خیلی وقت پیش توش عضو شدم. این برنامه در اصل مسنجر نیست و برنامه ای برای اشتراک عکس هست. یعنی روم نداره و فقط میتونین با کسانی ارتباط برقرار کنین که آی دی اونها رو از قبل دارین. من این رو خیلی وقت پیش توی سایتم معرفی کرده بودم.

majnoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از faridbahal :
مجنون جان منم با این اقا موافقم!
شما چطور میگه که این مسنجره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب بايد يكم توضيح بدم!

شماها با هاش كار كرديد؟

اگه كار كرده باشيد مي بينيد كه يه مسنجره كه امكانات تصويريش خيلي بالا است به حدي كه قابليت چت رو تحت الشعاع قرار داده.

من تعريفم از مسنجر اينه كه بشه باهاش چت كرد. تعريف شما رو نمي دونم . ما هم دنبال ابزاري بوديم كه از طرف گوگل ارائه بشه و بشه باهاش چت كرد. درسته؟

حالا چون امكانات تصويريش خيلي زياده امكان چت داره از طرف بچه هاي اينجا ناديده گرفته مي شه.

البته اين برنامه با امكانات فعلي قطعا نمي تونه با ياهو و ام اس ان رقابت كنه. لذا يا همين قراره توسعه پيدا كنه يا اينكه يه برنامه به غير از اين قراره بياد.

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
چرته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من که از وقتی نسخه جدیدشو ریختم دیگه نمی تونم باش کار کنم!! :(

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
بايد حقيقتي رو بگم !!! خدا همه ما رو ببخشه !!! ما خيلي نامردي كرديم !!! خيلي در حق ياهوو ظلم كرديم !!!! خداييش از روزي كه ياهو 360 عضو شدم يه بار هم خطا نداده !!! اونوقت اين گوگل جي ميلش بعد اين همه مدت ( يه سال ) هنوز يه در ميون خطا ميده !!!! اركاتشم كه كلا خطاست !!!!!!

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از shifte shab :
بايد حقيقتي رو بگم !!! خدا همه ما رو ببخشه !!! ما خيلي نامردي كرديم !!! خيلي در حق ياهوو ظلم كرديم !!!! خداييش از روزي كه ياهو 360 عضو شدم يه بار هم خطا نداده !!! اونوقت اين گوگل جي ميلش بعد اين همه مدت ( يه سال ) هنوز يه در ميون خطا ميده !!!! اركاتشم كه كلا خطاست !!!!!!

خداييش راست ميگي! من خودم اول كه جيميل اومد خيلي جوگير شده بودم ولي ياهو كه 100 مگابايتي كرد ديگه جيميل رو بي خيال شدم الان هم هر چي جيميل داره ياهو هم داره با كلي چيز اضافه كه روش داره ولي جيميل نداره ، 2 گيگابايت هم چيزي نيست كه ما حالا حالاها بهش احتياج داشته باشيم اونم با اين سرعت اينترنت كه خودتون بهتر ميدونين. ياهو هم كه به زودي 1 گيگابايتي ميشه پس بهتره كه فقط براي جستجو سراغ گوگل بريم و بقيه سرويسهاش كلا چرندن!

بالا