• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسنجر گوگل آمد! HELLO

majnoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه كسي هنوز اين برنامه رو نگرفته توصيه مي كنم بي خيال شه !!!!

بيش از حد باگ داره.

تالار اشكالات هلو

گوگل از تو بعيد بود!

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
بايد حقيقتي رو بگم !!! خدا همه ما رو ببخشه !!! ما خيلي نامردي كرديم !!! خيلي در حق ياهوو ظلم كرديم !!!! خداييش از روزي كه ياهو 360 عضو شدم يه بار هم خطا نداده !!! اونوقت اين گوگل جي ميلش بعد اين همه مدت ( يه سال ) هنوز يه در ميون خطا ميده !!!! اركاتشم كه كلا خطاست !!!!!!
خداييش راست ميگي! من خودم اول كه جيميل اومد خيلي جوگير شده بودم ولي ياهو كه 100 مگابايتي كرد ديگه جيميل رو بي خيال شدم الان هم هر چي جيميل داره ياهو هم داره با كلي چيز اضافه كه روش داره ولي جيميل نداره ، 2 گيگابايت هم چيزي نيست كه ما حالا حالاها بهش احتياج داشته باشيم اونم با اين سرعت اينترنت كه خودتون بهتر ميدونين. ياهو هم كه به زودي 1 گيگابايتي ميشه پس بهتره كه فقط براي جستجو سراغ گوگل بريم و بقيه سرويسهاش كلا چرندن
شدیدا موافقم! من تاحالا شاید 3-4 بار بیشتر نتونستم جی میل رو چک کنم!!!!!!!!!!!!! چون با اینترنتی که من دارم مشکل داره

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
اصلا تا حالا فكر كردين كه چرا سرويسهاي گوگل (مثل جيميل ، اوركات و مسنجر مانند! جديدش هلو) مشكل دارن؟
من امروز صبح تا الان داشتم رو اين مساله فكر مي كردم و الان به اين نتيجه رسيدم كه : از ماست كه بر ماست! همش تقصير اين اميد كردستاني و چند تا ايراني ديگه هست كه تو گوگل كار مي كنن. ديگه ما خودمون رو بيشتر از بقيه ميدونيم. كدومتون برنامه اي نوشته (منظورم از اون كلفت هاش هست ها) كه كمتر از 10 تا باگ داشته باشه و درست و حسابي كار كنه؟
ولي ياهو چون ايراني ها رو مثل گوگل دور و بر خودش جمع نكرده خيلي بهتره.

al_frd

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از shifte shab :
بايد حقيقتي رو بگم !!! خدا همه ما رو ببخشه !!! ما خيلي نامردي كرديم !!! خيلي در حق ياهوو ظلم كرديم !!!! خداييش از روزي كه ياهو 360 عضو شدم يه بار هم خطا نداده !!! اونوقت اين گوگل جي ميلش بعد اين همه مدت ( يه سال ) هنوز يه در ميون خطا ميده !!!! اركاتشم كه كلا خطاست !!!!!!
ايول ...
گل گفتي ;)

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
خلاصه !!!!! من فعلا دارم از جي ميل استفاده مي كنم !!! اما 2 زار هم بهش اعتماد ندارم !! چون خيلي وقتا سر كارم گذاشته !!!! اون اركاتشم به درد مفت نمي خوره !!!!

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
hello بيشتر از اينكه مسنجر باشه سيستم مديريت عكس هست.
الان بيشتر كسايي ازش استفاده مي كنند كه ميخوان تو بلاگر فتوبلاگ درست كنند.
خيلي راحت با اين برنامه ميشه به صورت مستقيم عكس ها رو تو وبلاگتون تو بلاگ اسپات پست كنيد. از اونجاييكه عكسها تو خود سرور blogger آپلود ميشه نگراني در مورد گم شدن و پاك شدن هم نداره
البته گوگل داره رو يه سيستم مسنجر هم كار مي كنه....
ولي به نظر من هم كارهاي ياهو منسجمتر و سيستماتيك تر هست.... به جز يه دوره كوتاه كه ياهو شديدا درگير گرفتن آگهيهاي مزاحم شد در بقيه موارد هميشه در حال رشد بوده.
اين سيستم سرچ انجين جديدش به گفته خيليها از سيستم گوگل هم بهتره...
با ياهو 360 هم كه كاملا از اوركات پيش افتاد...
گوگل خيلي بايد تلاش كنه تا به گرد پاي ياهو برسه...
الان هم كه اعلام كرده به زودي سيستم شبيه گوگل ادسنس رو براي سايتهاي كوچك راه مي نداره...

اين كه دو تا غول براي جذب مشتري با هم رقابت مي كنند خيلي چيز خوبيه... مشتريها اين وسط سود بيشتري مي برند... اميدوارم اين رقابت تا ابد ادامه داشته باشه...
اميدوارم يه روزي تو ايران هم شركتها اينطور با هم رقابت كنند. و با دادن خدمات بيشتر به مشتري از هم پيشي بگيرند.

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mahdi206 :
اصلا تا حالا فكر كردين كه چرا سرويسهاي گوگل (مثل جيميل ، اوركات و مسنجر مانند! جديدش هلو) مشكل دارن؟
من امروز صبح تا الان داشتم رو اين مساله فكر مي كردم و الان به اين نتيجه رسيدم كه : از ماست كه بر ماست! همش تقصير اين اميد كردستاني و چند تا ايراني ديگه هست كه تو گوگل كار مي كنن. ديگه ما خودمون رو بيشتر از بقيه ميدونيم. كدومتون برنامه اي نوشته (منظورم از اون كلفت هاش هست ها) كه كمتر از 10 تا باگ داشته باشه و درست و حسابي كار كنه؟
ولي ياهو چون ايراني ها رو مثل گوگل دور و بر خودش جمع نكرده خيلي بهتره.
اين آقاي كردستاني برنامه نويس نيست!!!!! مديره!!! اونم يه مدير خوب كه بيشتر درآمد گوگل از پلن هاي اون به دست اومده

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از setareh2 :
اين آقاي كردستاني برنامه نويس نيست!!!!! مديره!!! اونم يه مدير خوب كه بيشتر درآمد گوگل از پلن هاي اون به دست اومده

درسته كه مديره ولي ايراني كه هست. همينش كار رو خراب كرده. نميخوام بگم تقصير اون بوده ولي ما ايراني ها هر كاري مي كنيم هميشه يه جاش مي لنگه.

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از mahdi206 :
درسته كه مديره ولي ايراني كه هست. همينش كار رو خراب كرده. نميخوام بگم تقصير اون بوده ولي ما ايراني ها هر كاري مي كنيم هميشه يه جاش مي لنگه.
تو ممکنه هر کاری بکنی یه جاش بلنگه من که نه بقیه رو نمیدونم

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از setareh2 :
hello

اميدوارم يه روزي تو ايران هم شركتها اينطور با هم رقابت كنند. و با دادن خدمات بيشتر به مشتري از هم پيشي بگيرند.
عمرا !!!!!!!!! تو ايران تا يكي مياد اداي خارجيا رو در بياره 3 سووت يه آقازاده با يه لينك قوي مياد چنان حالي به كلاسش ميده كه طرف در جا سنگكوب مي كنه .... بعد هم ميشه مخالف **** و در ميره !!!!!
24.GIF
د اگه مردي واس
4.GIF

بالا