• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره : ارتقا یا تعویض لپ تاپ lenovo v480c

zmajid2002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
سلام خدمت دوستان لپتاپ با مشخصات زیر دارم که خیلی کند شده به خصوص در زمان ری استارت که 3 الی 4 دقیقه کامل زمان میبره تا بالا بیاد و باز و بسته کردن نرم افزارها خیلی طول میکشه (ویندوز 10).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مشخصات :
1647197162592.png
1647197190651.png
1647197212534.png
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
نرم افزارهایی که کار میکنم :
1- اتوکد
2-تکلا استراکچر
3-فوتوشاپ (فقط کارهای وب مستری و نه گرافیک سنگین)
4-وب گردی
5-وب مستری و به روزرسانی مطالب سایت
6-آفیس
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوال:
آیا با نصب هارد ssd و افزایش رم مشکل کندی این سیستم حل میشه و مقرون به صرفه هست این کار
یا اینکه بفروشم و یک لپتاپ با کانفیگ جدید بگیرم
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
البته میدونم اختلاف قیمت سیستم جدید با ارتقا همین سیستم زیاد هست به همین دلیل نرم افزارهایی که
کار میکنم نوشتم تا دوستانی که تخصص دارند راهنمایی کنند اگر همین سیستم با ارتقا برای این نرم افزارها
کافی هست فعلا از همین سیستم استفاده کنم و ارتقا بدم
------------------------------------------------------------------------------------------------------
نکته بعدی اینکه اگر هارد با ظرفیت بالا بگیرم و جایگزین کنم کارایی بهتر داره یا اینکه در کنار همین هارد یک ssd اضافه کنم . منظور بنده از نظر عملکرد بهتر سیستم هست.

Windows7

Registered User
لایک‌ها
188
عکس و قیمت هم بذار
+
اصلا ویندوز 10 رو دیگه کسی روی هاردهای مکانیکی نصب نمیکنه
یکبار که ویندوز رو روی SSD نصب کنی دیگه هرگز امکان نداره به HDD برگردی
البته برای نرم افزارهایی که استفاده میکنی دستگاهت حتما باید GPU مجزا یا APU قوی داشته باشه این گرافیک مجتمعت ضعیفه ولی کار راه اندازه

سوال:
آیا با نصب هارد ssd و افزایش رم مشکل کندی این سیستم حل میشه و مقرون به صرفه هست این کار
یا اینکه بفروشم و یک لپتاپ با کانفیگ جدید بگیرم
البته میدونم اختلاف قیمت سیستم جدید با ارتقا همین سیستم زیاد هست به همین دلیل نرم افزارهایی که
کار میکنم نوشتم تا دوستانی که تخصص دارند راهنمایی کنند اگر همین سیستم با ارتقا برای این نرم افزارها
کافی هست فعلا از همین سیستم استفاده کنم و ارتقا بدم
------------------------------------------------------------------------------------------------------
نکته بعدی اینکه اگر هارد با ظرفیت بالا بگیرم و جایگزین کنم کارایی بهتر داره یا اینکه در کنار همین هارد یک ssd اضافه کنم . منظور بنده از نظر عملکرد بهتر سیستم هست.

Last edited:
بالا