• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره با دوستان اهل فن درمورد تعویض مک بوک ایر با surface

aliseyedi

Registered User
لایک‌ها
341
سلام دوستان

راستش ۵ سالی میشه که مک بوک دارم و خیلی هم خوب و راضیم ولی آدم تنوع و دوست داره و دنبال یه تنوع و البته یکم راحتی بیشتر بودم چون مک یک مقدار دردسر داره بحث نرم افزاریش (مثلا یه دانلود منیجر مثه idm نداره و ...) بفکر تعویض مک بوک با surface افتادم

حالا کارایی که با مک بوک میکردم

۱- وب گردی
۲- انتقال داده بین گوشی و اینا
۳-فیلم دیدن
۴-یه برنامه ضبط صدای موسیقی

۱-بنظرتون surface از نظر کیفیت و کارایی راضی کننده هست؟

۲-با توجه به این که یک پورت usb داره موس بغیر از مجیک موس وجود داره با قیمت کمتر با بلوتوث داخلی متصل بشه بهش؟

dvd rom و ساپورت میکنه اکسترنالشو؟

۴-کلا اگه قرار باشه چندتا تفاوت با لب تاب ازش بگید از لحاظ کارایی و نرم افزاری چیا رو میگید؟

aliseyedi

Registered User
لایک‌ها
341
هیچکس تاحالا surface نداشته مارو راهنمایی کنه؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان

راستش ۵ سالی میشه که مک بوک دارم و خیلی هم خوب و راضیم ولی آدم تنوع و دوست داره و دنبال یه تنوع و البته یکم راحتی بیشتر بودم چون مک یک مقدار دردسر داره بحث نرم افزاریش (مثلا یه دانلود منیجر مثه idm نداره و ...) بفکر تعویض مک بوک با surface افتادم

حالا کارایی که با مک بوک میکردم

۱- وب گردی
۲- انتقال داده بین گوشی و اینا
۳-فیلم دیدن
۴-یه برنامه ضبط صدای موسیقی

۱-بنظرتون surface از نظر کیفیت و کارایی راضی کننده هست؟

۲-با توجه به این که یک پورت usb داره موس بغیر از مجیک موس وجود داره با قیمت کمتر با بلوتوث داخلی متصل بشه بهش؟

dvd rom و ساپورت میکنه اکسترنالشو؟

۴-کلا اگه قرار باشه چندتا تفاوت با لب تاب ازش بگید از لحاظ کارایی و نرم افزاری چیا رو میگید؟
بله تمام موارد زیر به خوبی میتونید با سرفیس مایکروسافت انجام بدید
به نظرم کیفیت قابل قبولی داره
موس های بلوتوث انواع مختلف وجود داره . حتی میتونید از هاب های USB خوب آداپتور دار مثل D-LINK استفاده کنید .
بله ساپورت میکنه

بالا