• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره براى خريد هارد 2 يا 3 ترا اينترنال

amirtoudeh

Registered User
لایک‌ها
13
اولويت برام خر کار بودنشه و خيلى خيلى برام مهمه، سيگيت رو پيشنهاد نکنيد که دو بار سوخته و بد جور حالمو گرفته:general208:. هاردهايى که روى ميز پيشنهاد قرار داره به شرح زيره:
توشيبا-کاوير گرين-هيتاچى-سامسونگ. کدومشون؟ به دادم برسيد:(:general505::general507::general208:

ali2040

Registered User
لایک‌ها
193
سلام دوست عزیز.سی گیت که اصلا حرفش نگفتنی هست.اگر خواستی بگیری وسترن آبی بگیر یا مشکی البته مشکیه usb 3 هست.من خودم وسترن آبی دارم روزی 10-15 ساعت روشنه تا حالا هیچ مشکلی هم نداشته.فقط یادتون باشه یه فن خوب واسه هاردتون بگیرید.هیتاچی خوب نیست خودم گرفتم خیلی صدا میداد.

amirtoudeh

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دوست عزیز.سی گیت که اصلا حرفش نگفتنی هست.اگر خواستی بگیری وسترن آبی بگیر یا مشکی البته مشکیه usb 3 هست.من خودم وسترن آبی دارم روزی 10-15 ساعت روشنه تا حالا هیچ مشکلی هم نداشته.فقط یادتون باشه یه فن خوب واسه هاردتون بگیرید.هیتاچی خوب نیست خودم گرفتم خیلی صدا میداد.
@ali2040 ممنون لطف کردى، ولى گفتم خر کارى برام خيلى مهمه نه سروصدا و کاوير بلک هم خيلى گرونه تو ليست مورد علاقم نيست.

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
اولويت برام خر کار بودنشه و خيلى خيلى برام مهمه، سيگيت رو پيشنهاد نکنيد که دو بار سوخته و بد جور حالمو گرفته:general208:. هاردهايى که روى ميز پيشنهاد قرار داره به شرح زيره:
توشيبا-کاوير گرين-هيتاچى-سامسونگ. کدومشون؟ به دادم برسيد:(:general505::general507::general208:

هارد یه قطعه مکانیکی هست و طول عمر و خر کار بودنش رو هیچ وقت هیچ برندی نمی تونه تضمین کنه ، هر کدوم از مدل هایی رو که نام بردید هر ساله تعدادی زیادی خرابی دارن.
به شخصه با تحقیقاتی که داخل نت کردم به لحاظ آماری برندی هیتاچی کمترین مقدار خرابی رو داشته و در مرتبه بعدی هم وسترن ولی خب بازم هارد هست و همیشه باید از دیتاهاتون بک آپ بگیرید تا مشکلی پیش نیاد:
backblaze-annual-hdd-failure-rate-100226259-orig.jpg

بعد استفاده شما از هاردتون چی هست ؟؟ به عنوان هارد اصلی استفاده می کنید و یا به عنوان هارد آرشیو و ثانویه ؟؟

amirtoudeh

Registered User
لایک‌ها
13
@md70 ممنون، خيلى لطف کرديد. هارد به عنوان ثانويه بود. ولى ديگه با نمودارى که نشون داديد حتما هيتاچى مى گيرم

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
@md70
لینک منبع لطف کنید،تو بخش مشاوره سخت افزار گفتن هیتاچی خوب نیست!

لینک منبع
از بین 27000 تا هارد دیسک و بعد از 3 سال بررسی این نتایج حاصل شده

@md70 پس چى خوبه؟ توشيبا خوبه؟ حالا چرا هيتاچى بده؟

دوست عزیز توی ایران هر کی بنا به تجربه شخصیش نظر میده ، طرف با دو تا هارد مثلا برند فلان کار می کنه حالا به هر دلیلی دچار مشکل میشه بعد نتیجه میگیره که این برند کلا بده

اون نموداری که من گذاشتم از بین 27000 هارد دیسک در طول 3 سال حاصل شده که قطعا هیچ کسی در طول عمرش با این همه هارد دیسک سروکار نداشته

در نهایت بازم میگم ، خرابی در تمام برندها وجود داره فقط احتمالش در حد چند درصد متغیره

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام. به نظر من وسترن دیجیتال آبی و توشیبا از همه بهتر و بادوامترن. با گارانتی سلزگار ارقام بگیرید. البته اگر پولشو داشتید و وسترن دیجیتال قرمز میخریدین که دیگه از نظر دوام در حد هارددیسک سرور بود

Last edited:
بالا