• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره براي ارتقا سيستم

amin_lg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان، من از سیستم قبلیم یه هارد Seagate Barracuda 7200.12 500gig و یک پاور ۴۵۰ متفرقه (golden view) دارم که می‌خوام هارد رو نگه دارم.
قطعاتی که برای ارتقا انتخاب کردم اینها هستن

CPU : Corei5 6600

Main : Gigabyte GA Z170 D3H

Ram : G.SKILL Ripjaws V DDR4 3000MHz CL15 Dual Channel - 8GB

PSU : Green GP450A-UK

من عمده کارم با این سیستم کد نویسی و کار با نرم افزارهای شبیه سازی مثل MATLAB/SIMULINK , PSPICE و امثال اینهاست، آیا قطعاتی که انتخاب کردم به نظر شما مناسبن ؟ و اینکه آیا هارد‌م به این مادربرد میخوره ؟ به نظرتون پاور رو حتما عوض کنم یا اینکه پاور قدیمیم جواب میده ؟
درمورد هزینه هم بین ۱.۵ تا ۲ تومن می‌تونم هزینه کنم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
سلام
پردازنده رو اگر از نوع ضریب باز (سری K) تهیه کنین، فکر کنم بهتر باشه. مثل اینکه فرکانس بیشتر هسته های پردازنده روی افزایش پرفورمنس نرم افزار متلب تاثیر داره.
مادربورد رو هم ASUS Z170-K پیشنهاد میکنم، البته اگر مشکلی با تعداد پورت های یو اس بی ندارین.
من اطلاعات زیادی در مورد نرم افزارهای محاسبات ریاضی ندارم ولی اگر کارتون در نهایت به پردازش گرافیکی منتهی میشه، باید به فکر خرید یه کارت گرافیک قدرتمند هم باشین.

Last edited:

amin_lg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از راهنماييتون، حقيقتش بودجم محدوده سمت سري k نميتونم برم حتي در نظر دارم رم رو از فركانس ٢١٣٣ بگيرم و مادربرد رو از چيپست h170 . البته ظاهرا با تحقيقاتي كه كردم بايد پاور ٥٥٠ يا ٦٠٠ وأت بگيرم
فكر ميكنم گرافيك آنبورد براي برنامه هاي محاسباتي جواب بده

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
دقیقا بودجتون چه مقدار هست؟

amin_lg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
يه مانيتور ال جي مدنظرم هست حدود ٥٠٠ ميخوام ديگه مجموعشون حدود ٢ بسته بشه حالا ١٠٠ ٢٠٠ هم بالا شد موردي نداره

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
CPU : Intel® Core™ i5-6600K :: 900.000
Motherboard : ASUS Z170-K :: 550.000
Memory : G.Skill Trident Z 3000 MHz C15 DDR4 (2x 8 GB) F4-3000C15D-16GTZB :: 450.000
پاور هم تا زمانی که قصد نصب گرافیک کارت نداشته باشین، کفایت میکنه، حتی زیاد هم هست.
اگر منظورتون از 2 تومن علاوه بر مانیتور هست، پیشنهاد میکنم قطعات رو از این ضعیفتر برندارین. حتی SSD هم شاید در آینده مورد نیازتون بشه.

amin_lg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بله ممنون پاور رو نگه مي دارم تا زماني كه خواستم گرافيك بگيرم
البته منظورم با مانيتور بود

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
بله ممنون پاور رو نگه مي دارم تا زماني كه خواستم گرافيك بگيرم
البته منظورم با مانيتور بود

علت اینکه روی این قطعات پافشاری میکنم این هست که با کم کردن 25 درصد از بودجتون، مجبور میشین قطعاتی خریاری کنین که ارزش 25 درصد کاهش رو نداره.
باز هم اگر براتون امکانش نیست، اطلاع بدین تا قطعات مناسب با بودجه ی 1.5 رو بهتوت پیشنهاد بدم.

amin_lg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
متوجه منظورتون ميشم ولي متاسفانه بيشتر نميتونم هزينه كنم اگه با ١.٥ هم پيشنهاد بدين خيلي ممنون ميشم

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
متوجه منظورتون ميشم ولي متاسفانه بيشتر نميتونم هزينه كنم اگه با ١.٥ هم پيشنهاد بدين خيلي ممنون ميشم

بابت تاخیر پوزش میخوام.
CPU : Intel® Core™ i5-6400 :: 650.000
Motherboard : ASUS Z170-K :: 550.000
Memory : CORSAIR Vengeance LPX 8GB 288-Pin DDR4 2400 (PC4 19200) CMK8GX4M1A2400C14R :: 210.000
البته بهتره بعدا یک ماژول مثل همین ماژول اظافه کنین.
پردازنده رو میشه با افزایش بیس کلاک اورکلاک کرد، برای شیوه ی اورکلاک هم پردازنده و هم رم، اینجا رو مطالعه کنین: http://overclocking.guide/asus-z170-non-k-overclocking-guide/

amin_lg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خيلي ممنون

بالا