اخیراً در محل کار میبینم که مشکلات دستگاههای جدیدش زیاد شده.
حتی این پردازنده سری U هم در حال حاضر در بازیهای امروزی کم نمیاره. چیزی که بیشتر در بازی مهمه گرافیک هست. من از این لحاظ گفتم که در آینده به مشکل بر نخورید.
السیدی مات و شفاف هم یه جورایی سلیقهای هست. اگر از دستگاهتون زیاد در فضای باز استفاده میکنید، اون موقع LCD شفاف مشکل ساز میشه. Full-HD بودن هم باز به خودتون بر میگرده. وضوح بالا از طرفی برای دیدن فیلم و کلاً کاربری مالتی مدیا بهتر هست اما از طرفی در اجرای گیمها وضوح بالا به دلیل تفکیک پذیری بالاتری که نیاز هست فشار بیشتری به گرافیک وارد میکنه. نتیجتاً اگر یک بازی رو روی LCD معمول بتونید با کیفیت بالا ، 30 فریم در ثانیه بگیرید، در صفحه تمام HD شاید به حدود مثلاً 22 فریم افت کنه و این شما رو مجبور میکنه برای افزایش فریم ریت کیفیت رو بیارید به حالت متوسط.
باز هم از طرف دیگه نمایشگرهای دستگاههای جدید ASUS رنگهای بهتر و زندهتری خلق میکنند.
پیشنهاد میکنم سری بزنید به پاساژها و مغازههای بزرگ و در صورت امکان دستگاهها رو در حالت روشن از نزدیک بررسی کنید (لازم هم نیست دقیقاً همون مدلهایی باشه که مد نظر شماست، مدلهای مشابه هم باشه کفایت میکنه چون اغلب قطعات در مدلهای مشابه یکسان هست و فقط کانفیگها فرق میکنه)
واقعا نكات خيلييي مفيدي رو ذكر كردين.ممنون.اگه از باب خرابي بگين من اينو به جون ميخرم.چون اچ پي رو هميشه دوست داشتم.متاسفانه تو رشت هيچ فروشگاهي لپ تاپ روشن نميزاره كه بتونم كيفيت تصوير رو ببينم.در كل با hd بودنش مشكلي ندارم.فيلم تمام hd هم زياد نميبينم.
گرافيك جيفورس ٨٥٠ داره كه فكر ميكنم جز قوي ترينهاست.دو تا مزيت هم نسبت به ايسوس داره يكي ٨ گيگ ssd ه و فينگر پرينت.
باز اگه دوستان كيفيت ال سي دي سري envy رو كنار ايسوس ديدن ممنون ميشم نظراتشونو بگن.
Sent from my iPhone using Tapatalk