• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای ارتقا سیستم خانگی

Bahadorgamer

Registered User
لایک‌ها
97
سلام دوستان
من قصد دارم چند تا قطعه سیستمو کمی ارتقا بدم به نظرتون با ارتقا قطعات زیر تغییر محسوسی ایجاد میشه؟
بدون تغییر<< MB:asus G41mt-s2p
cpu:intel E5300>>ارتقا به E8400
ram:kingston 2gb ddr3 1333>>ارتقا به 4gb ddr3 1333
در ضمن برای اجرا بازی هایی در حد فیفا 16 میتونم رو این سیستم حساب باز کنم؟ چه گرافیکی رو با قیمت مناسب برای این سیستم پیشنهاد میدید برای اجرای این بازی در حد قابل قبول؟پاور سیستم 330وات گرین هست
ممنونم;)

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
سلام
نظر شخصی من اینه که این سوکت ارزش ارتقا نداره ولی اگر بخوای بازی ای مثل فیفا 16 رو روی تنظیمات متوسط و یا ضعیف بالا بیاری بهتره پردازنده رو Q9550 در نظر بگیری و برای گرافیک 750 تی آی برداری.
پاور سیستم اگر سالم باشه، به احتمال قوی باید کافی باشه، ولی احتیاطا باید 400 یا 450 وات بردارین.
رم هم که همونطور که خودت اشاره کردی، باید 4 بشه.

اگر سقف بودجت رو معین کنی، شاید بشه روی سوکت های جدید تر سیستم بهتری پیشنهاد داد.

Bahadorgamer

Registered User
لایک‌ها
97
سلام
نظر شخصی من اینه که این سوکت ارزش ارتقا نداره ولی اگر بخوای بازی ای مثل فیفا 16 رو روی تنظیمات متوسط و یا ضعیف بالا بیاری بهتره پردازنده رو Q9550 در نظر بگیری و برای گرافیک 750 تی آی برداری.
پاور سیستم اگر سالم باشه، به احتمال قوی باید کافی باشه، ولی احتیاطا باید 400 یا 450 وات بردارین.
رم هم که همونطور که خودت اشاره کردی، باید 4 بشه.

اگر سقف بودجت رو معین کنی، شاید بشه روی سوکت های جدید تر سیستم بهتری پیشنهاد داد.
ممنون از پاسختون
والا اونقدر ها هم نمی خوام خرج کنم چون برای بازی ps4 و لپ تاپ دارم.چون سیستمم واسه کارهای روزمره با برنامه های جدید کمی کند شده بود قصد کردم یه ارتقا کوچیک و کم خرج بدم و اگر به صرفه بود یه گرافیک هم اضافه کنم.cpu ای که شما پیشنهاد دادی فکر کنم قیمتش خیلی بالا باشه.الان من اگر e8400 بزارم واقعا تو سرعت تاثیری نداره؟ چون اون موقع که سیستم می گرفتم e8400 خیلی سی پی یو شاخ تری ازe5300 بود...

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
ممنون از پاسختون
والا اونقدر ها هم نمی خوام خرج کنم چون برای بازی ps4 و لپ تاپ دارم.چون سیستمم واسه کارهای روزمره با برنامه های جدید کمی کند شده بود قصد کردم یه ارتقا کوچیک و کم خرج بدم و اگر به صرفه بود یه گرافیک هم اضافه کنم.cpu ای که شما پیشنهاد دادی فکر کنم قیمتش خیلی بالا باشه.الان من اگر e8400 بزارم واقعا تو سرعت تاثیری نداره؟ چون اون موقع که سیستم می گرفتم e8400 خیلی سی پی یو شاخ تری ازe5300 بود...

تاثیر که یقینا داره مخصوصا با توجه به تفاوت کش لول تو و فرکانس دو پردازنده.
موضوع اینه که اگر قرار باشه بازی ها و نرم افزار های شیش هفت سال پیش رو بالا بیارین، متوجه افزایش کارایی میشین، ولی اگر قرار باشه بازی ها و نرم افزار های روز رو اجرا کنین، فدرت دو پردازنده از نظر محدودیت، کاملا به هم نزدیک میشن.
بازی ها و نرم افزار های روز، از جمله نرم افزارهای پخش فیلم (انکودرها) به صورتی طراحی میشن که از پردازش های موازی حداکثر استفاده رو ببرن، چیزی که مسفقیما به تعداد هسته های پردازشی فیزیکی یا مجازی پردازنده مربوط میشه.
به عنوان مثال من میتونم شما رو در عدم توان E8400 روی اجرای کدک x265 (نسل جدید فایلهای ویدئویی فشرده) مطمئن کنم.

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
568
استارتر عزیز
همونطور که دوست عزیزمون @Molten شما رو راهنمایی کردن ، اگر این سوکت رو تعویض و به سمت سوکتهای جدیدتر برید ، شاید کمی مبلغش بیشتر از ارتقا بشه ، اما قطعا سرعت ، قدرت پردازش، مصرف کم انرژی و ... را تجربه خواهید کرد که با قطعات جدید نیاز به تعویض پاور هم نخواهید داشت(درصورت سالم بودن و ریل بودن پاور فعلی) و با توجه به قدرت بالای پردازش همزمان و هسته گرافیکی موجود در سی پی یوهای جدید ، بازی های جدید را در حد مناسبی میتونید بازی کنید.

این نکته هم در نظر بگیرید که هزینه تغییر قطعات صرفا از جیب پرداخت نمیکنید و میتونید قسمتی از هزینه خرید قطعات جدید رو با فروش فطعات قبلی خود جبران کنید. ( همون کاری که خودم چند ماه پیش کردم و تاپیکش هم موجود هست)

موفق باشید

بالا