• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای ارتقا سیستم عامل

ali2271

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه
سیستمی دارم که چندین ساله داره کار میکنه ولی یه سری مشکلات پیش اومده برام که میخوام ارتقا بدمش ، اول اینکه سرعتش کم شده و اذیت میکنه و دوم هم اینکه یه سری نرم افزارها مثل ویژوال استدیو ، کتیا ، انسیس و ... باید نصب کنم که بعضیاشون با توجه به سیستم اصلا نصب نمیشه و بعضیاشون نصب میشه اما به کندی کار میکنه طوری که اصلا کارایی نداره ، مشخصات سیستمم اینه ممنون میشم اگه برای ارتقا راهنماییم کنید ، هزینه هم هر چی کمتر باشه خب بهتره ولی تا ۳۰۰ هزار باشه خوبه
Main board : Giga 8ipe1000
CPU : Celeron 2.8
Ram : 512 d.d.r
H.d.d : 80 g
VGA : 128
ممنون

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
داداش موضوع تاپیکت با سوالت نمیخونه:D زدی سیستم عامل بعد میگی قطعات:general107:
والا قطعات شما مثل یه ماشین پیکان مدل 40 میمونه:)
به نظر من بیشتر هزینه کنی و یه سیستم سالم دست دوم بگیری خیلی بهتره تا اینو ارتقا بدی.
چون قطعاتت خیلی قدیمی هست و قدرت مانور خیلی کمی دارید و اگر هم بخواهید چیزی رو دست بزنید خیلی بیشتر برات میفته ، چون قطعات قدیمی کمیاب و گرونتر هست.
به نظر من این سیستمت رو قیمت بگیر و بفروش و بزار رو اون 300 تومانی که برای ارتقا در نظر گرفته بودی + مقداری بیشتر ، یه سیستم جدیدتر و قویتر بگیر.
میتونی دست دوم تمیز پیدا کنی و یا نو بخری. اما پیشنهاد من دست دوم تمیز و از بچه های معتبر همینجا هست.دقت کن معتبر نه هر کسی.(البته به دوستان محترم جسارت نباشه ، ولی مسائلی پیش اومده که جو فروم رو خراب کرده)
با توجه به اینکه شما تازه وارد هم هستید داخل این انجمنo_O

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
داداش موضوع تاپیکت با سوالت نمیخونه:D زدی سیستم عامل بعد میگی قطعات:general107:
والا قطعات شما مثل یه ماشین پیکان مدل 40 میمونه:)
به نظر من بیشتر هزینه کنی و یه سیستم سالم دست دوم بگیری خیلی بهتره تا اینو ارتقا بدی.
چون قطعاتت خیلی قدیمی هست و قدرت مانور خیلی کمی دارید و اگر هم بخواهید چیزی رو دست بزنید خیلی بیشتر برات میفته ، چون قطعات قدیمی کمیاب و گرونتر هست.
به نظر من این سیستمت رو قیمت بگیر و بفروش و بزار رو اون 300 تومانی که برای ارتقا در نظر گرفته بودی + مقداری بیشتر ، یه سیستم جدیدتر و قویتر بگیر.
میتونی دست دوم تمیز پیدا کنی و یا نو بخری. اما پیشنهاد من دست دوم تمیز و از بچه های معتبر همینجا هست.دقت کن معتبر نه هر کسی.(البته به دوستان محترم جسارت نباشه ، ولی مسائلی پیش اومده که جو فروم رو خراب کرده)
با توجه به اینکه شما تازه وارد هم هستید داخل این انجمنo_O
ضمن تشکر از شما , نظر بنده هم همینه. شکر خدا جو انجمن هم مشکل خاصی نداره.

ahmad4u

Registered User
لایک‌ها
31
هزینه ارتقا همچین سیستمی از هزینه خرید سیستم جدید بیشتر است
زیرا برای ارتقا باید مادربورد - سی پی یو - رم - هارد - کارت گرافیک و پاور جدید تهیه کنید

i-viber.ir

Registered User
لایک‌ها
29
هزینه ارتقا همچین سیستمی از هزینه خرید سیستم جدید بیشتر است
زیرا برای ارتقا باید مادربورد - سی پی یو - رم - هارد - کارت گرافیک و پاور جدید تهیه کنید
جان! اونوقت برای خرید سیستم جدید چی باید خریداری بشه؟این خودش میشه سیستم جدید دیگه!
شما اگه از قطعات سر در میاری چند تا قطعه دست دوم بگیر و سر هم کن.
یه مادربرد با گرافیک انبورد+یه سی پی یو ،که توی قسمت قطعات زیاد دیدم. رم هم بستگی به مادربردت داره و بعد خریداری میکنی.
یه پاور هم برای راه اندازیش. هارد و کیس و دی وی دی رام هم که داری دیگه. قطعات خودت رو هم تاپیک بزن و بفروش.

بالا