• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای انتخاب بین دو گوشی..... کمــــــــــــــــــــــک

farshid0018

Registered User
لایک‌ها
152
عزیزان سلام
راستش عجیب بخاطر انتخاب گوشی تو امپاس شدید هستم
بودجه حدود 1.300 هست دنبال یک گوشی ضد اب هستم
خودم مد نظرم
1.sony xperia z3 compact
2. htc desire eye

در خصوص sony xperia z5 compact چطور؟قیمتش ایا نزدیک به بودجه من امکان داره بشه بعد از متعادل شدن قیمتش تو بازار؟؟
بعد ورود به بازارش ایا امکان داره z3قیمتش خیلی افت کنه؟attachFull856552

فایل های ضمیمه

• upload_2015-9-9_11-30-7.png
    upload_2015-9-9_11-30-7.png
    95 بایت · نمایش ها: 6
  • upload_2015-9-9_11-30-7.png
    upload_2015-9-9_11-30-7.png
    95 بایت · نمایش ها: 5

hesam_wb

Registered User
لایک‌ها
515
سلام به شما دوست گرامی !
موردی که شما مدنظر قرار دادید برای خرید گوشی به نظر بنده یک مقدار احساسی هستش.
راجع به ضد آب بودن صحبت می کنم. ضد آب بودن گوشی ها به نظر من بیشتر از اینکه یک مزیت حساب بشه یه ایراده مخصوصا واسه شرکت سونی که اگر این ویژگی رو نداشت الان از خیلی از شرکتها جلو بود.
خوب شاید بپرسی چرا ایراد !
جواب اینه : شما گوشی میخری که قطعا راجع به ضد آب بودنش نمیتونید مطمئن باشید،برای یک خرابی ساده ویژگی ضد آب بودنشو از دست میده و این مساوی با فروخته نشدن گوشی دست دوم شما،توی تعمیرات بخاطر چسب بکار رفته بسیار زیاد به هیچ عنوان مثل روز اولش نمیشه،بخاطر لایه های محافظتی رطوبت و گرد و خاک شما یک تصویر بی کیفیت تر یک صدای بم تر و ضعیفتر ( البته نسبت به سایر رقبا ) یه سری درپوشی که درصد خرابیشون بالاست دریافت میکنید و در عوض شاید در طول عمری که گوشی دستتونه 3 یا 4 بار با آب برخورد کنه !،که اونم برای گوشیهای دیگه قابل اغماضه !،گوشیهای ضد آب بیشتر بدرد غریق نجاتها میخوره تا آدمهایی با مشغله معمولیتر. هیچ وقت این نکته رو فراموش نکنید که ضد آبی اینها به هیچ وجه صد در صد تایید شده نیست. - شما اگر یکی از گوشیهای ضد آب رو باز کنید به راحتی به این موضوع پی می برید -

خوب به هر حال میریم سراغ این دو انتخاب شما :

1. z3 C : بسیار گوشی خوش ساخت و خوش دستیه،قطعات تعمیری کم گیر میاد و گرونه،دوربین جلو و پشت کاملا راضیتون میکنه،صفحه نمایش با کیفیت داره و همه ویژگیهای یک پرچم دار رو توی خودش داره.قطعا شاید توضیح واضحات به نظر بیاد که بگیم همه بازیهای روز رو اجرا میکنه،چونکه گوشی با قیمت 700 به بالا از پس این موضوع بر میاد !،سونی کامپکت نسبت به سایر سونیها - بجز زد3 کبیر - گوشی کم نقصتریه،اما همچنان سونی با خودش ویژگیهای منفی زیادی رو حمل میکنه که بیشتر به زد آب بودن بر میگرده.یادتون نره این گوشی 4.6 اینچ صفحه داره !،و لازم به ذکره این گوشی تولیدش متوقف شده.

2. eye : اولین بار که Htc one توی بازار اومد بهش لقب گوشی فضایی رو دادند و این رو مدیون طراحی فوق العادشه،که eye هم ازین قاعده مستثنی نیست.ازون گوشهاست که هرجایی برید ازتون با شوق بپرسند گوشیت مدلش چیه و چند خریدی و خواستار باز کردن لنز دوربین جلوش هستند.اما یه سوال : تا حالا چندتا عکس سلفی انداختید ؟ جوابش با خودتون.
پس بیاید فنی بررسی کنیم.
eye بسیار گوشی خوشگلیه اما صفحه نمایش گوشی بعد از شکسته شدن بسیار قیمت بالایی داره و خیلی سخت گیر میاد،موارد ضد آب بودن رو قطعا مثل سونی نداره و هیچ شرمتی نخواهد داشت !،داغ کردنهای پیاپی و خرابی زود به زود باتری از مشخصه های معمول شرکت اچ تی سی هستش.کنار اینا دیر آپدیت شدن و آپدیتهایی با باگهای زیاد رو هم میشه اضافه کرد.
اما اگر باز هم تنگران بازی کردن و اجرای تمام برنامه ها هستید بهتون این نوید رو میدم این گوشی هم به راحتی از پس برنامه ها بر میاد.

z5 c هم که ...
به گزینه های دیگه هم فکر کنید...

farshid0018

Registered User
لایک‌ها
152
یکی از دلایلی که دنبال گوشی ضد اب هستم به این خاطر هست که من در شمال زندگی میکنم و خب باران اینجا زیاد هست و شاید هم عجیب باشه اما من زیاد هم اهل چتر نیستم در نتیجه دلم نمی خواد نگران خیس شدن گوشی باشم

اما خب شما هم درست میگید هرگوشی یک عیبی داره و این غیر قابل انکار نیست
»مممم پس میتونم بپرسم نظر شما در این بازه قیمت چی هست؟؟
پ.ن سامسونگ رو لطفا ببرید زیر رادیکال چون راستش با طرح پشتش زیاد حال نمیکنم....
در خصوص زد5 کمپکت چطور؟ چون ظاهرا تا پایان سپتامبر میاد بازاز
ایا امکان داره تو بازه قیمت زد3 کمپکت باشه؟

hesam_wb

Registered User
لایک‌ها
515
پس با شرایطتون گوشیهای ضد آب حاشیه امنیت بیشتری واستون ایجاد میکنه،اما همچنان لازم به ذکره که گوشی ضد آب همیشه ضد آب نیست...
خوب توی رنج 1300 از نظر من الجی جی3 32گیگ گزینه بسیار خوبیه،با توجه به چرمدار بودنش،گارانتی فوق العادش توی ایران،صفحه نمایش،باتری،حافظه و...
رقباش از لحاظ حدود قیمتی :
zenfone2 : گوشی فوق العاده اما به راحتی قطعاتش گیر نمیاد.
note 3 : بسیار گوشی ارزنده اما فقط صفحه نمایشش حدود 650 تومنه
s5 : خوب این معروفه به شکست سامسونگ
huawei : کلا دور این برند رو خط بکش که بخاطر طراحی الکترونیکیش اصطحلاک بالایی داره و بعد از چند وقت اصلا کارایی روز اول رو نداره
m8 : گوشی خوب با باگهای زیاد و ظاهر زیبا که شاید بعد از 2ماه پشیمونتون کنه چون بعد از دوماه همه جاهایی رو که میخواستید برید رو رفتید و دیگه مسی از ظاهر گوشی جدیدتون شگفت زده نمیشه.

دوتا خاطره کوچیک میگم بهتون :

1.یروزی چند سال پیش که هنوز دوو ماتیز بازار خودش رو داشت و خرید و فروش میشد بنده خواستم این ماشین خوشگلو بخرم،دوستی حرف قشنگی زد.گفت وقت خرید فکر فروششم باش که اصلا راحت فروش نمیره و مجبوری زیر قیمت بفروشی و اینکه اگر مثلا گلگیرش خراب شد شما باید 4برابر یه پراید هزینه کنی.پس پراید بخر که خیلی راحت فروش میره تعمیرکارش همه جا هست و به راحتی قطعاتش گیر میاد.

2. بازهم چند سال پیش که دوران بورس سیستمهای غول روی ماشینها بود،برادر من هم از قاعده سیستم بازی مستثنی نبود.رفتیم یه ضبط بخریم واسه ماشین که که 30هزار تومن اختلاف بود بین بهترین مدل بدون دمو و بدترین مدل دمو دار(دمو داره گرون تر بود).فروشنده حرف زیبایی زد، گفت : دمو بعد 3روز واسط عادی میشه اونوقت میبینی ضبطت کیفیت نداره پس دمو رو بیخیال.الحق که شیر حلال خورده بود.

z5 C تا نیاد نمیشه نظری داد عزیز.به تو بوق و کرنا کردن شرکتها توجه نکنید و مطمئنا تا بیاد ایران قیمت زیر 1800 نخواهد داشت. اما فعلا در ظاهر سونی تمام توانش رو گذاشته واسه سری z5 و واقعا در ظاهر خوب عمل کرده.اما تا نیاد نظری قطعی نمیشه داد. یادتون باشه z1 رو سونی به عنوان بی رقیبترین معرفی کرد اما بدترین سونی سری زد بود.

موفق باشید

بالا