• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای انتخاب قطعات سیستم با سی پی یو Core i7 یا i5 و مادربرد گیگا

am_al_59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
می خوام سیستم جدید بخرم مشکل بودجه ندارم اما پول الکی هم نمی خواهم بدم

مشخصات سیستم الآن من :
Core 2 Duo E7400
GA-EP41-UD3L
XFX 9500 GT 1GB
4GB RAM DDR 2
HDD Maxtor 500 پلاس 32MB بافر و 7200RPM
DLink Wireless G DWA 510
من از HDD External FreeAgent Goflex Ultra 1TB استفاده میکنم که برقشو از USB میگیره البته فعلاً از کابل USB2 استفاده میکنم اما پس از خرید سیستم میخوام با کابل USB3 یا E-SATA استفاده کنم
ممکنه همزمان یک فلش HP 16GB هم به سیستم وصل بشه
همیشه Dlink KVM 4K هم به سیستم وصله

کار:
کلاً اورکلاک نمیکنم
دو کارت گرافیک همزمان رو سیستم نیازی ندارم
حداکثر کار وقتی هست که 3 تا VMWare باز دارم ((دوتا 7 یکی x86 و یکی x64 و یک XP x86)) و دو نسخه در حال اجرا از Visual Studio 2010
بیشتر اوقات سیستم برای دانلود یا تست برنامه هایی که مینویسم 2 الی 4 روز یکسره روشته
وقتی نسخه جدید بازی های Call Of Dutty و Assasin's Cred میاد، کار تعطیله تا برسم آخرش

حالا می خوام بین مشخصات زیر انتخاب کنم با توجه به مدل کارم:

سی پی یو Core i7 2600 یا Core i5 2500
دلیل انتخاب Core i7 2600 این بوده که دو تکنولوژی Intel® Virtualization Technology for Directed I/O و Intel® Trusted Execution Technology رو داره و یکی از موارد کاری من ارتباط کامپیوتر با استفاده از پورت های خروجی مخصوصاً RS232 هست واسه همین فکر کردم تکنولوژی اولی رو بهتره داشته باشم

خنک کننده Cooler Master V10 RR-B2P-UV10-GP

کارت Wireless منتقل می کنم به سیستم جدید

مادربرد حتما میخوام Gigabyte سری B3 و Ultra Durable 3 باشه
GA-67A-UD7-B3
GA-67A-UD5-B3
GA-67A-UD4-B3
GA-67A-UD3P-B3
GA-67A-UD3H-B3
GA-H67MA-UD2H-B3
مادربرد واقعاً واسم مسئله شده و نمی خوام پول اضافه واسه امکان استفاده دو کارت گرافیک همزمان یا کارت صدای با کیفیت بدم مگر اینکه در سرعت و کیفیت فرق داشته باشه. توی سایت گیگا برای مادربردهایی که نوشتم عدد Phase را به ترتیب 24 ، 20 ، 12 ، 12 ، 8 , 8 ذکر کرده که نفهمیدم چیه
البته خودم از UD4 خوشم اومد و فکر میکنم بالاتر از این فقط امکانات گرافیکی بیشتری دارن و تو سرعت و کارائی که من میخوام تأثیری ندارن

هارد، نتیجه مطالعه تاپیکها این شده که سرعت هاردهای مکانیکی SATA 3 با هارد فعلیم که SATA 2 هست فرقی نداره جز 10 الی 20 MB/S واسه همین قانع نشدم عوضش کنم. لینک زیر هم دلیلشه
http://forums.hotoverclock.com/showthread.php?t=4819

از کارت گرافیکم صددرصد راضیم و اگر واسه سرعت سیستم غیر از بازی مشکلی درست نکنه نمیخوام هزینه کنم در غیر این صورت کارت گرافیک چیپست Geforce GTS 450 واسه همه جور بازی فکر میکنم خوب باشه از کانفیگش هم خوشم اومد

پاور Green GP885B

رم هم 8GB میخوام و حتماً Dual باشه البته یک مدل پیدا کردم که خیلی خوشم اومد Ripjaws-X F3-12800CL7D-8GBXH با CAS Latency 7-8-7-24-2N اما فکر نکنم تو ایران باشه یا قیمتش خیلی زیاده، واسه رم حداکثر تا 200 هزار میخوام هزینه کنم

Last edited:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
خوب چکاری از دست ما بر میاد ؟:دی

بالا