• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای بحث لینک بیلدینگ و خرید بک لینک در سال 2017

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
سلام بر دوستان
بنظر شما چه مواردی باید در خرید بک لینک انبوه مثلا در 50 الی 100 سایت رعایت شود تاسایت با کلمه مورد نظر بالا بیاد.
- هر روز چه تعداد بک لینک ثبت بشه؟
- تنوع کلمات و لینکها به چه صورتی باید باشه؟
- چه مواردی باید رعایت بشه تا اسپم نشن.

همچنین برای لینک بیلدینگ بصورت دائمی در سایتهای مختلف نیز چه مواردی بنظرتون باید رعایت بشه تا بهترین نتیجه بدست بیاد.
لطفا دوستان از نظر دادن بر پایه حدس و گمان پرهیز کنند و فقط نظراتی که بصورت عملی مطمئن هستید درست هستند رو بفرمایید.
منتظر نظرات دوستان عزیز هستم.

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
بعضیا پیش میاد که در چند سایت بک لینک سایدواید گرفته میشه و میبینیم که بلافاصله رتبه کلمه کلیدی کاهش پیدا میکنه.
این ممکنه به چه دلایلی باشه ؟

saeidweb

Registered User
لایک‌ها
126
خرید لینک دیگه بدرد نمیخوره و تاثیر منفی داره

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
خرید لینک دیگه بدرد نمیخوره و تاثیر منفی داره
په الان سایتهای چت روم چطوری رتبه اول گوگل هستند. نه عزیز من اینجورم که شما میگی نیست. ما الان داریم راجع به واقعیت حرف میزنیم. واقعیت اینه که خیلی از سایتهای رتبه 1 گوگل با بک لینک اومدن بالا. پس فن و فوت داره. بزنی خرید بک لینک، نتایج بالای گوگل با بک لینک بالا اومدن.

saeidweb

Registered User
لایک‌ها
126
په الان سایتهای چت روم چطوری رتبه اول گوگل هستند. نه عزیز من اینجورم که شما میگی نیست. ما الان داریم راجع به واقعیت حرف میزنیم. واقعیت اینه که خیلی از سایتهای رتبه 1 گوگل با بک لینک اومدن بالا. پس فن و فوت داره. بزنی خرید بک لینک، نتایج بالای گوگل با بک لینک بالا اومدن.
اون سایتها از قدیم بودن .سایت چت کلا روش بهینه سازیش هم متفاوت هست. شما بری یه دامنه ثبت کنی و شروع کنی به بک لینک خریدن هیچ فایده ای نداره که هیچ سایتت هم از نتایج خارج میشه. دیگه مثل قدیم نیست.
بنده سایت دارم بدون بک لینک توی نتایج رقابتی رتبه گرفته و روز به روزم بهتر میشه. کلا سئو خیلی سخت تر شده و میشه گفت سئو دیگه معنی نمیده باید طبیعی کار کنی دیگه از صفر الکی الکی توی کلمات رقابتی نمیشه رتبه گرفت.

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
اون سایتها از قدیم بودن .سایت چت کلا روش بهینه سازیش هم متفاوت هست. شما بری یه دامنه ثبت کنی و شروع کنی به بک لینک خریدن هیچ فایده ای نداره که هیچ سایتت هم از نتایج خارج میشه. دیگه مثل قدیم نیست.
بنده سایت دارم بدون بک لینک توی نتایج رقابتی رتبه گرفته و روز به روزم بهتر میشه. کلا سئو خیلی سخت تر شده و میشه گفت سئو دیگه معنی نمیده باید طبیعی کار کنی دیگه از صفر الکی الکی توی کلمات رقابتی نمیشه رتبه گرفت.
تخصصی تر شده

بالا