• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای بستن یک کیس جدید

Nike10R

Registered User
لایک‌ها
521
سلام دوستان
راستش یه کیس جدید واسه یکی از آشناها -که کیسشو داده واسش بفروشم- قراره جمع کنم.
با سیستم می خواد در حد متوسط بازی کنه. یعنی بازیهای روز رو با کیفیت متوسط رو به پایین حداقل جواب بده.
چون من در این زمینه خیلی آپدیت نیستم ممنون میشم اگر کمک کنید.
بودجش هم نهایت 1500 هست.
قطعاتی که خودم مد نظر دارم ایناست:
CPU: Intel G3220
MB: H81 (مدل خاصی مد نظرم نیست! ولی فکر کنم تا 220 30 تومن چیز خوبی گیر میاد؟!)
RAM: 2*4GB 1600 GEIL
VGA: Sapphire 7770 1GB GDDR5
HDD: ST500DM002
DVD RW: ASUS
کیس هم یکی از مدل های پاسکال یا گرین مگنوم 2 یا کگنوم پلاس می خواستم بگیرم.

در مورد پاور این مدل ها تو رنج قیمت 200-220 هستن و مد نظرم هستن. کدوم بهتره؟
GREEN GP6000A-EU
RaidMax Power RX-500AF
Zalman ZM500-ST
CoolerMaster GX550
البته یه پاور 585B گرین هم دست دوم هست که یکی از دوستان حدودا 160 70 میده. یک ماه هم گارانتی داره!

Last edited:

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
به نظر من قطعات همه عالی انتخاب شدن.
فقط اگر به جای G3220 یه 4130 CORE i3 در نظر داشته باشین، انتخاب بهتری خواهد بود، صرف نظر از افزایش پرفورمنس کلی، اگر در آینده قصد ارتقای گرافیک رو داشته باشه، دیگه مشکل گلوگاه رو نخواهد داشت.
بین پاور ها من GX550 رو انتخاب می کنم.
ولی در کل برای این سیستم یه پاور 500 وات هم زیادیه.

Nike10R

Registered User
لایک‌ها
521
به نظر من قطعات همه عالی انتخاب شدن.
فقط اگر به جای G3220 یه 4130 CORE i3 در نظر داشته باشین، انتخاب بهتری خواهد بود، صرف نظر از افزایش پرفورمنس کلی، اگر در آینده قصد ارتقای گرافیک رو داشته باشه، دیگه مشکل گلوگاه رو نخواهد داشت.
بین پاور ها من GX550 رو انتخاب می کنم.
ولی در کل برای این سیستم یه پاور 500 وات هم زیادیه.

ممنون از لطفتون.
فقط در مورد پاور آخه تو یه سایت دیدم این گرافیک 20 آمپر جریان میخواد و پاورهای زیر 500 وات گرین که من دیدم از شاخه 12 ولت دوم حد اکثر 18 آمپر جریان میدند. این قضیه مشکل ساز نمیشه یعنی؟
در مورد برند و مدل مین بورد هم ممنون میشم کمک کنید. با توجه به این که چیپست H81 فکر کنم به صرفه ترین چیپست در 1150 باشه، قیمت مین بوردهای اسوس و گیگا همه بالای 220 هستن و توی لیون دیدم ازراک مدلی با قیمت حدود 180 و ام اس آی 190 داره. به نظرتون کیفیت ازراک در حد اسوس یا گیگا هست که مادر بورد رو ازراک بگیرم و مثلا ما به التفاوتشو بزارم روی سی پی یو و 4130 بگیرم؟

و باز هم تشکر میکنم از این که وقت با ارزشتون رو در اختیار بنده قرار دادید.

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 4

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
خواهش می کنم
البته من خیلی از لحاظ الکترونیکی وارد نیستم. ولی 7770 نهایت 80 وات مصرف می کنه که تا اونجایی که میدونم 80 وات تقسیم بر 12 میشه 6.6 آمپر.
صرف نظر از این موضوع پاور های جدید اکثرا تک شاخه هستن بجز سری "های اند" بالای مثلا 1000 وات، اگر هم تو توضیحاتش نوشته مثلا از دو یا سه ریل 12V بهره می بره احتمالا از چند OCP استفاده میکنه و فقط یک ریل اسپیلیت شده و در حقیقت همون یک شاخه هست. در هر صورت با وجود مشکل چند شاخه هم شما می تونین با ترکیب شاخه ها مشکل آمپر رو حل کنین.
صرف نظر از این موضوع، من که نگفتم سراغ برند گرین برین.;)
ولی همون GX550 بهترین گزینه هست، البته گزینه های دیگه ای هم هست که با توجه به موجودی بازار و قیمتها، انتخاب های دیگه خیلی جالب نیست.
و اینکه من با GX650 سر و کار داشتم ولی فکر نکنم تفاوت زیادی داشته باشن و برا من امتحانشو پس داده.
بورد H81M-GL تا حالا زیر دستم نیومده ولی اگر همون بوردی که چند سایت ریویو کردن، داخل کشور ما باشه، میشه واقعا روش حساب کرد، ولی در کل بوردهای ازراک، در حال حاظر کیفیت بالایی دارن و رقیب جدی ای برای اسوس و گیگا شدن.
در مورد ام اس آی هم چون خودم اصلا باهاش کار نمی کنم، نظر خاصی ندارم.

بالا