• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای بهتر کردن صدای ضبط ماشین. ایا ضبط باید تعویض شود یا باند هر دو فابریکی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farzadiii

Registered User
لایک‌ها
117
سلام دوستان یک پراید 131 دارم ضبط و باند هم فابریکی پراید هست
من زیاد اهل بلند کردن صدا نیستم ولی به شفافیت صدا خیلی اهمیت میدم یعنی دوست تمیز ترین و شفاف ترین صدا را داشته باشم
حالا صدای ضبط را که بلند میکنم صدا قاطی میکنه و انگار بانده داره میترکه
دوست دارم تا اخرین درجه که صدا را بلند می کنم قاطی نکنه
سوال من این است که میشه امپ به ضبط فابریکی و باند های فابریکی وصل کرد
یا باید ضبط عوض شود. باند ها که به نظرم بیس خوبی داره و کافیمه
فقط می خوام این قاطی کردن از بین بره
بابت راهنمایی که می کنید سپاس گذارم

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام داداش گلم پخش فابریک خروجی آمپ نداره و آمپ هم در بیشتر موارد تامین کننده برق باندهای جانبی هست - بنظر من شما باندهای فابریک رو قطع کن و یه جفت بباند جانبی مثل 718 یا 6975 یا هزار مارک و مدل دیگه تهیه کنید و نصب کنید مطمعنن جوابتون رو خواهند داد

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
سلام داداش گلم پخش فابریک خروجی آمپ نداره و آمپ هم در بیشتر موارد تامین کننده برق باندهای جانبی هست - بنظر من شما باندهای فابریک رو قطع کن و یه جفت بباند جانبی مثل 718 یا 6975 یا هزار مارک و مدل دیگه تهیه کنید و نصب کنید مطمعنن جوابتون رو خواهند داد

تأیید میشه ، تعویض باند برای شما کفایت میکنه ....

البته به نظر من حتماً پایونیر بگیرید ...

farzadiii

Registered User
لایک‌ها
117
تأیید میشه ، تعویض باند برای شما کفایت میکنه ....

البته به نظر من حتماً پایونیر بگیرید ...

یعنی کیفیت پخش ضبط مشکلی نداره
و باند ها ضعیف هستند
از همه دوستان ممنون
اگر باند 6975 بگیرم بعد میشه امپ هم بهش وصل کنم
ببخشید من زیاد حرفه ای نیستم

ممنون بابت راهنمایی که کردید

amess

Registered User
لایک‌ها
61
دوست من شما میخوای رو همین پخش فابریکتون باند ببندین بدون آمپلی؟!
پس باید باندایی بگیرید که rms پایینی داشته باشن...
که میتونین مدلای مختلفیو ببینین که rms هم رو همشون زده...
مث 6963 pioneer
اما اگه میخواید هدیونیتو عوض کنیدو آمپو آمپلی ببندید فرق میکنه و انتخابای بهتری داری واسه باندا مث 1073

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
شما اگه میخوای وقتی صدارو بلند می کنی صدات بهم نریزه و همون کیفیت رو داشته باشه باید هزینه بکنی

اول از همه پخشتو عوض کنی ، تا خروجی امپلی فایر داشته باشی ، بعدش باید بانداتو عوض کنی یه باند نسبتا با کیفیت بگیری، بعدش یه پک سیم باید بخری به اضافه هزینه نصب ....

اینجوری صدای خوبی میتونی داشته باشی و هرچقدر هم صدارو زیاد کنی خراب نمیشه

اگه امپلی نبندی و فقط باندارو عوض کنی صدات بهتر میشه نسبت به حالت فابریک ولی بازهم صدارو بلند کنی صدات بهم میریزه کاملا

من خودم پراید 131 داشتم ، پخش فابریک رو فروختم 50 تومن یه پخش 6350 پایونیر خریدم 180 تومن( پخش ارزونتر هم میتونی بگیری ) ، یه امپلی کنوود دوکاناله گرفتم با یه پک سیم روی هم 80 تومن( از همین پی تی دسته دوم گرفتم پخشمم دسته دوم بود) خودمم تو نت کلی سرچ کردم تا طریقه نصبش رو یاد گرفتم خودم نصب کردم...
البته الان قیمتا خیلی رفته بالاتر

aghil55

Registered User
لایک‌ها
14
اولین کار خرید یک پخش هست..مثلا" کنوود.. (دنبال کیفیتی پایونر بدرد نمیخوره !!!)

روی پخش فابریکی هیچ هزینه ای نکنید بهتره...

در صورت خرید پخش و تنظیم ..اگه باز از صدا راضی نبودید برید تو کار باند و آمپلی...
آمپلی از برند سانداستریم..سری ساخت stl وdtr
باند از برند اینفینیتی یا پایونر ..
اینفینیتی مدل 693
پایونر مدل 6902 و 6973 مدلهای خوبی هستند نسبت به بقیه..

aghanaser

Registered User
لایک‌ها
3
منم یه جفت 6974 پایونیر خریدم که با ضبط فابریک هم صدای خیلی عالی ای میدادن..! منتهی یه ضبط میکس تراکس هم خریدم که حرفه ایه و تنظیماتش عالیه ..! حتی دیگه ساب هم نبستم چون واقعا نیازی نیست..!

yerozkhob

Registered User
لایک‌ها
68
دوستان منم دقیقا مشکل همین دوستمون رو دارم
با این تفاوت که من علاوه بر مشکل خش دار شدن صدا بعد از ولوم 40 ، مشکل کند بودن پخش هم اذیتم میکنه
میخوام کیفیت صدا ، بلندی و باس صدا بره بالا و پخش خودشم عوض کنم
این پخش کننده های تصویری که دی وی دی هم میخونند خوبند ؟ بعضی هاشون خروجی های مختلفی هم دارند ....
من نهایتا تا 250 - 300 میخوام خرج کنم ...

amir10203040

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان من یه مشکل دیگه هم که دارم این است که وقتی از روی فلش پخش می کند هی تیک تیک می کند برای آهنگ های سنگین که کیفیت خوبی دارید
کسی می تواند راهنمایی کند ؟

aghil55

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان منم دقیقا مشکل همین دوستمون رو دارم
با این تفاوت که من علاوه بر مشکل خش دار شدن صدا بعد از ولوم 40 ، مشکل کند بودن پخش هم اذیتم میکنه
میخوام کیفیت صدا ، بلندی و باس صدا بره بالا و پخش خودشم عوض کنم
این پخش کننده های تصویری که دی وی دی هم میخونند خوبند ؟ بعضی هاشون خروجی های مختلفی هم دارند ....
من نهایتا تا 250 - 300 میخوام خرج کنم ...
سلام
خشدار شدن صدا یا همون دستوری شدن صدا واسه اینکه بانداتون ضعیفه...البته بخاطر تنظیم نبودن هم هست
شما باید یه سیستم کامل ببندید..پخش,آمپلی , باند...
پخش کننده تصوری از برند غیره زیاد جالب نیستند و کلا" حرفه ای نیستند...و از برندها معتبر هم بخواید تهیه کنید کم کم 500ت هزینه خود پخشتون میشه..
پس پیشنهاد میشه یه پخش معمولی بگیرید تا زیاد هزینه نبره..
با این بودجه پیشنهاد میشه دست دوم بگیرید...
یه پخش کنوود تا 200ت..
یه آپلی 2کاناله تا 100ت
باند و سیم سیستم هم هر موقع پول دستتون اومد ! با بودجه کم باند 6973 پایونر بهترین انتخابه..

elmizina

Registered User
لایک‌ها
4
در صورتی میبینی که این پخش با باند عالیه ولی با یه پخش دیگه کیفیت زمین تا آسمون فرق میکنه به نظر من همرو عوض کن پخش کنوود بگیر با یه آمپ 4 کاناله یه باند jbl هم بگیر مستقیم وصل کن به پخش یه ساب هم بیگر وصل کن به آمپ کیفیت خیلی عالی میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا