• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای تبلت زیر 500 تومن سیم کارت خور برای بچه

alishavandi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام یکی ازدوست هام برای بچه 8 ساله اش می خواد تبلت بخره تا 500.000 تومن ، سیم کارت خور باشه و کیفیت تصویرش مناسب باشه از همه مهمتر زیر دست بچه دووم بیاره و بتونه باهاش بازی کنه . ممنون از راهنمایی شما

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
بهترین چیزی که میشه با این نیاز ها و قیمت خرید اینه:
PIPO S3 3G Dual Core Tablet PC 7 Inch IPS Android 4.1 8GB

البته ممکنه کمی بیش از 500 بشه.و باید از چین سفارش بدید که راهنمایی خواستید در خدمتم.البته شاید اینجا هم پیدا بشه که گرونتر پاش میفته مثلا800

قید سیم کارتو بزنه تبلت های خیلی خیلی بهتری هم میشه خرید با500

alishavandi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترین چیزی که میشه با این نیاز ها و قیمت خرید اینه:
PIPO S3 3G Dual Core Tablet PC 7 Inch IPS Android 4.1 8GB

البته ممکنه کمی بیش از 500 بشه.و باید از چین سفارش بدید که راهنمایی خواستید در خدمتم.البته شاید اینجا هم پیدا بشه که گرونتر پاش میفته مثلا800

قید سیم کارتو بزنه تبلت های خیلی خیلی بهتری هم میشه خرید با500
ممنون . تبلت خوبیه ولی بیشتر از بودجه .
می خواد سیم خور باشه که اگه 2 ماه دیگه دل بچشو زد بتونه خودش یا خانومش ازش استفاده کنه . وینتاچ به نظر شما خوبه ؟

dragonhb

Registered User
لایک‌ها
72
می خواد سیم خور باشه که اگه 2 ماه دیگه دل بچشو زد بتونه خودش یا خانومش ازش استفاده کنه . وینتاچ به نظر شما خوبه ؟

من وینتاچ دارم .مدل q73 یه سرطان به معنای واقعی هست این بند کلا با 900 میشه یه تبلت پدر مادر دار خرید دوست من پولتونو نریزید آشغالی . اگر دوست دارید توی ضمینه فلش کردن تبلتو نصب رام و آپدیت آفلاینو تعویض الی سیدی و باطری آشنایی پیدا کنید تبلت های چینی گزینه مناسب هستن . این تبلتها نه دوام دارن نه کارایی واقعی به اندازه سخت افزارشون از برندهای به نام خریداری کنید به نفعتون هست بنده خودم پشیمونم . حالا خود دانید . در ضمن بیشتر مدل های چینی حتی به اصطلاح درجه یک هاشونم دست دوستام دیدم و تست کردم مشکلات بسیاری دارن و از اول شما رو اذیت میکنن

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
وینتاچ اصلا خوب نیست.
اینکه گفتم سیمکارتخوره.
به هرحال سیمکارتخور و برند خوب با 500فکر نکنم پیدا بشه.

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
با افزایش بودجه
لنوو2107
از لحاظ سرعت وکیفیت ساخت صفحه نمایش بسیار بهتر از وین تاچ و... هست

alishavandi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من وینتاچ دارم .مدل q73 یه سرطان به معنای واقعی هست این بند کلا با 900 میشه یه تبلت پدر مادر دار خرید دوست من پولتونو نریزید آشغالی . اگر دوست دارید توی ضمینه فلش کردن تبلتو نصب رام و آپدیت آفلاینو تعویض الی سیدی و باطری آشنایی پیدا کنید تبلت های چینی گزینه مناسب هستن . این تبلتها نه دوام دارن نه کارایی واقعی به اندازه سخت افزارشون از برندهای به نام خریداری کنید به نفعتون هست بنده خودم پشیمونم . حالا خود دانید . در ضمن بیشتر مدل های چینی حتی به اصطلاح درجه یک هاشونم دست دوستام دیدم و تست کردم مشکلات بسیاری دارن و از اول شما رو اذیت میکنن

ممنون . من خودم خیلی بهش گفتم یا نخره یا اگه می خره تبلت اصلی بگیره .

alishavandi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وینتاچ اصلا خوب نیست.
اینکه گفتم سیمکارتخوره.
به هرحال سیمکارتخور و برند خوب با 500فکر نکنم پیدا بشه.

بالاخره امروز طرح سامسونگ گرفت . android m8 . دو سیم بود ولی نتونستم آمار بگیرم سی پی یوش چی هستش با کیف کیبورد 438.000 تومن براش تموم شد . تصویرش از جلو بهتر از هیوندا ts2 وینتاچ بود ولی ضاویه دید خیلی بد بود . تا چهار تا لمس جواب می داد . سرعتش تو بازی های معمولی خوب بود . حساسیت لمسش هم خوب بود .

dfsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
باتوجه به میزان تشعشع که بخاطر سیمکارت خور بودن تبلت هست.برای بچه بهیچ وجه تبلت سیمکارت خور ت توصیه نمیشه

Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2

bazikhoor

Registered User
لایک‌ها
171
باتوجه به میزان تشعشع که بخاطر سیمکارت خور بودن تبلت هست.برای بچه بهیچ وجه تبلت سیمکارت خور ت توصیه نمیشه

Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2

خوب سیم کارت توش نمیزاره

بالا