• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای تبلیغات وبسایت

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه
من وبسایتی دارم در خصوص یادگیری زبان انگلیسی
دوست دارم ایده های شما در مورد تبلیغات وبسایتم بدونم و اگه تجربه ای برای تبلیغات داشتید رو ممنون میشم به اشتراک بگذارید
وبسایت من پیج اینستاگرام و تلگرام هم داره اما فعلا نمیخوام تبلیغات رو در اون حوزه ها انجام بدم
با تشکر از شما دوستان عزیز
آدرس وبسایت بنده:
du2 .ir
موفق باشید

betocheee

Registered User
لایک‌ها
53
دوست عزیز الانه سایتهای زیادی توی وب هست که اموزش زبان رو تدریس میکنند و همچنین سایتی مثل زبان ایرانیان که یه مرجع کامل هستش و تمام فایل های اموزشی رو بصورت رایگان میزاره به نظرم شما اگه میتونید یه راهکار و یه روش جدید و تضمینی ارائه بدید برای اموزش زبان خیلی عالی هستش و میتونید به درامد بالا هم برسید
مثلا خود من حاضرم برای یه متد اموزشی تضمینی 1000.000 تومن هم هزینه کنم
پس بنظرم شما بهتره اول یه متد جدید و صددرصدی رو در نظر بگیرید بعد هم از طریق فروش محصولات میتونید بهترین درامد رو کسب کنید
خیلی بهتر هستش از درامد از طریق تبلیغات

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
متشکرم دوست عزیز، البته منظور بنده جذب تبلیغات نبود (احتمالا منظورم رو بد رسوندم)
هدفم قرار دادن تبلیغات سایت خودم در وبسایت های دیگست
میخوام بدونم کجا میتونه بهترین بازدهی رو داشته باشه
با تشکر

RolandE-iS-The-BesT

Registered User
لایک‌ها
143
شما باید یه بودجه ماهیانه برای آگهی دادن در نظر بگیرین و اصلا نباید متوقفش کنید
مثلا ماهی 1 میلیون دارین، 30 درصد بزارین برای تبلیغات گوگل
30 درصد سایت های تفریحی
30 درصد تبلیغات کلیکی ایرانی یا تلگرام...
باید جاهای مختلف رو تست کنی و هر کدوم که بازدهی بیشتری برای خدمات شما داشت، بودجه ماهیانشو بیشتر کنی

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
شما باید یه بودجه ماهیانه برای آگهی دادن در نظر بگیرین و اصلا نباید متوقفش کنید
مثلا ماهی 1 میلیون دارین، 30 درصد بزارین برای تبلیغات گوگل
30 درصد سایت های تفریحی
30 درصد تبلیغات کلیکی ایرانی یا تلگرام...
باید جاهای مختلف رو تست کنی و هر کدوم که بازدهی بیشتری برای خدمات شما داشت، بودجه ماهیانشو بیشتر کنی

سلام
خیلی متشکرم
متاسفانه چون وبسایتم یک پروژه تکی محسوب میشه، بودجه زیادی برای تبلیغات ندارم و صد البته نقش تبلیغات رو خیلی بالا میدونم
با این شرایط پیشنهاد شما برای تبلیغات چیه؟ آیا سایت یا سیستم خاصی رو پیشنهاد میکنید؟ ممنون میشم تجربیاتتون رو بدونم
با تشکر

RolandE-iS-The-BesT

Registered User
لایک‌ها
143
سلام
خیلی متشکرم
متاسفانه چون وبسایتم یک پروژه تکی محسوب میشه، بودجه زیادی برای تبلیغات ندارم و صد البته نقش تبلیغات رو خیلی بالا میدونم
با این شرایط پیشنهاد شما برای تبلیغات چیه؟ آیا سایت یا سیستم خاصی رو پیشنهاد میکنید؟ ممنون میشم تجربیاتتون رو بدونم
با تشکر

طراحی سایت شما بجز صفحه اول زیاد جالب نیست، انگار که پست های شما با ربات گذاشته میشه نه شخص واقعی
بهتره به فیلم هایی که می زارین زیر نویس فارسی یا انگلیسی اضافه کنید
پلن تجاری سایتتون رو از اول مشخص کنید که دقیقا منبع درآمدتون چی خواهد بود، من که چیزی متوجه نشدم
...
بنظرم بهتره در حال حاضر هزینه تبلیغات نکنید و روی محتوا و طراحی سایت کار کنید
و روی شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک اینستا یا تلگرام وقت بزارید
بهترین روشی که می تونم بهت بگم
یه پیج اینستاگرام بساز و 1 دقیقه از فیلماتو بزار تو هر پست و بقیشو بگو بیان سایتت دانلود یا تماشا کنن

بالا