• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای تبلیغات یک بازی آنلاین جدید و با پتانسیل بالا

generalhak

Registered User
لایک‌ها
9
سلام یه سایت بازی آنلاین دارم به اسم نبرد فرماندهان (بازی رو خودم ساختم و تازه تقریبا به یه حد پایدار رسیده و میخوام شروع به تبلیغ و کار کنم) و میخواستم اگر بتونید سایتی چیزی معرفی کنید که بتونم تبلیغ کنم توش و زیاد گرون هم نباشه ولی خوب باشه و معتبر و بودجه تا حدود 250 اینا هست اما مهترین چیز برام اینه که تبلیغاتی که میکنم عملی باشه
توضیحات بیشتر و عکس هایی از بازی رومیتونید اینجا ببینید
آدرس سایت : http://www.commanderswar.ir
همچنین چون برای ماه های اول زیاد نمیتونم هزینه کنم اگر کسی بخواد حمایت کنه و تبلیغ یا پست ثابت یا... از بازیم رو در سایتش بزاره ممنون میشم

miim

Registered User
لایک‌ها
451
250 میلیون بودجه دارید به نظرم حتما با مشاور تبلیغاتی حرفه ای کار کنید تا بیشترین بازده رو داشته باشه و بودجه حروم نشه.

generalhak

Registered User
لایک‌ها
9
250 میلیون بودجه دارید به نظرم حتما با مشاور تبلیغاتی حرفه ای کار کنید تا بیشترین بازده رو داشته باشه و بودجه حروم نشه.
بیشتر منظورم هزار بود ! واسه شروع گفتم !
مگه حداقل چقدر لازمه که فک کردید 250 میلیون میگم ؟!!!
یه جوری میخوام کم کم زیاد بشن کاربرا تا بازی مراحل آزمایشی رو طی کنه واسه همین میخوام از کم شروع کنم

seomanager

Registered User
لایک‌ها
189
بیشتر منظورم هزار بود ! واسه شروع گفتم !
مگه حداقل چقدر لازمه که فک کردید 250 میلیون میگم ؟!!!
یه جوری میخوام کم کم زیاد بشن کاربرا تا بازی مراحل آزمایشی رو طی کنه واسه همین میخوام از کم شروع کنم
سلام.
ما میتونیم اسپانسر شما بشیم.اما چه چیزی گیر ما میاد؟
توی یک ماه میتونیم سایت شما رو متحول یا متهول کنیم!!
آیا سایت شما از نظر کسب درآمد تایید میشه؟

generalhak

Registered User
لایک‌ها
9
سلام.
ما میتونیم اسپانسر شما بشیم.اما چه چیزی گیر ما میاد؟
توی یک ماه میتونیم سایت شما رو متحول یا متهول کنیم!!
آیا سایت شما از نظر کسب درآمد تایید میشه؟
بله بازی خرید درون برنامه ای داره برید بازی رو ببینید متوجه کیفیت وقدرت جذب اون میشید ( کافیه با جنگ خان ها مقایسه کنید و میبینید که حتی قابل قیاس هم نیستند)
میتونیم یه حالت قراردادی بین خودمون بزاریم که مثلا تا فلان تاریخ یه درصدی از سود به شما برسه یا هر طور دیگه ای که شما پیشنهاد میکنید
چطوری میتونید متحول کنید ؟!

seomanager

Registered User
لایک‌ها
189
ثبت نام کردم اما اصلا بالا نیومد و صفجه مشکی هستش!
خود بازی رو میبفروشین؟

generalhak

Registered User
لایک‌ها
9
ثبت نام کردم اما اصلا بالا نیومد و صفجه مشکی هستش!
خود بازی رو میبفروشین؟
باید صبر کنید تا بازی لود بشه (در صفحه مشکی بعد از چند ثانیه درصد بارگزاری میاد)
بهتره بقیشو توی پیغام خصوصی صحبت کنیم ! پ . خ کردم

niaztarin

Registered User
لایک‌ها
159
بنظر بنده هاست شما مناسب بازی نمیباشد از سرعت پایینی برخوردار هست
و ضمنا در حین لود صفحه ، کاربر به یه سری دانلودهای ناخواسته روبرو میشه (عصابم رو بهم ریخت مجبور شدم دانلودهای سایت شما رو بلاک کنم)
هرچند که اهل بازی نیستم فقط چن باری تجربه کلش آف کلینز رو داشتم که یه جورایی به اون بازی شباهت دادم ، خوب روش کار کردین ادامه بدین بهتر از این هم میتونه باشه

generalhak

Registered User
لایک‌ها
9
بنظر بنده هاست شما مناسب بازی نمیباشد از سرعت پایینی برخوردار هست
و ضمنا در حین لود صفحه ، کاربر به یه سری دانلودهای ناخواسته روبرو میشه (عصابم رو بهم ریخت مجبور شدم دانلودهای سایت شما رو بلاک کنم)
هرچند که اهل بازی نیستم فقط چن باری تجربه کلش آف کلینز رو داشتم که یه جورایی به اون بازی شباهت دادم ، خوب روش کار کردین ادامه بدین بهتر از این هم میتونه باشه
چرا میگید هاست سرعتش پایینه ؟! چون سرعت بارگزاری بازی در بار اول به اینترنت شما بستگی داره و مثلا الان اگر دوباره برید توی بازی سریعا لود میشه چون بازی در مروگر شما ذخیره میشه
دانلود های نا خواسته به خاطر اینه که شما دانلود منیجر دارید و سعی میکنه صداهای بازی رو دانلود کنه (باید در تنظیمات فایل های ogg و m4a رو بر دارید ) و این اصلا مشکل بازی نیست و مشکل دانلود منیجر هست

miim

Registered User
لایک‌ها
451
اها شما یه جوری گفتی میخوای تبلیغات بازدهی داشته باشه من خیال کردم 250 میلیون منظورتونه :)
واقعا 250 میلیون نیازی نیست اما به نظرتون با 250 هزار میشه تو این فضا بازی رو به جایی رسوند؟
حداقل چند میلیون تبلیغات لازمه
رقیبای قدرتمندی دارین.و الان اکثرا کلش و بازی های موبایل رو دنبال میکنن

generalhak

Registered User
لایک‌ها
9
اها شما یه جوری گفتی میخوای تبلیغات بازدهی داشته باشه من خیال کردم 250 میلیون منظورتونه :)
واقعا 250 میلیون نیازی نیست اما به نظرتون با 250 هزار میشه تو این فضا بازی رو به جایی رسوند؟
حداقل چند میلیون تبلیغات لازمه
رقیبای قدرتمندی دارین.و الان اکثرا کلش و بازی های موبایل رو دنبال میکنن
بله درسته ولی گفتم که برای اولاش میخوام شروع کنم و میخوام کم کم زیاد شن ! چون هنوز در حال تست هستیم
این بازی هم به احتمال زیاد برای گوشی هم میاد ولی نمیشه گفت الان فقط موبایلی هست چون همین الان هزاران نفر جنگ خان ها رو بازی میکنن یا حتی خیلی ها کلش رو با کامپیوتر بازی میکنن ! مهم بیشتر خود بازیه

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
مشکل هاست تایید میشه. سرعت لودتون بسیار پایینه. به احتمال زیاد سرور اشتراکی داردی دیگه.
تجربیات قبلی من در این زیمنه میگه شما یه سرور اختصاصی به علاوه پهناب باند اختصاصی میخواید پهنای باند حداقل ماهی 3 درمیاد به شرطی که سرور رو در اختیار سرویس دهنده قرار بدید. فعلا داخل نرفتم داره لود میشه.

generalhak

Registered User
لایک‌ها
9
مشکل هاست تایید میشه. سرعت لودتون بسیار پایینه. به احتمال زیاد سرور اشتراکی داردی دیگه.
تجربیات قبلی من در این زیمنه میگه شما یه سرور اختصاصی به علاوه پهناب باند اختصاصی میخواید پهنای باند حداقل ماهی 3 درمیاد به شرطی که سرور رو در اختیار سرویس دهنده قرار بدید. فعلا داخل نرفتم داره لود میشه.
سرعت لود به این دلیله که حجم بازی حدود 20 مگ هست
وگرنه شما سرعت لود خود صفحه اصلی رو تست کنید !
و سرور هم هایبرید هست

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
سایتتون شدیدا مشکل داره مشکل دانلود ناخواسته هم بسیار رو مخ هست و جلوش باید گرفته بشه. هر بتار که باز میشه و بسته میشه میره تو لودینگ . باعث شد مرورگرم کرش کنه. با این وضعیت اصلا رونمایی نکنید ازش.

generalhak

Registered User
لایک‌ها
9
سایتتون شدیدا مشکل داره مشکل دانلود ناخواسته هم بسیار رو مخ هست و جلوش باید گرفته بشه. هر بتار که باز میشه و بسته میشه میره تو لودینگ . باعث شد مرورگرم کرش کنه. با این وضعیت اصلا رونمایی نکنید ازش.
توی هر سایتی بری که موزیک داشته باشه اینطوری میشه و دلیلش تنظیمات دانلود منیجرتون هست نه سایت وقتی چندبار ببندید پنجره ی دانلود رو خود دانلود منیجر یه پیغام میاره که میگه اگه نمیخوای تیک رو بزن که دانلود نکنم شما نمیزنی فقط کنسل میکنی همش !

miim

Registered User
لایک‌ها
451
دوستمون درست میگه مشکل دانلود ناخواسته بخاطر IDM هست.و هر سایتی که کوچکترین فایل صوتی داشته باشه پیغام میده که خیلی رو اعصابه
@generalhak متشکرم که اون تنظیمات دانلودمنیجر رو گفتید خیلی به دردم خورد

مبارز

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازی رو دیدم فوق العاده بود.
به نظرم اگر یه سرمایه گذار داشته باشی که حداقل 2 تا 5 میلیون خرج کنه واسه تبلیغ و این چیزا کولاک می کنه.
البته باید روش کار شه به خصوص روی سرعت لود شدن بازی که خیلی اذیت میکنه ولی اگر بازی شروع به کار کنه فوق العاده باید بشه یاد ژنرال افتادم!
در هر صورت موفق باشی.(برم یکم بازی کنم ببینم چطوری!!!!!!!!!!!!!)

generalhak

Registered User
لایک‌ها
9
بازی رو دیدم فوق العاده بود.
به نظرم اگر یه سرمایه گذار داشته باشی که حداقل 2 تا 5 میلیون خرج کنه واسه تبلیغ و این چیزا کولاک می کنه.
البته باید روش کار شه به خصوص روی سرعت لود شدن بازی که خیلی اذیت میکنه ولی اگر بازی شروع به کار کنه فوق العاده باید بشه یاد ژنرال افتادم!
در هر صورت موفق باشی.(برم یکم بازی کنم ببینم چطوری!!!!!!!!!!!!!)
ممنون
و برای سرعت لود هم میشه یه نسخه دانلودی هم بزارم !
در ضمن فقط دفعه اول سرعت لودش پایینه و برای دفعه های بعدی خیلی سریع میاد بازی
والا مشکل منم همینه موندم برای تبلیغاتش چیکار کنم !

بالا