• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید از تهران

mohy6281

Registered User
لایک‌ها
289
خدمت دوستان عزیز عرض سلام دارم

قصد راه اندازی مغازه فروش قطعات کامپیوتر دارم
می خوام برم تهران سراغ چندتا از این فروشنده های خوب و با انصاف که قیمتش پایینه و می صرفه ازش برای مغازه خرید کنم و با قیمت بالاتر بفروشم ، شاید هم نمایندگیش رو گرفتم
ضمنا می خوام قابل اعتماد هم باشه که پول بزنم به حسابش و جنس رو برام بفرسته
نمی دونم کجای تهران باید برم و چکار باید بکنم

لطفا بچه های باتجربه راهنمایی کنند

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
خدمت دوستان عزیز عرض سلام دارم

قصد راه اندازی مغازه فروش قطعات کامپیوتر دارم
می خوام برم تهران سراغ چندتا از این فروشنده های خوب و با انصاف که قیمتش پایینه و می صرفه ازش برای مغازه خرید کنم و با قیمت بالاتر بفروشم ، شاید هم نمایندگیش رو گرفتم
ضمنا می خوام قابل اعتماد هم باشه که پول بزنم به حسابش و جنس رو برام بفرسته
نمی دونم کجای تهران باید برم و چکار باید بکنم

لطفا بچه های باتجربه راهنمایی کنند
سلام. شما تشریف ببرید مجتمع کامپیوتر ایران(تقاطع ولی عصر و طالقانی). طبقه دوم(دو طبق از هم کف برید بالاتر) و طبقات بالاتر. فکر کنم بهترین موردها رو اونجا بتونید پیدا کنید. باید موضوع رو باهاشون در میان بزارید و بگید که می خواین چکار کنیدو اونا اکثرا توی کل ایران پخش می کنن و روال اعتمادسازی رو هم خودشون بهتون میگن. یه مدت که باهاشون کار کنید , می تونید اعتباری ازشون خرید کنید. با یک فروشنده هم صحبت نکنید. شماره همه رو بگیرید که بتونید بعدا تلفنی قطعه با پایین ترین قیمت رو خریداری کنید. موفق باشید.

mohy6281

Registered User
لایک‌ها
289
حتما همین کارو می کنم
یعنی خودشون مستقیما وارد کننده هستند یا نه خودشون هم از یه وارد کننده خرید می کنن؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
حتما همین کارو می کنم
یعنی خودشون مستقیما وارد کننده هستند یا نه خودشون هم از یه وارد کننده خرید می کنن؟
ببينيد عزيز ، عموما روال اينه كه وقتي وارد كنندگان قطعات بصورت عمده ميارن تهران ، هيچوقت نميان جنساشونو تك تك بفروشن. به يك يا چند تا عمده فروش معتمد كه سالها باهاشون كار كردن و اعتماد سازي كردن مي فروشن(حتي ممكنه بصورت شرايطي هم بهشون بدن) و اونا هم توزيع كننده ميشن توي كل ايران. سياست هم اينطوريه كه حتي اگر شما بتونيد خود واردكننده اصلي رو پيدا كنيد يا بهتون اصلا نميفروشه و قيمت نميده يا قيمتي ميده كه برا شما باصرفه تر باشه از همون عمده خري كه بهش فروخته خريد كنيد. چون اگر بياد خودشو پيش اونهايي كه ازش عمده خريدن با ارزون فروشي خراب كنه ديگه ازش خريد نمي كنن. پس شما بهتره با همينا ارتباط داشته باشيد مگر اينكه آنقدر سرمايه پشت دستتون باشه كه بتونيد با تهرانيها رقابت كنيد و تمام واردات يك كالا رو يكجا بخريد كه بعيد مي دونم بتونيد با سرمايه داران كلفت تهران رقابت كنيد و يا اينكه خودتون بريد از چين وارد كنيد كه تجربه خاصي رو ميطلبه. پس پيشنهاد مي كنم همين كاري كه توي پست قبلي خدمتتون عرض كردم رو انجام بديد.

mohy6281

Registered User
لایک‌ها
289
آقا رضا برای قطعات دست دوم باید برم کجای تهران که قیمت خوب باشه؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
آقا رضا برای قطعات دست دوم باید برم کجای تهران که قیمت خوب باشه؟
مجتمع كامپيوتر ايران: تقاطع ولي عصر و طالقاني. البته توي تمام مجتمعهاي كامپيوتري (پايتخت ، بازار رضا ، ايران ، علاء الدين و ...) هميشه چند تا مغازه هستند كه قطعات دست دوم كار مي كنند. ولي با انصاف توشون انگشت شماره.

mohy6281

Registered User
لایک‌ها
289
ممنون
میرم سراغشون ببینم چی میشه

بالا