-farzin-
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 49
- لایکها
- 3
لطفا یک اسپیکر 4.1 کاناله و ترجیحا تا سقف قیمت 300 تومان معرفی کنید ! ولی ارزان تر باشه ، بهتره !
از برند های معروف ، تجربه ی استفاده از Creative رو دارم که از صداش راضی بودم ، اما از کیفیت ساخت و دوامش نه !
واسه همین نمیدونم Creative هم در حال حاظر گزینه خوبی هستش یا نه !؟
متاسفانه فضای خانه طوری هست که اجازه ی ولوم دادن و استفاده از صدای بلند رو ندارم ! از طرفی هم کیفیت صدا و همین طور طول عمر حداقل 5 ساله دستگاه برام مهمه !
فکر میکنید کدام یکی از مدل های زیر کارم رو راه میندازه ؟!
Logitech Z-506
Creative Inspire M4500
LOGITECH Z313
LOGITECH Z323
با توجه به قیمت و 4.1 کاناله بودن ، نظرم روی Creative Inspire M4500 هستش ! ولی چون قبلا تجربه ی استفاده از کرتیو رو داشتم و بعد دو سال یکی از بلندگوهاش سوخت ! میترسم باز هم همین اتفاق بیافته !
کیفیت ساخت Creative چطوره ؟!
بین LOGITECH Z313 و LOGITECH Z323 کدام بهتره ؟
اگه بین Creative Inspire M4500 و LOGITECH Z313 و LOGITECH Z323 بخوایید انتخاب کنید ، کدام رو پیشنهاد میکنید ؟
در کل ممنون میشم چند مدل اسپیکر خوب معرفی کنید !؟
از برند های معروف ، تجربه ی استفاده از Creative رو دارم که از صداش راضی بودم ، اما از کیفیت ساخت و دوامش نه !
واسه همین نمیدونم Creative هم در حال حاظر گزینه خوبی هستش یا نه !؟
متاسفانه فضای خانه طوری هست که اجازه ی ولوم دادن و استفاده از صدای بلند رو ندارم ! از طرفی هم کیفیت صدا و همین طور طول عمر حداقل 5 ساله دستگاه برام مهمه !
فکر میکنید کدام یکی از مدل های زیر کارم رو راه میندازه ؟!
Logitech Z-506
Creative Inspire M4500
LOGITECH Z313
LOGITECH Z323
با توجه به قیمت و 4.1 کاناله بودن ، نظرم روی Creative Inspire M4500 هستش ! ولی چون قبلا تجربه ی استفاده از کرتیو رو داشتم و بعد دو سال یکی از بلندگوهاش سوخت ! میترسم باز هم همین اتفاق بیافته !
کیفیت ساخت Creative چطوره ؟!
بین LOGITECH Z313 و LOGITECH Z323 کدام بهتره ؟
اگه بین Creative Inspire M4500 و LOGITECH Z313 و LOGITECH Z323 بخوایید انتخاب کنید ، کدام رو پیشنهاد میکنید ؟
در کل ممنون میشم چند مدل اسپیکر خوب معرفی کنید !؟