• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید بین 3 گوشی سامسونگ

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
سلام دوستان گلم

من میخوام گوشی بخرم گوشی قبلیم ال جی پرادا بودش

الان در حال حاضر گراند خریدم ولی قط در حد تست هستش و خود مغازه دار برش میداره بدون هیچگونه ضرری .

راستش مشکلی با این گوشی ندارم فقط بخاطرسرعت و عماسی این گوشی ولی دنبال گوشی هستم که یکمی بزرگتر از این باش و دوسیم هم باشه
ال جی رو خیلی دوست دارم ولی دوسیم خوب نداره که دوربین خوب داشته باشه و از کیفیت فیلمبرداری خوبی دارا باشه راستش پرادا خوب فیلم میگرفت ولی صدارو خیلی بد برمیداشت ولی عکسش عالی بود

من الان بین دو مدل گرند و مدل مگای سامسونگ گیر کردم و یه مدل مگاهم اومده که 6.3 اینچ هستش ولی تک سیم کارته

حالا شما عزیزان کدوم ازین گوشیهارو پیشنهاد میدین

Samsung Galaxy Mega 5.8 I9150

Samsung I9082 Galaxy Grand Duos

Samsung Galaxy Mega 6.3 I9200 - 8GB

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
من خودم بین مگا 6.3 و مگا 5.8 موندم
ولی تو نظرات خوندم که مگا 6.3 بهتره و روونتر . 4G هم هست

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
من خودم بین مگا 6.3 و مگا 5.8 موندم
ولی تو نظرات خوندم که مگا 6.3 بهتره و روونتر . 4G هم هست
بله درسته منم خوندم ولی خب اندازش دیگه خیلی بزرگه و برای من 2 سیم بودنش خیلی مهمه و از درجه بالاتری برخوردار هستش .من راستش دیگه امروز سفارش دادم که 5.8 رو بیارن نه زیاد بزرگه نه زیاد کوچیکه
فقط تو یه چیزش موندم که گفتن ساخت چین هستش و این خیلی حال منو گرفته فقط خدا کنه خوب در بیاد

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
بله درسته منم خوندم ولی خب اندازش دیگه خیلی بزرگه و برای من 2 سیم بودنش خیلی مهمه و از درجه بالاتری برخوردار هستش .من راستش دیگه امروز سفارش دادم که 5.8 رو بیارن نه زیاد بزرگه نه زیاد کوچیکه
فقط تو یه چیزش موندم که گفتن ساخت چین هستش و این خیلی حال منو گرفته فقط خدا کنه خوب در بیاد

خوب دوست عزیز ساخت ویتنامش هم هست . اونو میگرفتی
البته فک نکنم تفاوتی باشه

ایشالا رسید خدمتتون بگید چجوره
شما قبلن گوشی چی داشتید که بشه بعد باهاش اینو رسید مقایسه کنید ؟

ممنون

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
خوب دوست عزیز ساخت ویتنامش هم هست . اونو میگرفتی
البته فک نکنم تفاوتی باشه

ایشالا رسید خدمتتون بگید چجوره
شما قبلن گوشی چی داشتید که بشه بعد باهاش اینو رسید مقایسه کنید ؟

ممنون
راستش نداشت و خود دوستم که فروشنده بزرگ شهرمون هستش و کل شهرو ایشون ثاپورت میکنن جلو خود من به فروشنده تهرانی زنگ زد و گفتش که اینجا تو علائدین 5 تون پول برپسب میدن و میزنن ساخت ویتنام و برای همین 100 تومن بالاتر میفروشن . من خیلی اصرار کردم ولی نداشت و گفتش بمدرک بهت ثابت میکنم همه چین هستشو الانه اکثرا برچسب هستش اینجا خودشون میزنن

گوشی قبلی من که از 1100 نوکیا شروع شده تا یه مدت پیش که ال جی پرادا داشتم و بعدش حدود 5 روز بود گرندو خریدم و دیدم عکاسیش اونی که من میخوام نیستش هرچند عالی عکس میگیره ولی عکسهای ال جی رو بیشتر پسند کردم و به دلم نشت ولی فیلم برداریش عالی بود حرف نداره
منم تو نت خوندم عکاسی مگاه بهتره و رنگهارو بهتر تشخیص میده و جز پیشنهاد های ویژه خود دیجیکالا بودش منم همینو برداشتم و هم اینکه ماینتورشم بزرگتر بودش و بیشتر به درد من میخوره

بالا