سلام. به نظر من Siemens Gigaset بهتر از پاناسونیک هستش و پیشنهاد بنده اینه:تو رنج این قیمتا بهترین خرید همینه ؟
بدا پشیمون نمیشم ؟
عزيز اين مدل زيمنس هم باكيفيت هستش و هم تلفن مركزي مستقل و جدا با گوشي مستقل داره و هم گوشي بيسيم. اين مدل رو مي گم:مرسی ولی تصمیم گرفتیم پاناسونیک بخریم
اونو چی پیشنهاد میدی ؟
راستي اينم هستش:مرسی ولی تصمیم گرفتیم پاناسونیک بخریم
اونو چی پیشنهاد میدی ؟
خواهش می کنم عزیز. اما انگار یه تلفن مرکزی اضافی هم دارید که هنگام برق رفتگی کار کنه. هر جور خودتون می دونید. ضمنا به شما اطمینان می دم هیچ محصول پاناسونیک ژاپنی نیست و گول فروشندگان فرصت طلب رو نخورید. همش تایلند و چینی هست. اما با کیفیت خوب و تحت لیسانس. در هر صورت همش یکیه. فقط از نمایندگی معتبر بخرید که قلابیشو بهتون نندازن.مرسی دوست گلم
ولی میخوام تلفنه فقط یه گوشیه بی سیم داشته باشه.
3821 ژاپن به نظرت اصلا خوب نیست ؟
مرسی داداشم ممنونخواهش می کنم عزیز. اما انگار یه تلفن مرکزی اضافی هم دارید که هنگام برق رفتگی کار کنه. هر جور خودتون می دونید. ضمنا به شما اطمینان می دم هیچ محصول پاناسونیک ژاپنی نیست و گول فروشندگان فرصت طلب رو نخورید. همش تایلند و چینی هست. اما با کیفیت خوب و تحت لیسانس. در هر صورت همش یکیه. فقط از نمایندگی معتبر بخرید که قلابیشو بهتون نندازن.
عزیزم حک شده باشه. اصلا جنس ژاپنی تو ایران نیست. خیالتون راحت. همش کار چینه. شما بخوای برات حک می کنن , لیزر می کنن , .... پول بدی برات همه کاری می کنم. خیالتون راحت. ولی چینی بودن همیشه دلیل بر بد بودنش نیست. بهترین جنسهای درجه یک دنیا رو هم خود چین میزنه. لپ تاپ اپل توی آمریکا Made in china داره. پس از بابت کیفیت خیالتون راحت باشه. اما پول زیادی به صرف اینکه مثلا ژاپن روش حک شده ندید که الکیه.مرسی داداشم ممنون
آخه روش حک شده مید این ژاپن.
راستش اینجا که هر چی گشتم پیدا نشد مجبور شدم از این سایته بخرم.
http://panasonic.ir
اره والا اینم هست.عزیزم حک شده باشه. اصلا جنس ژاپنی تو ایران نیست. خیالتون راحت. همش کار چینه. شما بخوای برات حک می کنن , لیزر می کنن , .... پول بدی برات همه کاری می کنم. خیالتون راحت. ولی چینی بودن همیشه دلیل بر بد بودنش نیست. بهترین جنسهای درجه یک دنیا رو هم خود چین میزنه. لپ تاپ اپل توی آمریکا Made in china داره. پس از بابت کیفیت خیالتون راحت باشه. اما پول زیادی به صرف اینکه مثلا ژاپن روش حک شده ندید که الکیه.
خواهش می کنم. مبارکتون باشه.اره والا اینم هست.
ولی همین 3821 رو سفارش دادم دیگه. ایشالا که خوب باشه و پشیمون نشم
دمت گرم وسه راهنماییات و وقت گذاشتنت![]()