• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید تندر 90 دست دوم

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
سلام با توجه به چیزایی که فهمیدم تصمیم به خرید ال نود به جای 206 تیپ 5 گرفتم حال نظرتون چیه ؟ چون قدم بلنده عملا 206 میشه 2 نفره ... و ماشین کم اصطحلاک و کم خرج مد نظرمه بودجه هم حدودا 24 25 تومن میباشد میتونم یه ال نود 87 88 بی رنگ سالم e2 تهیه کنم انشالا دیگه ؟ و اینکه اگه تو شهرمون همچین موردی نبود عاقلانه هس برم تهران بگردم دنبالش ؟ باتوجه به اینکه کسیو ندارم و خودم توانیی تشخیص فنی رو ندارم

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام
ال نود به خرج بیفته خیلی اذیتت میکنه
سعی کن ال نودی که میگیری خیلی ندویده باشه
یه مدل 87 داشتیم تا 80 هزارتا جز قطعات مصرفی اصلا اذیت نکرد اما از 80 هزار به بعد دیگه کم کمک داشت اذیت میکرد. و البته ناگفته نماند اون اواخر ماشین رو خیلی اذیت میکردم. مثلا وقتی سر ساختمان گچ میخواستن و هیچ وانتی نبود برامون بیاره خودم دوتا گونی گچ مینداختم تو صندوق دوتا هم میگذاشتم رو صندوق عقب :D به حدی که اکسلش 8 درصد کج شده بود
اینم بهت بگم که قطعاتش گرونه
بعضی از قطعاتش حتی از آوانته گرونتر درمیاد !
اما درکل جز قیافه سگش شرف داره به 206 اونم 206ای تولید 90 به بعد
تو خریدش که شک نکن
اما حتما نشون مکانیک ماهر و زیربندی کار بده
موفق باشی

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
ماشین رو باید نشون بدم مگه چشم بسته خریدم میکنن ؟!!
اخه تو زیر 50 تومن انتخاب دیگه ای نمیمونه با توجه به سلایقم یا 206 تیپ 5 یا اس دی وی 8 یا ال نود

Best Friends

Registered User
لایک‌ها
56
تهران 1 تا 3 میلیون ارزونتر از شهرستان میشه گیر بیاری ولی ممکنه کل پولتم از دست بدی،اگه وارد نیستی فقط در محدوده خودت دنبال ماشین بگرد و جای دیگه نرو.

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
چون وارد نیستم در هر صورت چه اینجا چ اونجا از کارشناس بهره میگیرم کامل به شرط کارشناسی باشه ... . ینی تهران واقعا میشه خیلی ارزون تر گیر اورد ؟

Best Friends

Registered User
لایک‌ها
56
چون وارد نیستم در هر صورت چه اینجا چ اونجا از کارشناس بهره میگیرم کامل به شرط کارشناسی باشه ... . ینی تهران واقعا میشه خیلی ارزون تر گیر اورد ؟
هر وقت ماشین بگیرم چندتا اولویت دارم،اگه به صورت تلفنی و اگهی باشه مشخصات کامل میپرسم و یادداشت میکنم در مواجه ظاهری با خودرو اگه مشخصات مطابق نبود حتی کارشناسی هم نمیبرم به طور مثال یکبار فردی به من گفت لاستیک ماشینش 90 در صد هست وقتی دیدم زیر 50 درصد قید اون ماشین زدم.بعد تمیزی داخل اتاق،صندوق و موتور برام مهم هست،ظاهر خوب نباشه باطن بدتر خواهد بود البته گول یه دست روکش صندلی نو و براق کننده داشبورد و واکس لاستیکها نخورید.بعد از بازدید اولیه و اصالت کارت و سند و ... نقاش،صافکار و حتی الامکان یه زیربند ساز که از زیر کامل ماشین ببینه نشون میدم،موتور تا حدی متوجه میشم ولی باز نشون میدم.

Best Friends

Registered User
لایک‌ها
56
تهران اگه وقت داشته باشی و بگردی حتما 1 میلیون به بالا ارزونتر میشه پیدا کرد ولی ریسکش هم
بالا هست.

Best Friends

Registered User
لایک‌ها
56
اگه کارشناس همراه خودتون میبرید و تصمیمتون قطعی شد و رو قیمت هم مشکلی نداشتید،حتما یه جای دیگه هم نشون بدید.ترجیحا از شخصی بگیرید که کارت و پلاک و سند بنام خودش هست.

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
همراه خودم که نه باید از همون تهران بگیرم کارشناسو ...
نکات خیلی خوبی رو گوش زد کردید ...

Best Friends

Registered User
لایک‌ها
56
همراه خودم که نه باید از همون تهران بگیرم کارشناسو ...
نکات خیلی خوبی رو گوش زد کردید ...
خواهش میکنم.اگه از روی اگهی فروش خودرو اتومبیلی پیدا کردید و در زمان بازدید همزمان با شما افراد دیگه ای هم برای بازدید اومدند و حتی حاضر به پرداخت بیعانه شدند،حتما به این قضیه با شک و تردید نگاه کنید.

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
حتما باید شک کرد دقیقن درست هس فرمایشتون
پس نظرتون اینه اگه بتونم چن مورد رو گیر بیارم تو تهران برم ببینم بگیرم بهتره نه ؟
من ساری هستم خیلی دور نیست تا تهران ولی این هزینه کارشناس نمیدونم چقده و اینکه پشیمون نشیم مهمه

Best Friends

Registered User
لایک‌ها
56
سلام.جناب علیرضا برای خرید رفتین تهران یا خیر؟

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
سلام داداش والا قصد خرید که الان نیس دارم از الان واسه بعد عید اطلاعات جمع میکنم چون عید باید بگذره قیمتای سال قبل بخوره تو سرش و وام ما هم جور شه

king_artur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
131
داداش سعی کن جمعه بیای تهران یه سر چیتگر برو دریای ماشینه کارشناس نیرو انتظامی هم هست البته حواست باشه دلال هم زیاد هست اونجا حدود قیمتو اینترنتی بگیر بعد برو

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
داداش سعی کن جمعه بیای تهران یه سر چیتگر برو دریای ماشینه کارشناس نیرو انتظامی هم هست البته حواست باشه دلال هم زیاد هست اونجا حدود قیمتو اینترنتی بگیر بعد برو
جااان ؟ چطوریاس ینی ؟کارشناس نیرو انتظامی واسه چی ؟ قصد خریدم الان نیس ... واسه اردیبهشت میخام بخرم ...
هنوز تو انتخاب مرددم . و اینکه نمیدونم باید بیام تهران یا نه واسه خرید . اگرم بیام میترسم این همه دردسر سفر رو به جون بخرم سرمم کلاه بره ... نمیدونم چ کنم

king_artur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
131
داداش ماشینو کارشناسی میکنه دیگه:general609:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
ولی با این پول مگ ال 90 کم کار پیدا میشه؟؟؟؟ اگ نشد بنظرم سمتش نرو

بالا