• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید جسجار

ziro

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستان من میخوام jas jar بگیرم و زیاد اهل تعویض گوشی نیستم
بزرگی اون هم که اصلا واسم مهم نسیت من گوشی بزرگ دوست دارم
فقط میخوام بدونم ایا زود خراب میشه یا نه و معایبش چیه

من دوستم یکی داشت فلت lcd پاره شد میخوام برونم خیلی بی کیفیت هست
اگر ممکنه واسه من بررسی کنین

Last edited by a moderator:

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
همچین اشتباهی نکنید
با این قیمت گزینه های بهتری دارید !
جس جار 1 مدل از رده خارج هست !
مقدار پولی که میخوایین هزینه کنید چه قدر هست ؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
به قول این محمد آقا همچین اشتباهی نکنید به هیچ وجهه

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوست عزیز... همان طور که دوستان فرمودند اول مبلغ اختصاص داده شده و سپس انتظاراتتون رو از دستگاه بنویسید تا اساتید راهنمایی کنند.
همان طور که دوستان گفتند این دستگاه قدیمی و از ده خارج است.
موفق باشید.

ziro

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من حدود 500 می خئام خرج کنم ولی از سری های touch htc نمخوام چون اصلا شبیه ppc نیست مثل گوشی های دیگس
من خودم tytn2 داشتم ولی من واسه مطالعه ebbok نیاز یه lcd بزرگ دارم به همین منظور میخئام jasjar بگیرم هم صفحه بزرگ و هم cpu قوی
من مخئام بدونم ایا زود خزاب میشه یا نه اگه مشکل خرابی نداشته باشه ما بقی حله

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوست عزیز گوشی که برا 3-4 سال قبل هست و تولید نمیشه ، کارم نکرده باشه باطریش فاصد هست چه برسه به فلت ال سی دی دستگاه و ....

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
همون طور که فرانکی گفت 100 در 100 گوشی ایراد پیدا می کنه... ضمن اینکه این دستگاه همون موقع هم به کندی شهره خاص و عام بود. بگردی فلیم پیدا می کنی. البته ممکنه در محل زندگی شما مشکل رادیویی داشته باشه ...
کلا گزینه های 3.5 اینچی محدود هستند.

ziro

Registered User
لایک‌ها
0
فلیم دیگه چیه سیاوش جان

existme

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من 4 ساله که JasJar دارم در اين مدت بزرگترين مشکلی که پيدا کرد باطريش بود که خراب شد و 50 تومان خرجش کردم.
من پيشنهاد نمی کنم از اون روزی که خريدم حس کردم يک کفگير خريدم البته چون يک مليون و دويست بالاش پول داده بودم هنوز دارم ازش استفاده می کنم . اصلا handy نيست و سرعتش هم نسبت به گوشيهای فعلی پايين تر فکر کتاب خوندن رو گوشی رو هم از سرت بيرون کن چون practical نيست بجاش یک e-book reader بخر که خیلی بهتره هرچند من فعلا اونم پيشنهاد نميکنم چون به نظرم صفحه اونها هنوز کوچيکه و مشکلات زيادی برای تبديل به فرمت خوانا خواهيد داشت. خودم prs-505 دارم.
اگه حتما می خواهيد Windows Mobile بخريد گوشی بخريد که 800x600 باشه ولی سايز tiny تری داشته باشه و سرعتش هم خوب باشه Touch بد نيست ولی سرعتش حداقل با سيتستم touch اذيت می کنه.
من خودم تصميم دارم برم سراغ i-phone

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
سلام من 4 ساله که JasJar دارم در اين مدت بزرگترين مشکلی که پيدا کرد باطريش بود که خراب شد و 50 تومان خرجش کردم.
من پيشنهاد نمی کنم از اون روزی که خريدم حس کردم يک کفگير خريدم البته چون يک مليون و دويست بالاش پول داده بودم هنوز دارم ازش استفاده می کنم . اصلا handy نيست و سرعتش هم نسبت به گوشيهای فعلی پايين تر فکر کتاب خوندن رو گوشی رو هم از سرت بيرون کن چون practical نيست بجاش یک e-book reader بخر که خیلی بهتره هرچند من فعلا اونم پيشنهاد نميکنم چون به نظرم صفحه اونها هنوز کوچيکه و مشکلات زيادی برای تبديل به فرمت خوانا خواهيد داشت. خودم prs-505 دارم.
اگه حتما می خواهيد Windows Mobile بخريد گوشی بخريد که 800x600 باشه ولی سايز tiny تری داشته باشه و سرعتش هم خوب باشه Touch بد نيست ولی سرعتش حداقل با سيتستم touch اذيت می کنه.
من خودم تصميم دارم برم سراغ i-phone
100% تایید میشه !

منم 3-4 ساله JasJar دارم و الان به کلی پشیمونم اون موقع هم یک وخورده ای براش پول دادم و یک بار هم فلت LCD پاره شد !

نه اینکه کیفیت فلت پایینه ! نه ! گوشی رو دادم دست دوستم گفت بده ببینمش اونم اشتباهی چرخوندنش یعنی عکس چرخودندش و فلتش پاره شد ! :(

ولی چون خودم تعمیر کار هستم گوشی رو باز کردم و فلت از دبی سفارش دادم و عوضش کردم !

به هرحال اون موقع خرید جس جار خوب بود ولی الان گذینه های خیلی بهترD هست که پیشنهاد میکنم سراغ جس جار نیایی :)

فیلم هم که خوبه کمی روش فک کن

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
فلیم دیگه چیه سیاوش جان

دوست من فلیم یک مدل معروف از شرکت او2 o2 هستش. به جز اون مدل واید تاچ اچ دی 3.8 اینچیه از htc هم هست که گرونه . 860

فلیم رو در بخش زیر ذره بین اعضا میتونی کلی مطلب در موردش بخونی.
o2 xda flame

megateron

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه

راستش من یه گوشی میخوام که ال سی دیش بالای 3 اینچ باشه

وزنش حدود 200 گرم باشه

qwerty کیبورد باشه.نظرتون راجع به i-mate pda2k چیه؟؟؟قیمت کارکردش چنده چون الان دیگه نوش پیدا نمیشه؟؟؟

بالا