سلام من 4 ساله که JasJar دارم در اين مدت بزرگترين مشکلی که پيدا کرد باطريش بود که خراب شد و 50 تومان خرجش کردم.
من پيشنهاد نمی کنم از اون روزی که خريدم حس کردم يک کفگير خريدم البته چون يک مليون و دويست بالاش پول داده بودم هنوز دارم ازش استفاده می کنم . اصلا handy نيست و سرعتش هم نسبت به گوشيهای فعلی پايين تر فکر کتاب خوندن رو گوشی رو هم از سرت بيرون کن چون practical نيست بجاش یک e-book reader بخر که خیلی بهتره هرچند من فعلا اونم پيشنهاد نميکنم چون به نظرم صفحه اونها هنوز کوچيکه و مشکلات زيادی برای تبديل به فرمت خوانا خواهيد داشت. خودم prs-505 دارم.
اگه حتما می خواهيد Windows Mobile بخريد گوشی بخريد که 800x600 باشه ولی سايز tiny تری داشته باشه و سرعتش هم خوب باشه Touch بد نيست ولی سرعتش حداقل با سيتستم touch اذيت می کنه.
من خودم تصميم دارم برم سراغ i-phone
100% تایید میشه !
منم 3-4 ساله JasJar دارم و الان به کلی پشیمونم اون موقع هم یک وخورده ای براش پول دادم و یک بار هم فلت LCD پاره شد !
نه اینکه کیفیت فلت پایینه ! نه ! گوشی رو دادم دست دوستم گفت بده ببینمش اونم اشتباهی چرخوندنش یعنی عکس چرخودندش و فلتش پاره شد !
ولی چون خودم تعمیر کار هستم گوشی رو باز کردم و فلت از دبی سفارش دادم و عوضش کردم !
به هرحال اون موقع خرید جس جار خوب بود ولی الان گذینه های خیلی بهترD هست که پیشنهاد میکنم سراغ جس جار نیایی
فیلم هم که خوبه کمی روش فک کن