• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید دوربین دیجیتال کمپکت مقرون به صرفه و ارزانقیمت

adoolf2004

Registered User
لایک‌ها
58

نمیخوام زیاد هزینه کنم
مشکل بودجه هست پس لطف کنید مقرون به صرفه ترین دوربین ( ارزانقیمت ) رو معرفی کنید. از 100 تا 170
کاربری عمومی و برای عکاسی ( آماتور) تاکیدم روی عکس هست بیشتر ... فیلمبرداریش هم مناسب باشه چه بهتر

بین این چند مدلی دوربین کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
دوربین عکاسی فوجی فیلم FinePix JX350
دوربین عکاسی سونی W510
دوربین عکاسی سونی W530
کانن پاورشات ا 800/ Canon A800
Canon / كانن PowerShot A1200

مرسی

Last edited:

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
Fuji های جدید متاسفانه کیفیت قبل رو نداره .. پیشنهاد من Canon هست ..

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام دوست من
احتیاجی به زدن تایپیک جدید نبود.مطمئن باشید اگر تو تایپیک مربوطه هم درخواستتون رو میدادید بنده یا دوستان جواب میدادیم
------------------------------
در مورد مدل هایی که معرفی کردی:
من نمیتونم برند خاصی رو تو همه ی رنج ها پیشنهاد بدم.چون هیچ وقت یه برند تو همه ی موارد دوربین هاش خوب نیست
نظر من تو این رنج قیمت بیشتر حول sony syber shot میچرخه. چون با ویرایش های زیادی که روی عکس انجام میده(قبل از ثبت شدن) باعث میشه که کیفیت توی مدل های پایین کمی بهتر بشه
البته زیاد نمیشه تو این رنج قیمت دوربین پیشنهاد داد.چون حدودا" همه شون در یه حد اند.و شما زیاد خودت رو درگیر این مسایل نکن
موفق باشید.

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
عزیز من . فقط فقط فقط fuji f200exr or fuji f70 exr . عجیبه تا وقتی این دو مدل استثنایی از فوجی هست تو این محدوده دنبال دوربین دیگه ای میرین.

asaraei

Registered User
لایک‌ها
157
اگه فقط برای عکس میخواین fuji f70

ولی شما میخواین فیلم هم بگیرین بهترین گزینه fuji t200 است چون علاوه بر قابلیتهای fuji f70 فیلمبرداریش hd است

اینم مشخصاتش

Fujifilm FinePix T200 - دوربین دیجیتال فوجی فیلم فاین‌ پیکس تی 200

این مدل تا کمتر از یه ماه پیش تو چاره 187 بود به نظر من اگه اینو بخری بهتره

مدلهایی مثل f70 فقط عکاسیش خوبه و به درد فیلم نمیخوره و وقتی شما 150 تا 160 برای f70 میدید به نظر من عاقلانه است که کمی روش بذارید و t200 رو بخرین

و چون شما میخواید فیلم هم بگیرید f70 رو میذاریم کنار

حالا پیشنهاد من به شما

1. fuji t200
2.اگه اونقدر پول ندارید fuji av200 و fuji jv200 که یکیشون باتری قلمی میخوره و اون یکی باتری لیتیونی (که قیمتشون 110تا 120 باید باشه) ولی کیفیت عکسشون به پای

t200و f70 نمیرسه

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
Fuji های جدید متاسفانه کیفیت قبل رو نداره .. پیشنهاد من Canon هست ..

دوست عزيز بهتره تمام فاكتور ها رو در نظر گرفت و اصولا صحبت كلي در مورد يك برند به اين شكل منطقي نيست فوجي مدل هاي بسيار بسيار خوبي هم داره كه اتفاقا جديد هم هستن

نمیخوام زیاد هزینه کنم
مشکل بودجه هست پس لطف کنید مقرون به صرفه ترین دوربین ( ارزانقیمت ) رو معرفی کنید. از 100 تا 170
کاربری عمومی و برای عکاسی ( آماتور) تاکیدم روی عکس هست بیشتر ... فیلمبرداریش هم مناسب باشه چه بهتر

بین این چند مدلی دوربین کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
دوربین عکاسی فوجی فیلم FinePix JX350
دوربین عکاسی سونی W510
دوربین عکاسی سونی W530
کانن پاورشات ا 800/ Canon A800
Canon / كانن PowerShot A1200

مرسی

اگر قصد آشنايي با اصول اوليه عكاسي رو داريد بنده مدل هاي a1200 و a800 رو بهتر ميدونم
و لي اگر فقط ميخواين عكس بندازيد و به صورت خانوادگي استفاده كنيد تو اين رنج به همون سوني ها فكر كنيد
موفق باشيد

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
شما برید تو این سایت کیفیت t300 که یه مدل از t200 بالاتره رو ببینید و با f80 که دقیقا کیفیت f70 هست مقایسه میکنین مثل این میمونه که گوشی 1100 رو با n8 مقایسه میکنین.
فقط با خرید فوجیهایی که سنسورهاشون exr نیستن فقط پولتون رو دور ریختید چون با یه گوشی موبایل 2 مگاپیکسل هم همون جواب رو میگیرید.
http://www.dpreview.com/reviews/q311travelzoomgrouptest/page10.asp

داستان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
FinePix JX350

سلام من این دوربین فوجی رو پریروز خریدم 200 تومن از جمهوری ...این قیمتی که دیجی کالا زده 175 تومن قیمت روزشه؟ یعنی میفروشه؟

یعنی این سایت اینترنتی از جمهوری کنار پاساژ علائدین ارزونتره؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
دوست عزيز بهتره تمام فاكتور ها رو در نظر گرفت و اصولا صحبت كلي در مورد يك برند به اين شكل منطقي نيست فوجي مدل هاي بسيار بسيار خوبي هم داره كه اتفاقا جديد هم هستن

من خودم الان مدل HS و S4000 دارم و کیفیت اش از مدل های قبلی Fuji که داشتم بدتر شده ..

----

برای اطلاعات بیشتر در مورد دوربین های مختلف و Review های حقیقی به این سایت مراجعه کنید

Camera Reviews by Manufacturer | PhotographyBLOG

adoolf2004

Registered User
لایک‌ها
58
آقا من از خیر فیلمبرداری باکیفیت گذشتم...
بهترین دوربین عکاسی حال حاضر در محدوده ی قیمتی زیر 200 رو با ذکر دلیل بهم معرفی کنید لطفا
اینکه بعضی از دوستان تعصب خاصی روی یک برند دارن برام قابل درک نیست.
تو بررسی هایی که از دوستان دیدم کانن و سونی در اولویت بودند. (در فروم پی سی ورلد)

mahdi255

Registered User
لایک‌ها
42
بهترین دوربین عکاسی زیر 200 دوربین F200 فوجی هست اگر تو بزار هنوز باشه کیفیفت خروجیش با دوربینهای بالای 250 قابل رقابته

adoolf2004

Registered User
لایک‌ها
58
بهترین دوربین عکاسی زیر 200 دوربین F200 فوجی هست اگر تو بزار هنوز باشه کیفیفت خروجیش با دوربینهای بالای 250 قابل رقابته

مهدی جان
اتفاقا یکی از انتخاب هام این دوربین بود
اما این بررسی رو که ازش دیدم دلسرد شدم
ملاحظه کنید

بالا