• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید رم برای سیستم X58

jonny depp

Registered User
لایک‌ها
47
سلام
من مادربوردم Asus RAMPAGE II GENE هست می خوام رم جدید بگیرم ولی از اونجایی دیگه رم های سه کاناله پیدا نمیشه می خواستم بدونم:
1- حداکثر تا چه قدر میشه رم روی این مادربورد گذاشت ؟ حداکثر حجم هر ماژول رم چقدر می تونه باشه؟
2- آیا از رم های جدید که بصورت دو کاناله و ماژول های 8 گیگابایتی هستن مثل این رم ها G.Skill Ripjaws X 16GB (2x8GB) 1866MHz CL9 DDR3 RAM میشه استفاده کرد ؟
3- در صورت مثبت بودن جواب سوال دوم ، میشه یه رم سینگل چنل دیگه از همین رم ها به دو رم قبلی اضافه کرد؟

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
1: حداکثر ماژول های 4 گیگی و در مجموع 24 گیگ.
2: احتمال داره که با ماژول های 8 گیگ سیستم بوت بشه ولی به احتمال زیاد، عملکرد سیستم غیرپایدار خواهد بود.
3: جواب سوال دوم که منفی بود ولی در کل اگر پارت نامبرهای ماژول ها یکسان باشه، مشکلی نداره.

jonny depp

Registered User
لایک‌ها
47
1: حداکثر ماژول های 4 گیگی و در مجموع 24 گیگ.
2: احتمال داره که با ماژول های 8 گیگ سیستم بوت بشه ولی به احتمال زیاد، عملکرد سیستم غیرپایدار خواهد بود.
3: جواب سوال دوم که منفی بود ولی در کل اگر پارت نامبرهای ماژول ها یکسان باشه، مشکلی نداره.
با سلام دوباره
پیرو فرمایش شما من این رمها رو خریداری کردم
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231536
02011119_4f28a129bdbf9.jpg

وقتی روی مادربورد میزارم حتی مادربورد تصویر هم نمیده که به نظر میاد با مادربورد من مچ نمیشه
چه رمی مناسب مادبورد منه؟

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
با سلام دوباره
پیرو فرمایش شما من این رمها رو خریداری کردم
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231536
02011119_4f28a129bdbf9.jpg

وقتی روی مادربورد میزارم حتی مادربورد تصویر هم نمیده که به نظر میاد با مادربورد من مچ نمیشه
چه رمی مناسب مادبورد منه؟
سلام
تو لیست رم های تست شده یا تایید شده روی این مادربورد (لیست QVL قسمت پشتیبانی مدل مادربورد) یک ماژول 4 گیگ از سامسونگ بیشتر تست نشده، دلیلش هم اینه که زمان انتشار لیست، ماژول های 4 گیگ خیلی کم بوده و بعدها هم لیست رو آپدیت نکردن.

یقینا ماژول های 4 گیگ و کیت های دوال 8 گیگ زیادی روی این بورد جواب خواهد داد ولی امکان ناسازگاری هم مثل مدل انتخابی شما، وجود داره.
بهترین حرکت اینه که رم مورد نظرتون رو به شرط تعویض خریداری کنین و یا خود کیس رو به فروشگاه ببرین.

jonny depp

Registered User
لایک‌ها
47
سلام
تو لیست رم های تست شده یا تایید شده روی این مادربورد (لیست QVL قسمت پشتیبانی مدل مادربورد) یک ماژول 4 گیگ از سامسونگ بیشتر تست نشده، دلیلش هم اینه که زمان انتشار لیست، ماژول های 4 گیگ خیلی کم بوده و بعدها هم لیست رو آپدیت نکردن.

یقینا ماژول های 4 گیگ و کیت های دوال 8 گیگ زیادی روی این بورد جواب خواهد داد ولی امکان ناسازگاری هم مثل مدل انتخابی شما، وجود داره.
بهترین حرکت اینه که رم مورد نظرتون رو به شرط تعویض خریداری کنین و یا خود کیس رو به فروشگاه ببرین.
به تایمینگ و ولتاژ رم ارتباطی نداره؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
من مادربوردم Asus RAMPAGE II GENE هست می خوام رم جدید بگیرم ولی از اونجایی دیگه رم های سه کاناله پیدا نمیشه می خواستم بدونم:
1- حداکثر تا چه قدر میشه رم روی این مادربورد گذاشت ؟ حداکثر حجم هر ماژول رم چقدر می تونه باشه؟
2- آیا از رم های جدید که بصورت دو کاناله و ماژول های 8 گیگابایتی هستن مثل این رم ها G.Skill Ripjaws X 16GB (2x8GB) 1866MHz CL9 DDR3 RAM میشه استفاده کرد ؟
3- در صورت مثبت بودن جواب سوال دوم ، میشه یه رم سینگل چنل دیگه از همین رم ها به دو رم قبلی اضافه کرد؟
شما سه رم همسان بگیرید بدون مشکل کار میکنند .
سه ماجول Kingston 4GB 1600Mhz DDR3 بگیرید عالی کار میکنه . روی یک سیستم x58 سه ماجول 4 گیگی استفاده کردم .

jonny depp

Registered User
لایک‌ها
47
شما سه رم همسان بگیرید بدون مشکل کار میکنند .
سه ماجول Kingston 4GB 1600Mhz DDR3 بگیرید عالی کار میکنه . روی یک سیستم x58 سه ماجول 4 گیگی استفاده کردم .
سلام
ممنون از راهنمایی تون
میشه مدل اون رمها رو هم بگید؟

jonny depp

Registered User
لایک‌ها
47
همین مدلی که نوشتم کینگستون 4 گیگ VALUE
چیزی که من در اینترنت دیدم زمان تاخیر 11 بود و بدون هتسینک
درسته؟
زمان تاخیرش خیلی بالا نیست؟
اون لیست QVL خیلی قدیمیه و رمهاش دیگه موجود نیستن

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
چیزی که من در اینترنت دیدم زمان تاخیر 11 بود و بدون هتسینک
درسته؟
زمان تاخیرش خیلی بالا نیست؟
اون لیست QVL خیلی قدیمیه و رمهاش دیگه موجود نیستن
این رم تکیش در بازار هست رم بسیار خوبیه
Gskill AEGIS 4GB 1600Mhz CL11 DDR3

jonny depp

Registered User
لایک‌ها
47
این رم تکیش در بازار هست رم بسیار خوبیه
Gskill AEGIS 4GB 1600Mhz CL11 DDR3
سلام
ببخشید دائم سوال می کنم
1- حتما باید رم ها تکی باشه یا پک دوال + رم تکی هم امکان مچ شدنش هست؟
2- حتما باید در باس 1600 CL11 باشه امکان استفاده از CL 9 نیست؟ درسته مادربورد قدیمیه ولی دوست دارم حتی الامکان تا اونجایی که مادربورد اجازه میده زمان تاخیر رمها کم باشه
3- فرقی بین رم 1.5ولت با 1.65ولت در مچ شدن وجود نداره؟
مثلا نظرتون در مورد این چیه؟
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820104261

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
ببخشید دائم سوال می کنم
1- حتما باید رم ها تکی باشه یا پک دوال + رم تکی هم امکان مچ شدنش هست؟
2- حتما باید در باس 1600 CL11 باشه امکان استفاده از CL 9 نیست؟ درسته مادربورد قدیمیه ولی دوست دارم حتی الامکان تا اونجایی که مادربورد اجازه میده زمان تاخیر رمها کم باشه
3- فرقی بین رم 1.5ولت با 1.65ولت در مچ شدن وجود نداره؟
مثلا نظرتون در مورد این چیه؟
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820104261
1-پک دوال را تکی عموما به فروش نمیرسه . بله رمی تکی رو بیشتر توصیه میکنم . مخصوصا اگر از یک مغازه بگیرید معمولا از تو باکس های ده تایی به شما میدن که سریال هاشون هم حتی نزدیکه
2- مموری کنترلر این سری داخل چیپ شمالی هست . تو این سری بیشتر به فکر سازگاری باشید تا CL کمتر . اگر از سری 1155 بود رم با CL کمتر پیشنهاد میکردم
3- مادربرد شما هم با رم های 1.5 و هم 1.65 کار میکنه . تفاوتشون ولتاژ کاریشون هست .
HYPERX BLUE اگر تو بازار باشه روی برد شما کار میکنه ولی FURY ممکنه روی سیستمتون کار نکنه چون مناسب پلتفرم های جدید مثل 1150

jonny depp

Registered User
لایک‌ها
47
سلام

دیشب بالاخره فهمیدم مشکل از چی هست

مشکل از این قرار بود اسلات رم این مادربورد با مادربورد های جدید یه کم فرق میکنه و رم ها به درستی داخلش قرار نمی گرفت ولی در ظاهر این موضوع معلوم نبود در حقیقت جا زدن رم ها یه قلقی داشت که من نمی دونستم

در کل خدا رو شکر مشکل حل شد و الان رمها دارن خیلی خوب کار می کنن

در آخر با تشکر از همه ی دوستانی که در این تاپیک برای کمک به من وقت گذاشتن

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام

دیشب بالاخره فهمیدم مشکل از چی هست

مشکل از این قرار بود اسلات رم این مادربورد با مادربورد های جدید یه کم فرق میکنه و رم ها به درستی داخلش قرار نمی گرفت ولی در ظاهر این موضوع معلوم نبود در حقیقت جا زدن رم ها یه قلقی داشت که من نمی دونستم

در کل خدا رو شکر مشکل حل شد و الان رمها دارن خیلی خوب کار می کنن

در آخر با تشکر از همه ی دوستانی که در این تاپیک برای کمک به من وقت گذاشتن
خوشحالم مشکلتون حل شد . البته مشکل را در تاپیک مطرح نکرده بودید .

بالا