• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید سیستمی برای کارهای محاسباتی سازه و ترسیم گرافیکی

baran_hamidmz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
این سیستم

SYSTEM - Intel Core i7-3770 Ivy Bridge 3.4GHz (3.9GHz Turbo) LGA 1155 ― RayanSaba - Online PC Shop - رایان صبا

برای کارهای محاسباتی و ترسیم گرافیکی ساختمون (یعنی مدل سه بعدی رندر گرفته شده) چطوره؟

چند سال می تونم باهاش کار کنم؟

توی محدوده همین قیمت یعنی 3 تا 2.5 پیشنهاد بهتری دارین؟
ترجیحاً می خوام گرافیک از سری geforce باشه... و CPU i7
ممنون

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
دقیقا از چه نرم افزاری استفاده میکنین؟
در مورد اینکه چند سال جواب میده، هم بستگی به حجم پروژه و انتظار شما از سرعت داره.

Ali.Agha

Registered User
لایک‌ها
165
سلام
این سیستم

SYSTEM - Intel Core i7-3770 Ivy Bridge 3.4GHz (3.9GHz Turbo) LGA 1155 ― RayanSaba - Online PC Shop - رایان صبا

برای کارهای محاسباتی و ترسیم گرافیکی ساختمون (یعنی مدل سه بعدی رندر گرفته شده) چطوره؟

چند سال می تونم باهاش کار کنم؟

توی محدوده همین قیمت یعنی 3 تا 2.5 پیشنهاد بهتری دارین؟
ترجیحاً می خوام گرافیک از سری geforce باشه... و CPU i7
ممنون

سیستم رو بر پایه سوکت 1150 که جدیدتر هست ببندید
یعنی از cpu جدید 4770K استفاده کنید و main تون هم سوکت 1150 باشه
این cpu یا همون 3770K جفتشون خیلی غولن و بهترین انتخابهای موجود برای هر سیستمی هستن.

vga انتخابی تون متوسطه و اگر پردارش gpu داشته باشید جوابگو نیس و حتی بهتره که i5 ببندید اما vga قوی تری بزارید!

Molten عزیز کاملا درست میفرمان که چند سال جواب دادنش به کار شما بستگی داره ...
برای رندر میخواین سیستم رو؟ دقیقا چی ... !

baran_hamidmz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اهل اور کلاک و بازی و ... نیستم با archicad , artlantis و etabs کار می کنم... یعنی هم کار محاسباتی دارم هم کار رندر گیری... البته کار رندر گیری ام ارجحیت داره
توی چند تا سایت خوندم که نوشته بودن مقدار رم از سرعت رم مهمتره برای کارهای رندر گیری و یا مثلاً سی پی یو با سرعت پردازش بالا خیلی مهمتره تا گرافیک قوی و ... نمی دونم درست می گفتن یا نه؟

مثلاً artlantis توی سایتش ویژگی های زیر رو گذاشته:
قسمت Recommended System Requirements

Artlantis - Hardware Requirements

ممنون میشم اگه بر این اساس بهم پیشنهاد بدین...

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
بهترین انتخاب اینه که سراغ یه پلتفرم بر پایه ی سوکت 2011 برین، ولی خب قیمت پردازنده و مادربورد مورد نظر من میشه یه چیزی حدود سه تومن.
انتخاب یه اس اس دی حرفه ای مثل SAMSUNG 840 Pro Series هم باید جزو اولویت هاتون باشه.
و همین طور حداقل 16 گیگ رم و اینکه سرعت رم هم تو پروسه ی رندرگیری تاثیرگزاره.
به نظر من به فکر افزایش بودجه باشید.
بازم بستگی به حجم پروژه داره مثلا شما میتونی با 3dmax انیمیشن نمو بسازی و هم میتونی یه تصویر سه بعدی ساده طراحی کنید.

baran_hamidmz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترین انتخاب اینه که سراغ یه پلتفرم بر پایه ی سوکت 2011 برین، ولی خب قیمت پردازنده و مادربورد مورد نظر من میشه یه چیزی حدود سه تومن.
انتخاب یه اس اس دی حرفه ای مثل SAMSUNG 840 Pro Series هم باید جزو اولویت هاتون باشه.
و همین طور حداقل 16 گیگ رم و اینکه سرعت رم هم تو پروسه ی رندرگیری تاثیرگزاره.
به نظر من به فکر افزایش بودجه باشید.
بازم بستگی به حجم پروژه داره مثلا شما میتونی با 3dmax انیمیشن نمو بسازی و هم میتونی یه تصویر سه بعدی ساده طراحی کنید.

ممنون ولی دنبال سوکت 2011 نیستم... کارهام هم رندر گیری از یه خونه است و دنبال انیمیشن سازی هم نیستم...
ممنون میشم اگه پیشنهادتون رو اصلاح کنید...

راستی این سوکت 2011 واقعاً انقدر توی سرعت کار تاثیر داره...؟ با این هزینه بالا...

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
ممنون ولی دنبال سوکت 2011 نیستم... کارهام هم رندر گیری از یه خونه است و دنبال انیمیشن سازی هم نیستم...
ممنون میشم اگه پیشنهادتون رو اصلاح کنید...

راستی این سوکت 2011 واقعاً انقدر توی سرعت کار تاثیر داره...؟ با این هزینه بالا...
سوكت 2011 سوكتي نيست كه ارزش مانور دادن و هزينه كردن داشته باشه به اون صورت
بهترين سوكت آينده نگر Haswell=1150
اين قطعاتي كه ميگم جوابگوي هر گونه فعاليت تو همه زمينه هاست البته از بودجه شما بالاتر هست كه ميتونيد با تجديد نظر تو گرافيك و انتخاب مدل پايين تر قيمت رو تعديل كنيد.
همچنين كيفيت رمي كه استفاده ميشه ( مخصوصا باس رم ) تاثير به مراتب بيشتري نسبت به حجم رم داره ( به دليل درگير شدن مستفيم با پردازنده )*
M.B=ASUS-H87-PRO(1150-Haswell)=500t
CPU=Intel Core i5-4670=650t
HDD=Seagate-Sata3-2TB-64M=260t
power:GREEN-GP685B=380t
RAM= GSKill 2*4 DDR3 2133=390t
VGA=Asus-7970=1580
DVD Writer:pioneer=60t
CASE= GREEN X-3=205t

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
حقیقتا من با این نرم افزارها تا حالا سر و کار نداشتم ولی با یه مرور سرسری داخل فروم های تخصصی یکی از این نرم افزارها متوجه یه سری مسایل شدم:
اول اینکه با یه یه نگاه ساده به سیستم پیشنهادی، متوجه شدم برنامه های واقعا سنگینی هستند.
با کمال احترامی که برای نظر دوستمون عرفان قائلم ولی متوجه شدم که برای اطمینان از نتیجه گرفتن از خریدتون با توجه به اینکه مقیاس مشخصی نمیشه برای پروژه مورد نظر شما تعیین کرد، سوکت 2011 انتخاب درستی باید باشه.
چند تا از جملات یکی از کاربرهای حرفه ای فروم مذکور رو اینجا میزارم:

ArchiCAD only utilizes the full capacity (or close to the full capacity) when performing certain functions which are expressly coded to take advantage of multiple cores (like generating Sections/Elevations) and these functions are less reliant on your core speed and more optimizing of the number of cores.
For most other functions ArchiCAD barely uses all the cores much less to their full capacity so speed becomes much less of a factor in this instance.

ArchiCAD is also fully multi-core aware and capable, which means more cores = faster and better performance.
I have 4 cores and it already seems too little for my needs already and I'm looking to upgrade to either 6 or 8 cores in the future partly thanks to programs like AC.

اگر خط آخر رو مطالعه کنید متوجه مشید که پردازنده چهارهسته ای نیازشو برآورده نمیکنه، همون مبحث حجم پروژه....
من تخصصم چیز دیگه ای هست ولی اگر بخوام بگم در مورد سیستم های ورک استیشن اطلاعی ندارم، دروغ گفتم. و اینکه تمام اطلاعاتم در مورد این نرم افزارها تئوری هست.
پیشنهاد من به شما اینه که با توجه به مقدار هزینه ای که قراره بکنید، ریسک کردن کار خیلی معقولی نیست، هر طور ممکنه از یکی از افرادی که به صورت عملی با این نرم افزارها سر وکار داره مشاوره بگیرید و یا داخل فروم های تخصصی نرم افزارها با زبان لاتین درخواست مشاوره کنید و حتما سطح کارتون رو هم ذکر کنید.
در مورد مثال هم صرفا برای مثال بود و متوجه شدم قصد انیمیشن سازی ندارید.
پاینده باشید

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
حقیقتا من با این نرم افزارها تا حالا سر و کار نداشتم ولی با یه مرور سرسری داخل فروم های تخصصی یکی از این نرم افزارها متوجه یه سری مسایل شدم:
اول اینکه با یه یه نگاه ساده به سیستم پیشنهادی، متوجه شدم برنامه های واقعا سنگینی هستند.
با کمال احترامی که برای نظر دوستمون عرفان قائلم ولی متوجه شدم که برای اطمینان از نتیجه گرفتن از خریدتون با توجه به اینکه مقیاس مشخصی نمیشه برای پروژه مورد نظر شما تعیین کرد، سوکت 2011 انتخاب درستی باید باشه.
چند تا از جملات یکی از کاربرهای حرفه ای فروم مذکور رو اینجا میزارم:

ArchiCAD only utilizes the full capacity (or close to the full capacity) when performing certain functions which are expressly coded to take advantage of multiple cores (like generating Sections/Elevations) and these functions are less reliant on your core speed and more optimizing of the number of cores.
For most other functions ArchiCAD barely uses all the cores much less to their full capacity so speed becomes much less of a factor in this instance.

ArchiCAD is also fully multi-core aware and capable, which means more cores = faster and better performance.
I have 4 cores and it already seems too little for my needs already and I'm looking to upgrade to either 6 or 8 cores in the future partly thanks to programs like AC.

اگر خط آخر رو مطالعه کنید متوجه مشید که پردازنده چهارهسته ای نیازشو برآورده نمیکنه، همون مبحث حجم پروژه....
من تخصصم چیز دیگه ای هست ولی اگر بخوام بگم در مورد سیستم های ورک استیشن اطلاعی ندارم، دروغ گفتم. و اینکه تمام اطلاعاتم در مورد این نرم افزارها تئوری هست.
پیشنهاد من به شما اینه که با توجه به مقدار هزینه ای که قراره بکنید، ریسک کردن کار خیلی معقولی نیست، هر طور ممکنه از یکی از افرادی که به صورت عملی با این نرم افزارها سر وکار داره مشاوره بگیرید و یا داخل فروم های تخصصی نرم افزارها با زبان لاتین درخواست مشاوره کنید و حتما سطح کارتون رو هم ذکر کنید.
در مورد مثال هم صرفا برای مثال بود و متوجه شدم قصد انیمیشن سازی ندارید.
پاینده باشید
درود بر شما
حقيقت امر اينه برتري و بهتر بودن يك امر نسبي هست كه تو شرايط مختلف ميشه ازش تعبير مختلف كرد
در واقع مقايسه (پردازنده + مادربرد) سوكت 2011 3 تومني ^ با (مادربرد + پردازنده) سوكت 1150 1.2 ميليوني آنچنان برتري و قدرت محسوب نميشه و تو رنج قيمت قابل قياس اين دو سوكت :
4670 حدودا 650 تومني ^ با 3820 حدودا 850 تومني ميتونه در نظر قرار بگيره كه بازم برتري و قدرت منطقي در سطوح مختلف با سوكت 1150 هست كه بحث بيشترش از حوصله اين تاپيك خارجه.
و همچنين در خصوص سيستم هاي معرفي شده تمامي آيتم هاي موجود مثل ( عملكرد ، آينده نگري ،مقرون به صرف بودن ، مقايسه نسبت ريالي با قيمت جهاني دلار ، حتي در نظر گرفتن شرايطي مثه احتمال تغيير كاربري كه شايد فرد تو آينده داشته باشه يعني بخواد شايد ي روزي باهاش گيم بازي كنه ، ارتقا بده و يا حتي روزي بخواد بفروشه و ... ) مد نظر قرار ميگيره كه كمترين ضرر و بهترين نتيجه رو بگيره و تنها اكتفا به مورد و يا نرم افزاري خاص شايد ملاك انتخاب كل پلتفرم سيستم درست نباشه.

Ali.Agha

Registered User
لایک‌ها
165
تکمیل فرمایش دوستان

ببینید برای کار محاسباتی و رندر بدون سقف میشه سیستم بست و نسبت به کاری که میخواد انجام بشه سخت افزارهای بیشتر و حرفه ای تری استفاده میشه !بنده جای دیگر توضیح دادم این قضیه رو خدمت عزیزانی که از این تیپ سیستم ها میخوان! طبیعتا هرچقدر بیشتر و بیشتر هزینه کنید رندر سریعتری می گیرید
نکته اصلی در این امر اینه که شما باید متناسب با هزینه های خودتون سیستم رو اقتصادی تهیه کنید!
قطعا شرکتی که یه کیس رندر 50 میلیونی می خواد باید ماهی 20 تومن هم سود کارهاش باشه ....

حالا این صحبت این معنی هم نمیده که شما اگر از سیستم پلتفرم 1150 استفاده کنی جواب کارتون رو نده ! چه بسا نسبت به کار شما مثلا cpu 4770k خیلی هم زیاد باشه ... کما اینکه خود بنده دارم الان با سیستم امضام با Maya و after و premiere کار می کنم و عملکرد نسبتا مطلوبی هم دارم می گیرم (کار نیمه حرفه ای کامپوزیت و مدلینگ)

با توجه به صحبت های گفته شده اول نیاز ( نوع فعالیتتون و کیفیتش ) رو ذکر کنید تا بنده بهتون پیشنهاد بدم
اما قبل از اون چون حدس میزنم کارتون همون کار عرف هست که داره جای دیگه هم انجام میگیره
4770k یا 4670k رو پیشنهاد می کنم و فکر می کنم کافی هست و شاید هم زیاد!

در هر حال در خدمتم اگر سوالی بود
موفق باشید
علی

بالا