• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید سیستم - بودجه 2-3 میلیون تومان

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
یه سیستم می خوام با این میزان بودجه 2-3 میلیون تومان
برای شرکت نرم افزاری - بازی سازی می خوام. 3-4 تا سیستم دیگه هم تا یه ماهه دیگه باید بگیرم با مشخصات مختلف که برا کارهای تخصصی تر هست مثل گرافیک, برنامه نویسی و غیره...
یه جای با انصاف رو هم معرفی کنید اگر می شناسید که تخفیف هم بدهد...
این سیستم برای منشی و کارهای عمومی هست, مثل اینترنت, آقیس... ولی تست نرم افزار یا بازی هم روش انجام خواهد گرفت

مونیتورش سامسونگ باشه
خودم سینکمستر s23 دارم و ازش راضی هستم, تو اون سری باشه

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
بودجه تون کمه...!
4/500 میلیون کنید تا بتونید یه سیستم خیلی خوب و آینده دار و قابل ارتقا بخرید.
به عنوان مثال این سیستم رو ما همین قیمت با ارسال و اسمبل رایگان فروش داریم.
مانیتور 23 اینچ هم بخواید میره تا مرز 5 میلیون!
تازه برای چنین اینچی و چنین رزیولیشنی دیگه کارت 760 بازیی رو حتی برای تست روان اجرا نخواهد کرد!!
البته خب اگر بازی های کوچیک و کودکانه و انیمیشنی باشه، اوکی هست همین 760.

7362598472.png

Last edited:

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
با این سیستم کاره خاصی انجام داده نمی شه, برای همین نمی خوام خرج اضافی بکنم براش و هزینه اضافی رو می خوام بزارم رو سیستم های تخصصی تر

شما مغازتون تهران هست؟ اگر هست آدرسش رو پخ کنید

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
با این سیستم کاره خاصی انجام داده نمی شه, برای همین نمی خوام خرج اضافی بکنم براش و هزینه اضافی رو می خوام بزارم رو سیستم های تخصصی تر

شما مغازتون تهران هست؟ اگر هست آدرسش رو پخ کنید

لینک امضام رو بخونید. شرایط فروش ما فقط به همون صورتی هست که نوشتم، در صورت پذیرفتن اون شرایط، همکاری می کنیم.
چون بنده مامورم و معذور. صرفاً کارشناس فروش هستم و رئیس شخص دیگری است که جز در اون چهارچوب، فروش کالا به صورت دیگه ای نداره!
البته بنده مثال عرض کردم. نه اینکه شما بخواید از ما بخرید!

در هر صورت سیستم، کمتر از این به شما توصیه نمی کنم. سیستم قدرتمندی هم نیست اصلاً. قیمتش زیاده که در کشور ایران چیز طبیعیست!
حداقلش اینه که خیلی دیرتر نیاز به ارتقا پیدا می کنه! یعنی پولتون دور ریخته نمیشه و می تونید رو آینده ی اون سیستم هم حساب باز کنید.

Last edited:

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
لینک امضام رو بخونید. شرایط فروش ما فقط به همون صورتی هست که نوشتم، در صورت پذیرفتن اون شرایط، همکاری می کنیم.
چون بنده مامورم و معذور. صرفاً کارشناس فروش هستم و رئیس شخص دیگری است که جز در اون چهارچوب، فروش کالا به صورت دیگه ای نداره!
البته بنده مثال عرض کردم.

در هر صورت سیستم، کمتر از این به شما توصیه نمی کنم. سیستم قدرتمندی هم نیست اصلاً. قیمتش زیاده که در کشور ایران چیز طبیعیست!
حداقلش اینه که خیلی دیرتر نیاز به ارتقا پیدا می کنه! یعنی پولتون دور ریخته نمیشه و می تونید رو آینده ی اون سیستم هم حساب باز کنید.

نه روش فروشت و نه سیستمت به درد من نمی خوره
بودجه من همین هست که نوشتم! 2-3 میلیون
منتظرم بقیه نظر بدن

Ali.Agha

Registered User
لایک‌ها
165
نه روش فروشت و نه سیستمت به درد من نمی خوره
بودجه من همین هست که نوشتم! 2-3 میلیون
منتظرم بقیه نظر بدن

بهنام جان
معذرت میخوام ولی این دیالوگ شما اصلا صورت خوشی نداره
ایشون هم اومدن یه راهنمایی بکنن درست نیست این برخورد ...

در مورد سیستم مورد نیازتون
اگر بخواین به یه کانفیگ جامع و نهایی برسید
به نظر من بسته به کاری که قراره با اون سیستم انجام بدن براش بودجه حدودی ولی معین بزارید
مثلا یه فاکتور خیلی مهم گرافیک هست که میتونه قیمت رو بالا پایین کنه ...

این کلیت سیستم رو من پیشنهاد میدم روی سوکت 1150

ASUS B85M or Asus H87 Pro >>> 320-440
i5 4670k >>>> 660
2x4Gb 1600 >>> 280
1tb or 2tb wd black >>>> 395-515

مانیتور هم فک کنم 23 سامسونگ حدود 900 950 باشه !
لوازم جانبیش هم دیگه بستگی به خودتون داره ولی کلا من باشم
بیشتر از 300 250 برای موس/کیبورد/اسپیکر/کیس نمیذارم !
نکته: تفاوت اون دو تا مین بورد بالا توی تعداد پورت های usb3 شون و چیپ خود main هست که چون اورکلاکی در کار نیست تفاوت چندانی نداره

در مورد گرافیک
برای کاربرد گیمتون گرافیک های Radeon پیشنهاد میشن که برای سیستم بالا میشه از 700 800 تومن تا 1500 براش هزینه کرد و کارتهایی مثل HD7950 >>>> 1400 یا HD7850 >>>> 800 گذاشت. برای کاربرد های دیگه مثل کار گرافیک و encode و غیره وذلک هم کارتهای Geforce عملکرد بهتری دارن و میشه کارتهایی مثل 650Ti >>> 600 به بالا رو گذاشت. برای کاربردهای معمولیتون هم خب طبعیتا گرافیک معمولی می تونید بذارید یا اصلا از خود گرافیک مجتمع cpu استفاده کنید! من البته تست نکردم تا حالا ولی میگن راضی کننده اس ...

در مورد جای با انصاف هم :)دی) اگر تهران باشید بنده میتونم معرفی تون کنم هم قطعات رو قیمت بگیرید و هم اسمبل رو براتون انجام بدیم ...
البته اگر خودتون هم آچار به دست باشید می تونید قطعات رو جدا جدا تهیه کنید ببندید :)

به هر حال سوالی اگر بود در خدمتم :)
علی

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
بهنام جان
معذرت میخوام ولی این دیالوگ شما اصلا صورت خوشی نداره
ایشون هم اومدن یه راهنمایی بکنن درست نیست این برخورد ...

در مورد سیستم مورد نیازتون
اگر بخواین به یه کانفیگ جامع و نهایی برسید
به نظر من بسته به کاری که قراره با اون سیستم انجام بدن براش بودجه حدودی ولی معین بزارید
مثلا یه فاکتور خیلی مهم گرافیک هست که میتونه قیمت رو بالا پایین کنه ...

این کلیت سیستم رو من پیشنهاد میدم روی سوکت 1150

ASUS B85M or Asus H87 Pro >>> 320-440
i5 4670k >>>> 660
2x4Gb 1600 >>> 280
1tb or 2tb wd black >>>> 395-515

مانیتور هم فک کنم 23 سامسونگ حدود 900 950 باشه !
لوازم جانبیش هم دیگه بستگی به خودتون داره ولی کلا من باشم
بیشتر از 300 250 برای موس/کیبورد/اسپیکر/کیس نمیذارم !
نکته: تفاوت اون دو تا مین بورد بالا توی تعداد پورت های usb3 شون و چیپ خود main هست که چون اورکلاکی در کار نیست تفاوت چندانی نداره

در مورد گرافیک
برای کاربرد گیمتون گرافیک های Radeon پیشنهاد میشن که برای سیستم بالا میشه از 700 800 تومن تا 1500 براش هزینه کرد و کارتهایی مثل HD7950 >>>> 1400 یا HD7850 >>>> 800 گذاشت. برای کاربرد های دیگه مثل کار گرافیک و encode و غیره وذلک هم کارتهای Geforce عملکرد بهتری دارن و میشه کارتهایی مثل 650Ti >>> 600 به بالا رو گذاشت. برای کاربردهای معمولیتون هم خب طبعیتا گرافیک معمولی می تونید بذارید یا اصلا از خود گرافیک مجتمع cpu استفاده کنید! من البته تست نکردم تا حالا ولی میگن راضی کننده اس ...

در مورد جای با انصاف هم :)دی) اگر تهران باشید بنده میتونم معرفی تون کنم هم قطعات رو قیمت بگیرید و هم اسمبل رو براتون انجام بدیم ...
البته اگر خودتون هم آچار به دست باشید می تونید قطعات رو جدا جدا تهیه کنید ببندید :)

به هر حال سوالی اگر بود در خدمتم :)
علی

ممنون بایت راهنمایی علی آقا

بله تهرانم
لطف می کنید آدرس شرکت را بدید

پ.ن: راچب دیالوگ برات پی ام زدم داستان چیه :دی

بالا