"AmirHesam"
Registered User
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه تاپیک مشابه هم زده بودم که دوست عزیزم hwt خیلی کمک کرد و متاسافنه نتونستم اون سیستم رو بخرم چون یه کیس از دوستان موقتی گرفته بودم و حالا تصمیم بر این شد سیستم بگیرم و خواستم از دوستان مشاوره بگیرم.
خوب اول از همه من این قطعات رو لازم دارم
1. جعبه کیس.
2. دو عدد دی وی دی رایتر
3. پاور
4. رم
5. گرافیک
6. سی پی یو
7. موس و کیبورد
8. مادربورد.
خوب دوستان عزیز ممنون میشم رنج قیمت از 500 تا 700 تومن باشه.
خوب من یه سیستم خودم دیدم و مبتدی هم هستم ولی گفتم شما هم نظرتونو بدید و سیستم مدنظرتونو بگید.
پـــــاور گیرین مدل GP535A
گـــرافیک ایکس اف ایکس GTS250 1GB DDR3 یا مدل ایکس اف ایکس GT240 1GB DDR3
رمــــــــ : ژیل 2G DDR3 1333 البته دو عداد دیگه
مادربود گیگابایت H55M-D2H یا GA-PA65-UD3-B3 یا P67A-UD3-B3
سی پی یو : اینتل Core i3-550 3.2GHz 4MB یا Core i5-760 - 2.8GHz 8MB L3
موس و کیبورد : Wireless Blue Track Desktop 3000 ( دیدم و تست کردم و خیلی عالیه. نظرتون چیه در مورد این مدل؟)
جعبه کیس و دی وی دی رایتر رو نمیدونم چی بردارم . شما نظر بدید. کار من رایته 24 ساعته.
و اینکه باز میگم این سیستم رو خودم همینطوری دیدم و احتمال زیاد قصد خریدشو ندارم و مبتدیم و مشاوره شمارو میخوام.
من یه تاپیک مشابه هم زده بودم که دوست عزیزم hwt خیلی کمک کرد و متاسافنه نتونستم اون سیستم رو بخرم چون یه کیس از دوستان موقتی گرفته بودم و حالا تصمیم بر این شد سیستم بگیرم و خواستم از دوستان مشاوره بگیرم.
خوب اول از همه من این قطعات رو لازم دارم
1. جعبه کیس.
2. دو عدد دی وی دی رایتر
3. پاور
4. رم
5. گرافیک
6. سی پی یو
7. موس و کیبورد
8. مادربورد.
خوب دوستان عزیز ممنون میشم رنج قیمت از 500 تا 700 تومن باشه.
خوب من یه سیستم خودم دیدم و مبتدی هم هستم ولی گفتم شما هم نظرتونو بدید و سیستم مدنظرتونو بگید.
پـــــاور گیرین مدل GP535A
گـــرافیک ایکس اف ایکس GTS250 1GB DDR3 یا مدل ایکس اف ایکس GT240 1GB DDR3
رمــــــــ : ژیل 2G DDR3 1333 البته دو عداد دیگه
مادربود گیگابایت H55M-D2H یا GA-PA65-UD3-B3 یا P67A-UD3-B3
سی پی یو : اینتل Core i3-550 3.2GHz 4MB یا Core i5-760 - 2.8GHz 8MB L3
موس و کیبورد : Wireless Blue Track Desktop 3000 ( دیدم و تست کردم و خیلی عالیه. نظرتون چیه در مورد این مدل؟)
جعبه کیس و دی وی دی رایتر رو نمیدونم چی بردارم . شما نظر بدید. کار من رایته 24 ساعته.
و اینکه باز میگم این سیستم رو خودم همینطوری دیدم و احتمال زیاد قصد خریدشو ندارم و مبتدیم و مشاوره شمارو میخوام.