• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید سیستم قوی بدون مانیتور نهایتا تا 1700 هزار تومان

saj-jad

Registered User
لایک‌ها
47
سلام دوستان خسته نباشید
من قصد دارم که یه پی سی اوکی کنم برای خودم چون سیستم فعلیم اصلا پاسخگو نستش دیگه :)
قصد دارم نهایتا 1700 تومن خرج کنم و cpu cpre I3 هم نمیخوام باشه چون همینی که دارم 3 هستش و جوابگو نیست به اون شکل

دوستان سیستم های پیشنهادیشون و لطف میکنن بگن با ریز قیمت ها؟

قطعه هایی که نیاز دارم:
برد
سی پی یو
رم
گرافیک
دی وی دی رایتر
هارد
پاور

ممنون میشم سیستم های پیشنهادیتون و با قیمت های بروزش بگید

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
سلام
کاربریتون چی هست؟
روزمره، گیمینگ، ورک استیشن؟
در صورتی که سیستم رو برای گیمینگ یا ورک استیشن لازم دارین، باید سطح انتظارتون رو هم بنویسین.

saj-jad

Registered User
لایک‌ها
47
تشکر از جوابتون
والا من بیشتر تو اینترنت هستم ولی کنارش بدم هم نمیاد گاهی برای عوض شدن جو گیم بازی کنم
اما کاربری اصلی من ایترنت و گه گاهی فتوشاپ و سالی یکی دوبار هم گیم (اما دوس دارم سیستمی که میخرم از هر لحاظ قدرتمند باشه چه بازی بکنم چه بازی نکنم)

انتظارم از سیستم و پولی که میدم تقریبا زیاده
لپ تاپ فعللی من Core i3 هستش که گاهی موقع به درخواست های ساده ام از لپ تاپ هم جواب رد میده و هنگ میکنه ! حتی برای باز کردن یه فولدر (البته گاهی)

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
ببینید از اونجایی که بودجه ی شما محدود هست، و از طرف دیگه پردازنده های اینتل مناسب با بودجه ی شما، همگی از پردازنده ی گرافیکی مجتمع برخوردارن ولی قدرت زیادی مخصوصا برای گیمینگ ندارن،
شما باید بین اینکه یه سیستم با پردازنده ی CORE i5 4570 ولی بدون گرافیک کارت و یه سیستم با پردازنده ی CORE i3 4130 و همراه با یه کارت گرافیک نهایت 350 تومنی، یکی رو انتخاب کنین.
سیستم دومی از لحاظ قدرت برای اجرای بازی تقریبا دو برابر سیستم اول هست ولی قدرت پردازنده ی سیستم اولی با توجه به داشتن چهار هسته ی فیزیکی نیازی به توضیح نداره.

پردازنده ی CORE i3 از لحاظ قدرت برای سنگین ترین بازی ها هم محدودیت خاصی ایجاد نمی کنه و کلا برای کاربری وبگردی و نرم افزارهایی مثل فوتوشاپ مناسب هست.
در ضمن پردازنده های لپتاپی رو نباید با پردازنده های دسکتاپی مقایسه کنین گرچه من احتمال میدم مشکلتون با لپتاپتون هم بیشتر جنبه ی نرم افزاری داشته باشه.
البته الان وضعیت بازار طوری هست که اگر یکی دو ماه صبر کنین شاید خیلی یهتر باشه.

saj-jad

Registered User
لایک‌ها
47
ممنون بابت توضیح مفیدتون
نه نرم افزاری نیست - نزدیک 3 ساله که کار میکنم باهاش !

فعلا صبر میکنم

بالا